Τρίτη 30 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 42' 15" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 09° 08' 59" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 04' 47" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 57' 02" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 34' 44" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 02' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 56' 00" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 06' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 25' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 10' 42" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 35' 33" ΤΑΥΡΟΣ

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 25/09 έως και 01/10;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 25/09 έως και 01/10;

Αστρικές επιρροές από 25/09 έως και 01/10

- Ο αστρικός Ερμής που σε παραπέμπει σε περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί από την 24η μοίρα της Παρθένου, έως την 4η μοίρα του Ζυγού, αν έχεις γεννηθεί από τις 16/9 έως τις 26/9. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 14/3 έως τις 24/3, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 16/12 έως τις 26/12 ή Δίδυμος γεννημένος/η από 14/6 έως 24/6.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σου υπόσχεται «δροσερές» εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 19η έως την 27η μοίρα της Παρθένου και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις τα γενέθλιά σου από 12/9 έως 20/9 αλλά και αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 10/3 έως τις 18/3. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Τοξότης κι έχεις γεννηθεί από 11/12 έως 19/12 ή Δίδυμος γεννημένος/η από 10/ έως 18/6, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

 

Ο αστρικός Άρης που «σε τρέχει», είτε για καλό, είτε για κακό, θα κινηθεί από την 1η έως την 4η μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 23/8, έως τις 26/8. Αν πάλι είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου από 19/2 έως 22/2, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος»!Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 22/11 έως τις 25/11 ή ανήκεις στους Διδύμους κι έχεις τα γενέθλιά του από τις 21/5 έως τις 24/5, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Δίας «πατάει» στις 24 του Σκορπιού,  φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 16/11. Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 12ης Φεβρουαρίου και 17ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

- Ο αστρικός Κρόνος που συνήθως φέρνει μπλοκαρίσματα και απογοητεύσεις, βρίσκεται στις 20 του Τοξότη, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 13/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 12/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 14/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 10/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

- Ο αστρικός Ουρανός εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στην 12η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

- Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, βρίσκεται ανάδρομος κι αυτός στην 27η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

 αστρικός Ποσειδώνας που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, εξακολουθεί να κινείται κι αυτός ανάδρομα στην 23η μοίρα του Υδροχόου. Αλλά αν έχεις κάθε δικαίωμα στο όνειρο και σε μεταφυσικές, φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές «υπερβάσεις», που θα σε κάνουν να «πετάξεις» πάνω από όλα εκείνα που σε φθείρουν, σε καθαρά «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, όσο «τέλεια» κι αν δείχνουν τα πράγματα. Απειλεί λοιπόν να σε εξαπατήσει αν είσαι Λέων της 15ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 14ης Νοεμβρίου.

- Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας οπισθοχωρεί προς τις 9 των Ιχθύων, (ανάδρομος κι αυτός), σου φέρνει νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα, αν είσαι Ιχθύς της 1ης Μαρτίου, Παρθένος της 1ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 31ης Μαΐου ή Τοξότης της 1ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved