Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 11/12 έως και 17/12;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 11/12 έως και 17/12;

Αστρικές επιρροές από 11/12 έως και 17/12

Κατ’ αρχάς η Πανσέληνος Δεκεμβρίου, που γίνεται στην 19η μοίρα των Διδύμων και είναι… βουτηγμένη στο όνειρο αλλά και τις ψευδαισθήσεις για μια «παντοτινή» ευτυχία, έχει το αστρικό αντίστοιχό της στην 26η μοίρα του Ταύρου, «πιάνοντας» τους εκπροσώπους του ζωδίου που έχουν τα γενέθλιά τους κοντά στις 17 Μαΐου. Σε ανάλογη θέση βρίσκονται ακόμη οι Σκορπιοί της 18ης Νοεμβρίου, οι Λέοντες της 19ης Αυγούστου και οι Υδροχόοι της 14ης Φεβρουαρίου.

Στα «συν» πάντως συγκαταλέγονται οι καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί από την 9η μέχρι την 18η του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 1/11 έως τις 10/11. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η από τις 29/4 έως τις 8/5, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 29/1 έως τις 7/2 ή είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 1/8 έως τις 10/8.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 25η μοίρα του Τοξότη μέχρι την 3η του Αιγόκερω και θα σε ευνοήσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από 17/12 έως 25/12 αλλά και είσαι γεννημένος/η τον Ιούνιο, από τις 16/6 έως τις 24/6.

Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι γεννημένος/η τον Μάρτιο από 15/3 έως 23/3 ή τον Σεπτέμβριο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 18/9 έως 26/9, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Στις 16/12 η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον τροπικό Χείρωνα στον Κριό, μια όψη που φέρνει περισσότερες… αγκαλιές, φροντίδα για το σπίτι αλλά και κληροδοτήματα.

- Ο αστρικός Άρης που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 21η μέχρι την 25η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 13/10, έως τις 17/10.

Αν πάλι είσαι Κριός έχεις τα γενέθλιά σου από 10/4 έως 14/4, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από τις 12/1 έως τις 15/1 ή Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά του από τις 13/7 έως τις 17/7, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Πρέπει να σημειωθεί βέβαια, πως στις 13 Δεκεμβρίου ο αστρικός Άρης θα σχηματίζει τετράγωνο με τον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια όψη που μπορεί να σε φέρει ενώπιον κινδύνων, γι’ αυτό έχε τον νου σου, ιδιαίτερα με αγνώστους, ενώ αν δεις πως «δεν σε παίρνει» σε κάτι μην επιμείνεις. Από την άλλη, εφ’ όσον έχεις τα κότσια, μπορεί να «ξεβρομίσεις» τον τόπο, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες, αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 16η μέχρι την 18η μοίρα του Τοξότη, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στις ζωές των εκπροσώπων του ζωδίου που έχουν γεννηθεί από τις 8/12, έως τις 10/12.

Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στους Διδύμους κι έχεις τα γενέθλιά σου από 7/6 μέχρι 9/6.

Αν πάλι είσαι Παρθένος γεννημένος/η μεταξύ 8 και 10/9 ή Ιχθύς της 6ης, 7ης ή 8ης Μαρτίου, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

- Ο αστρικός Δίας κινείται από την 8η μέχρι την 10η μοίρα του Τοξότη, φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 30/11 έως τις 2/12.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 29, 30 ή 31/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς ή Παρθένος κι έχεις γεννηθεί είτε στις 26, 27 και 28/2, είτε από τις 31/8 έως τις 2/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Κρόνος, που συνήθως φέρνει απογοητεύσεις αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ό,τι αποδεικνύεται «λίγο» για σένα, περνά από την 25η στην 26η μοίρα του Τοξότη, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 18 ή 19/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν ανήκεις στους Διδύμους κι είσαι γεννημένος/η στις 17 ή 18/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 18 ή 19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 15 ή 16/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

- Ο αστρικός Ουρανός εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα γύρω στις 9 του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 29ης Μαρτίου ή Ζυγός της 2ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 1ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 31ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

αστρικός Ποσειδώνας που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, βαδίζει αργά στην 22η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις).

Μπορεί λοιπόν να «την πατήσεις» αν είσαι Λέων της 14ης Αυγούστου, Υδροχόος της 10ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 12ης Μαΐου ή Σκορπιός της 13ης Νοεμβρίου.

- Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, βρίσκεται ακόμη στην 28η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

- Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας που ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και «στέκεται» στην 8η μοίρα των Ιχθύων, θα σου φέρει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, αν είσαι Ιχθύς της 28ης Φεβρουαρίου, Παρθένος της 1ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 30ης Μαΐου ή Τοξότης της 30ης Νοεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved