Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 21/08 έως και 27/08

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 21/08 έως και 27/08

Αστρικές επιρροές από 21/08 έως και 27/08

- Ο αστρικός Ερμής θα κινηθεί από την 20η μοίρα του Καρκίνου, έως την 3η του Λέοντα, πολλαπλασιάζοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν έχεις γεννηθεί από τις 11/7 έως τις 25/7. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από 10/1 έως τις 24/1, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 12/10 έως τις 25/10 ή από 10/4 έως 23/4.

- Η αστρική Αφροδίτη, που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, θα κινηθεί από την 6η έως την 14η μοίρα του Λέοντα και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 28/7 έως 6/8 ή είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 26/1 έως τις 3/2. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Σκορπιός κι έχεις γεννηθεί από 28/10 έως 6/11 ή Ταύρος γεννημένος/η από 25/4 έως 4/5, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης που συνήθως παραπέμπει σε δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και σε ανεπιθύμητες εντάσεις θα κινηθεί από την 8η έως την 12η μοίρα του Λέοντα και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 31/7, έως τις 4/8. Αν πάλι είσαι Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 28/1 έως 1/2, τότε είναι οι άλλοι που θα σε «τσιγκλήσουν», ώστε να δείξεις το ποιος/α είσαι και το τι μπορείς να κάνεις! Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 30/10 έως τις 3/11 ή Ταύρος που έχει τα γενέθλιά του από τις 28/4 έως τις 2/5, με το κύριο «διακύβευμα» να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Δίας «πατάει» στην 21η μοίρα του Σκορπιού, φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/11. Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 11/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 10ης Φεβρουαρίου και 14ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

- Ο αστρικός Κρόνος κινείται ανάδρομα στην 21η μοίρα του Τοξότη, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 14/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 13/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 15/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 11/3, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

- Ο αστρικός Ουρανός κινείται κι αυτός ανάδρομος στην 12η μοίρα του Κριού… ξαναφέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

- Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, βρίσκεται ανάδρομος κι αυτός στις 27 του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

- Ο αστρικός Ποσειδώνας που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, εξακολουθεί κι αυτός να κινείται ανάδρομα προς τις 23 Υδροχόου κι έχει πολλά «ράμματα για τη γούνα σου» αν είσαι Λέων της 15ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 14ης Νοεμβρίου. Έχεις βέβαια κάθε δικαίωμα στο όνειρο και σε μεταφυσικές, φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές «υπερβάσεις», που θα σε κάνουν να «πετάξεις» πάνω από όλα εκείνα που σε φθείρουν! Ωστόσο, σε «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, όσο «τέλεια» κι αν δείχνουν τα πράγματα.

- Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας στις 11 των Ιχθύων, συμπληρώνει την ομήγυρη των ανάδρομων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα που σε αφορούν άμεσα αν είσαι Ιχθύς της 2ης Μαρτίου, Παρθένος της 2ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 31ης Μαΐου ή Τοξότης της 2ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved