Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 16/10 έως και 22/10;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 16/10 έως και 22/10;

Αστρικές επιρροές από 16/10 έως και 22/10

- Ο αστρικός Ερμής που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί από την 23η έως την 29η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει αν έχεις γεννηθεί από τις 15/10 έως τις 22/10. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 12/4 έως τις 19/4, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 13/1 έως τις 20/1 ή Καρκίνος γεννημένος/η από τις 15/7 έως τις 22/7.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 15η έως την 23η μοίρα του Ζυγού και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 8/10 έως 16/10 αλλά και αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 4/4 έως τις 12/4. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις γεννηθεί από 6/1 έως 14/1 ή Καρκίνος γεννημένος/η από 7/7 έως 15/7, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα. Στις 20 και 21/10, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον τροπικό Πλούτωνα, φέρνοντας στο προσκήνιο περισσότερο… σεξ αλλά και συμβάντα που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

- Ο αστρικός Άρης που δημιουργεί ισχυρά ανταγωνιστικά κίνητρα αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 13η έως την 18η μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 5/9, έως τις 10/9.

Αν πάλι είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου από 3/3 έως 8/3, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 4/12 έως τις 9/12 ή ανήκεις στους Διδύμους κι έχεις τα γενέθλιά του από τις 3/6 έως τις 8/6, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Αυτήν την εβδομάδα πάντως ο αστρικός Άρης δεν… σου τα λέει καλά και δεν είναι μόνον το τετράγωνο που αρχίζει να σχηματίζει με τον Κρόνο και παραπέμπει στην ανάγκη συμβιβασμών και προσεκτικών χειρισμών για να μην πέσεις θύμα της «κακιάς στιγμής»!

Κατ’ αρχάς, στις 20/10 κάνει αντίθεση με τον τροπικό Ποσειδώνα, πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητες για ιώσεις και τοξικές προσβολές, ενώ «αγριεύει» και το απανταχού υγρό στοιχείο, με κίνδυνο πλημμυρών ή τουλάχιστον διακεκριμένων διαρροών. Επιπλέον, αναμένονται κρούσματα κλοπών και δόλιων ενεργειών, γι’ αυτό έχε τον νου σου.

Ιδιαίτερη μνεία, πρέπει να γίνει και στην αντίθεση του τροπικού Άρη με τον αστρικό Ουρανό (20-21/10) μια όψη που μπορεί να φέρει «κεραυνοβολήματα» και τα πάνω-κάτω αλλά και να δημιουργήσει κινδύνους από πτώσεις ή ότι… πετάει!

- Ο αστρικός Δίας στην 26η μοίρα του Σκορπιού, φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 18/11. Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 17/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 14ης Φεβρουαρίου και 19ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

- Ο αστρικός Κρόνος που συνήθως φέρνει απογοητεύσεις αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι αποδεικνύεται «λίγο» για σένα, κινείται στην 20η μοίρα του Τοξότη, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 14/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν ανήκεις στους Διδύμους κι είσαι γεννημένος/η κοντά στις 13/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 14/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 11/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

- Ο αστρικός Ουρανός κινείται ανάδρομα στην 11η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένου κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

- Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, βαδίζει στην 27η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

αστρικός Ποσειδώνας που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται ανάδρομα στην 23η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις). Μπορεί λοιπόν να «την πατήσεις» αν είσαι Λέων της 14-15ης Αυγούστου, Υδροχόος της 10-11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 12-13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 13-14ης Νοεμβρίου.

- Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας κινείται ανάδρομα στην 9η μοίρα των Ιχθύων και θα σου φέρει συγκινήσεις και νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, αν είσαι Ιχθύς της 1ης Μαρτίου, b της 1ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 31ης Μαΐου ή Τοξότης της 1ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved