Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/07 έως και 16/07

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/07 έως και 16/07

Αστρικές επιρροές, από 10/07 έως και 16/07

Κατ’ αρχάς, στις 16 προς 17 Ιουλίου επίκειται η Σεληνιακή Έκλειψη, που στην αστρική της εκδοχή γίνεται στις 29:56΄ των Διδύμων και επηρεάζει όσους/ες έχουν γεννηθεί στο μεταίχμιο Ιχθύων-Κριού, Διδύμων-Καρκίνου, Παρθένου-Ζυγού και Τοξότη-Αιγόκερω.

Ενδεικτικές ημερομηνίες γενεθλίων είναι η 20η Μαρτίου, η 21η Ιουνίου, η 23η Αυγούστου και η 22α Δεκεμβρίου. Σημειωτέον πως η συγκεκριμένη έκλειψη είναι κάπως «βαριά» σε συναισθηματικό επίπεδο, παραπέμποντας σε λύπες και στενοχώριες, από την άλλη πλευρά όμως θα αποκαλυφθούν και αλήθειες που παρότι πονάνε, απελευθερώνουν και παραπέμπουν σε νέα ξεκινήματα.

Κατά τα άλλα:

Ο αστρικός Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα από την 10η έως την 7η μοίρα του Καρκίνου, αναμένεται λοιπόν μια έμφαση στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 29/6 έως τις 2/7. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από 29/12 έως 1/1. Αντίστοιχα σε περιμένουν επαγγελματικές ή οικογενειακές μεταβολές αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 30/9 έως τις 2/10 ή Κριός γεννημένος/η από 28/3 έως 30/3. Σε κάθε περίπτωση, η πρόνοια και η καλή προετοιμασία θα σε προφυλάξουν από άσκοπα πήγαινε-έλα.

Η αστρική Αφροδίτη που φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, θα κινηθεί από την 14η μέχρι την 22η μοίρα των Διδύμων και σε… αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 5/6 έως 14/6 ή είσαι Τοξότης γεννημένος/η και από τις 5/12 έως τις 14/12. Υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις γεννηθεί από 5/9 έως 15/9 ή Ιχθύς γεννημένος/η από 4/3 έως 13/3, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Ποσειδώνα (13/7 περίπου), μια όψη που παραπέμπει σε ρομάντζα αλλά και ουτοπικές καταστάσεις.

Ο αστρικός Άρης που δίνει, ισχυρά κίνητρα για δράση αλλά φέρνει και… πόνο ή έξωθεν επιθέσεις θα κινηθεί από την 11η έως την 15η μοίρα του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από 2/7, έως 7/7. Αν πάλι είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από 2/1 έως 7/1, τότε είναι οι άλλοι που θα σε «τσιτώσουν», είτε για καλό είτε όχι!

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 4/10 έως τις 9/10 ή Κριός γεννημένος/η από 31/3 έως 4/4, με τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα, να έχουν τον πρώτο λόγο. Σε κάθε περίπτωση πάντως το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό παραπέμπει σε extreme καταστάσεις!

Ο αστρικός Δίας εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα προς την 22η μοίρα του Σκορπιού, φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 14/11. Αν πάλι είσαι Δίδυμος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 13/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 11-12ης Φεβρουαρίου και 15-16ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Ο αστρικός Κρόνος «πατάει» κι αυτός ανάδρομος την 23η μοίρα του Τοξότη και καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 15-16/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί. Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 14-15/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 16-17/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις12-13/3, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός είναι «κολλημένος» στην 12η μοίρα του Κριού πριμοδοτώντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Πλούτωνας που κλείνει οριστικά υποθέσεις, είτε σου αρέσει, είτε όχι, κινείται ανάδρομα στην 28η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 21 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

Ο αστρικός Ποσειδώνας που είναι ιδανικός για καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και αντιπροσωπευτικός για ανθρωπιστικές δράσεις και οτιδήποτε το «εμψυχωτικό», εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα προς την 24η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης -17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης -13ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης -15ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης -16ης Νοεμβρίου. Αντίθετα βέβαια, στα… συνήθη «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, όσο «τέλεια» κι αν δείχνουν τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά όμως έχεις κάθε… δικαίωμα στο όνειρο και σε μεταφυσικές, φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές «υπερβάσεις», που θα σε κάνουν να «πετάξεις» πάνω από όλα εκείνα που σε φθείρουν!

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας είναι επίσης ανάδρομος στην 12η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 3ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 3ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 1ης Ιουνίου και τους Τοξότες της 3ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved