Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 16' 26" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 19' 60" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 05° 59' 08" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 17' 37" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 28° 24' 41" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 16° 46' 15" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 40' 19" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 20' 08" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 21' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 58' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 18' 06" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 29/05 έως και 04/06

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 29/05 έως και 04/06

Αστρικές επιρροές, από 29/05 έως και 04/06

Ο Ερμής θα κινηθεί από την 22η μοίρα του Ταύρου, μέχρι την 5η των Διδύμων, αυξάνοντας τις μετακινήσεις και τις επαφές σου για ποικίλα ζητήματα, αν έχεις γεννηθεί από τις 13/5 έως τις 26/5 ή από τις 14/11 έως τις 27/11. Αντίστοιχα σε περιμένουν επαγγελματικές ή οικογενειακές μεταβολές αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 14/8 έως τις 27/8 ή από τις 11/2 έως τις 24/2

Η αστρική Αφροδίτη θα κινηθεί από την 23η μοίρα του Κριού, έως την 1η μοίρα του Ταύρου και θα σε ευνοήσει σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα αν έχεις τα γενέθλιά σου από 12/4 έως 20/4 ή είσαι γεννημένος/η από τις 15/10 έως τις 23/10. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν έχεις γεννηθεί από 15/7 έως 23/7 ή από 13/1 έως 21/1, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει βέβαια στο τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Πλούτωνα (29 και 30/5), αφού η όψη φέρνει… νυχτοπερπατήματα και διεγείρει τον ερωτισμό, ενώ σηματοδοτεί και οικονομικές εξελίξεις σχετικές με δάνεια, αποζημιώσεις ή κληρονομιές. Επιπλέον, στις αγορές τροφίμων, έχε τον νου σου για πιθανές αλλοιώσεις.

Ο αστρικός Άρης που συνήθως δοκιμάζει τα όριά και τις ικανότητές σου απέναντι σε προκλήσεις κάθε είδους, θα κινηθεί από την 14η μέχρι την 18η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από 3/6, έως 7/6 ή Τοξότης με τα γενέθλιά σου να είναι από 5/12 έως 9/12. Σε ανάλογα εντατική φάση θα βρεθείς αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 5/9 έως τις 9/9 ή Ιχθύς με γενέθλια από 5/3 έως 9/3, με τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα, να έχουν τον πρώτο λόγο.

Χρειάζεται πάντως αυξημένη ετοιμότητα τον Ιούνιο, αφού πρώτον το τετράγωνο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Ουρανό (1/6) μπορεί να φέρει ακραίες και απρόβλεπτες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με αδέσποτες σφαίρες, πτώσεις από ψηλά ή πτήσεις. Και δεύτερον, γύρω στις 3/6, αφού το τετράγωνο του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ποσειδώνα παραπέμπει σε ιώσεις, τοξικές προσβολές αλλά και σε κινδύνους από το υγρό ή αέριο στοιχείο. Επιπλέον, «παίζουν» δυνατά ενδεχόμενες συνωμοσίες, γι’ αυτό ενεργοποίησε την… αντικατασκοπία σου! Αλλιώς, η μουσική και ο χορός είναι μια κάποια λύση.

Ο αστρικός Δίας κινείται ανάδρομα στην 28η μοίρα του Σκορπιού,  φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/11. Αν πάλι είσαι Δίδυμος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 19/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 16ης -17ης Φεβρουαρίου και 20ης -21ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Ο αστρικός Κρόνοςαναδρομεί στην 26η μοίρα του Τοξότη και καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 17-18/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί. Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 16-17/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 18-19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 14-15/3, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός κινείται στην 11η μοίρα του Κριού  πριμοδοτώντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 30ης -31ης Μαρτίου ή Ζυγός της 2ης -3ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 1ης -2ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 1ης -2ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Πλούτωνας που κλείνει οριστικά υποθέσεις, είτε σου αρέσει, είτε όχι, είναι ακόμη ανάδρομος στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 20 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης  Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

Ο αστρικός Ποσειδώνας που τείνει να δημιουργήσει ένα μικρό… χάος σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά δίνει διεξόδους μέσα από διαισθήσεις και καλλιτεχνικές, φιλοσοφικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις, κινείται στην 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης -17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης -13ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης -15ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης -16ης Νοεμβρίου.

Απαιτείται προσοχή λοιπόν στα… συνήθη «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), αφού το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Από την άλλη πλευρά όμως έχεις κάθε… δικαίωμα σε μεταφυσικές, φιλοσοφικές και καλλιτεχνικές «υπερβάσεις», που θα σε κάνουν να «πετάξεις» πάνω από όλα εκείνα που σε φθείρουν!

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας «πατάει» στην 12η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 3ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 3ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 1ης Ιουνίου και τους Τοξότες της 3ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved