Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 15/01 έως και 21/01;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 15/01 έως και 21/01;

Αστρικές επιρροές από 15/01 έως και 21/01

- O αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί από την 4η μέχρι την 14η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 26/12 έως τις 5/1. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 24/6 έως τις 4/7, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 24/3 έως τις 3/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 26/9 έως τις 6/10.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 8η μέχρι την 16η μοίρα του Υδροχόου και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις τα γενέθλιά σου από τις 28/1 μέχρι τις 5/2 αλλά και αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 30/7 έως τις 7/8.

Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Ταύρος, γεννημένος/η από 28/4 έως 6/5 ή Σκορπιός που έχεις γενέθλια από 28/10 έως 5/11, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 14η μέχρι την 19η μοίρα του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 5/11, έως τις 10/11.

Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 4/5 έως 9/5, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 3/2 έως τις 8/2 ή Λέων κι έχεις τα γενέθλιά του από τις 6/8 έως τις 11/8, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 30η μοίρα του Τοξότη, μέχρι την 2η του Αιγόκερω, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν έχεις γεννηθεί από τις 22/12, έως τις 24/12.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν έχεις τα γενέθλιά σου από 21/6 μέχρι 23/6.

Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 22/9 μέχρι τις 24/9 ή από τις 20/3 μέχρι τις 22/3, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίας κινείται από την 16η μέχρι την 18η μοίρα του Τοξότη, φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί μεταξύ 8 και 10/12.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 6, 7 ή 8/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η μεταξύ 6 και 8/3 ή Παρθένος γεννημένος στις 8, 9 και 10/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

- Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ό,τι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κάνει τα τελευταία του βήματα στον Τοξότη και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 21 ή 22/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν ανήκεις στους Διδύμους κι είσαι γεννημένος/η στις 20 ή 21/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 22 ή 23/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 18 ή 19/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

- Ο αστρικός Ουρανός προχωρά αργά στην 9η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 29ης Μαρτίου ή Ζυγός της 2ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 1ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 31ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

αστρικός Ποσειδώνας, που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις κινείται ακόμη στην 23η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), στην περίπτωση που είσαι Λέων της 15ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 14ης Νοεμβρίου.

- Ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, «πατάει» γερά στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 21 ή 22/12 ή ανήκεις στους Διδύμους κι έχεις γενέθλια στις 20 και 21/6.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ας Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

- Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας, που φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα ολοκληρώνει το πέρασμά του από την 8η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει», αν είσαι Ιχθύς της 28ης Φεβρουαρίου, Παρθένος της 1ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 30ης Μαΐου ή Τοξότης της 30ης Νοεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved