Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/01 έως και 28/01;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/01 έως και 28/01;

Αστρικές επιρροές από 22/01 έως και 28/01

Κατ’ αρχάς η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία διακρίνεται για το… εξόχως ανατρεπτικό ύφος της αφήνει το αστρικό αποτύπωμα της στις 10 μοίρες και 13΄ του Αιγόκερω, επηρεάζοντας τους εκπροσώπους του ζωδίου που έχουν γεννηθεί κοντά στην Πρωτοχρονιά. Θα σε «πιάσει» όμως κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος κοντά στις 2/7 αλλά και Κριός ή Ζυγός που έχεις αντίστοιχα τα γενέθλιά σου κοντά στις 30/3 και 2/10

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί από την 15η μέχρι την 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 6/1 μέχρι τις 17/1. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 5/7 μέχρι τις 16/7, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 4/4 μέχρι τις 15/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 6/10 έως τις 17/10.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 17η μέχρι την 24η μοίρα του Υδροχόου και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις τα γενέθλιά σου από τις 5/2 μέχρι τις 12/2 αλλά και αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 9/8 έως τις 16/8. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Ταύρος, γεννημένος/η από τις 6/5 μέχρι τις 13/5 ή Σκορπιός που έχεις γενέθλια από τις 7/11 μέχρι τις 14/11, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 19η μέχρι την 23η μοίρα του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 10/11, έως τις 14/11.

Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 9/5 μέχρι τις 13/5, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 8/2 μέχρι τις 12/2 ή Λέων κι έχεις τα γενέθλιά του από τις 11/8 μέχρι τις 15/8, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Εδώ βέβαια οφείλω να σου επισημάνω ότι τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Άρης βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Ποσειδώνα, ενισχύοντας μεν τον ρομαντισμό αλλά και δημιουργώντας απατηλές καταστάσεις σε συναισθηματικά ζητήματα. Επιπλέον, τα όσο γίνονται κρυφά ή παρασκηνιακά, έχουν το «ζουμί» κι εσύ θα πρέπει να έχεις τον νου σου για ενδεχόμενες κινήσεις « στα μουλωχτά».

- Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 3η μέχρι την 5η μοίρα του Αιγόκερω, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 25/12, έως τις 27/12.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 24/6 μέχρι 26/6. Αν πάλι είσαι Ζυγός ή Κριός γεννημένος/η αντίστοιχα από τις 25/9 μέχρι τις 27/9 ή από τις 23/3 μέχρι τις 25/3, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίας κινείται στην 18η και την 19η μοίρα του Τοξότη, φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 10 ή 11/12.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 8 ή 9/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 8 και 9/3 ή Παρθένος γεννημένος στις 10 και 11/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

- Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, περνά από την τελευταία μοίρα του Τοξότη στην 1η του Αιγόκερω, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν έχεις τα γενέθλια σου στις 22 ή 23/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι γεννημένος/η στις 21 ή 22/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι γεννημένος/η στις 23 ή 24/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι γεννημένος/η στις 19 ή 20/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

- Ο αστρικός Ουρανός συνεχίζει να προχωρά αργά στην 9η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 29ης Μαρτίου ή Ζυγός της 2ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 1ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 31ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

αστρικός Ποσειδώνας, που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις κινείται ακόμη στην 23η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), στην περίπτωση που είσαι Λέων της 15ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 14ης Νοεμβρίου.

- Ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, περνά στην τελευταία μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 21 ή 22/12 ή ανήκεις στους Διδύμους κι έχεις γενέθλια στις 20 και 21/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ας Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved