Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 44' 28" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 02' 24" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 31' 21" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 11' 55" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 17° 45' 07" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 28° 58' 17" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 02' 36" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 56' 08" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 42" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 51' 13" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 13' 31" ΤΑΥΡΟΣ

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 31/07 έως και 06/08

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 31/07 έως και 06/08

Αστρικές επιρροές, από 31/7 έως και 6/8

Ο αστρικός Ερμής θα κινηθεί από την 29η μοίρα των Διδύμων, έως την 2η του Καρκίνου, επανακτώντας σταδιακά την ορθή φορά του.  Η «τάξη» λοιπόν αποκαθίσταται στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αν έχεις γεννηθεί από τις 21/6 έως τις 24/6. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από 22/12 έως 26/12, με το «μπαλάκι» ωστόσο να είναι στους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται επαγγελματικές ή οικογενειακές «αναδιπλώσεις» αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 22/9 έως τις 26/9 ή γεννημένος/η από 20/3 έως 23/3. Σύμφωνα πάντως με την… συνήθη πρακτική του, ο Ερμής θα αρχίσει να ξεμπλοκάρει εντελώς όσες διαδικασίες «κόλλησαν», μετά τις 5/8.

Η αστρική Αφροδίτη που επιδρά θετικά σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, θα κινηθεί από την 10η μέχρι την 18η μοίρα του Καρκίνου και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 1/7 έως 9/7 ή είσαι Αιγόκερως γεννημένος από τις 31/12 έως τις 8/1. Υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Ζυγός κι έχεις γεννηθεί από 1/10 έως 9/10 ή Κριός γεννημένος/η από 30/3 έως 7/4, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης που παραπέμπει σε έντονη δράση αλλά και σε αντιδικίες ή οξείες ενοχλήσεις θα κινηθεί από την 24η έως την 29η μοίρα του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από 16/7, έως 22/7. Αν πάλι είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από 14/1 έως 19/1, τότε είναι οι άλλοι που θα σε «τσιγκλήσουν», ώστε να δείξεις το τι μπορείς και τι… δεν μπορείς να κάνεις! Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 16/10 έως τις 21/10 ή Κριός γεννημένος/η από 14/4 έως  19/4, με τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα, να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο αστρικός Δίας κινείται αργά και ανάδρομα στην 21η μοίρα του Σκορπιού,  φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/11. Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 11/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 10ης Φεβρουαρίου και 14ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Ο αστρικός Κρόνος παίζει κι αυτός… καθυστερήσεις στην 22η μοίρα του Τοξότη. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 15/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί. Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 14/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 16/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση. Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις12/3, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός πάλι, εξακολουθεί να κινείται… πρόσω αργά στην 12η μοίρα του Κριού  πριμοδοτώντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Πλούτωνας που αρέσκεται να κλείνει ένα κεφάλαιο για να ανοίξει το επόμενο, κινείται ανάδρομα στην 28η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης  Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

Ο αστρικός Ποσειδώνας που είναι αντιπροσωπευτικός για καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές δράσεις ή οτιδήποτε το «εμψυχωτικό», εξακολουθεί κι αυτός να κινείται ανάδρομα προς τις 24 Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου. Στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις) λοιπόν, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, όσο «τέλεια» κι αν δείχνουν τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά όμως έχεις κάθε… δικαίωμα στο όνειρο και σε μεταφυσικές, φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές «υπερβάσεις», που θα σε κάνουν να «πετάξεις» πάνω από όλα εκείνα που σε φθείρουν!

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας  είναι επίσης ανάδρομος στην 12η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 3ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 3ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 1ης Ιουνίου και τους Τοξότες της 3ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved