Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 25' 17" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 30' 27" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 39' 13" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 40' 33" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 17' 06" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 02° 38' 58" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 52' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 15' 20" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 32' 52" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 07' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 49' 56" ΤΑΥΡΟΣ R

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 18/03 έως και 24/03;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 18/03 έως και 24/03;

Αστρικές επιρροές από 18/03 έως και 24/03

Κατ’ αρχάς η Νέα Σελήνη στις 24/3 αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στην 11η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει για ένα μήνα περίπου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 28/2. Αν πάλι είσαι Παρθένος γεννημένος/η κοντά στις 3/9, τότε οι εξελίξεις αφορούν στους άλλους και θα σε επηρεάσουν έμμεσα. Όσο για Διδύμους ή Τοξότες με γενέθλια κοντά στις 2/6 ή 3/12 οι εξελίξεις αφορούν αντίστοιχα σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, δυστυχώς ενεργοποιεί το τετράγωνο του τροπικού Χείρωνα με τον αστρικό Κρόνο, μια όψη που μεταξύ άλλων «ευθύνεται» για την «καραντίνα» λόγω του κορωναϊού, δίνοντας παράταση στο φαινόμενο μέχρι το Πάσχα και λίγο αργότερα.

-Κατά τα άλλα, O αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί από την 8η μέχρι την 13η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 28/1 μέχρι τις 2/2. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 31/7 μέχρι τις 5/8, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 28/4 μέχρι τις 3/5 ή Σκορπιός γεννημένος/η από τις 31/10 έως τις 5/11.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 20η μέχρι την 27η μοίρα του Κριού και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 9/4 μέχρι τις 17/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 12/10 μέχρι τις 19/10. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από τις 10/1 μέχρι τις 17/1 ή Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12/7 μέχρι τις 19/7, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα. 

Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 28η μοίρα του Τοξότη, μέχρι την 2η του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από τις 20/12, έως τις 24/12.  Αν πάλι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18/6 μέχρι τις 22/6, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι γεννημένος/η από τις 18/3 μέχρι τις 22/3 ή έχεις τα γενέθλιά σου από τις 21/9 μέχρι τις 25/9, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 24η μέχρι την 26η μοίρα του Αιγόκερω, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 15/1, έως τις 17/1.  Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 16/7 μέχρι 18/7. Αν πάλι είσαι Ζυγός ή Κριός γεννημένος/η αντίστοιχα από τις 15 μέχρι τις 17/10 ή από τις 14/4 μέχρι τις 16/4, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίας κινείται στην 29η και την 30η μοίρα του Τοξότη και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 21 ή 22/12.  Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 19 ή 20/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 19 ή 20/3 αλλά και Παρθένος γεννημένος στις 22 ή 23/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

- Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, «περπατάει» στην 6η και την 7η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 30/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί. Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 29/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων. Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 30/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 27/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία

-O ο αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα μεταβαίνει από την 11η στην 12η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 3ης Μαρτίου, Παρθένος της 4ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 2ης Ιουνίου ή Τοξότης της 3ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος

- Ο αστρικός Ουρανός  εξακολουθεί να βρίσκεται στην 11η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 31ης Μαρτίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 2ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις βρίσκεται ακόμη στην 25η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), στην περίπτωση που είσαι Λέων της 17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 13ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 15ης Μαΐου ή Σκορπιός της 16ης Νοεμβρίου.

 - Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, συνεχίζει το ταξίδι του στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και σε αφορά άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/12 αλλά και στις 21 ή 22/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν έχεις τα γενέθλιά σου στις 23 Σεπτεμβρίου ή τις 20 Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
103 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved