Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/05 έως και 28/05

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/05 έως και 28/05

Αστρικές επιρροές, από 22/05 έως και 28/05

Ο Ερμής θα κινηθεί από την 8η μέχρι την 21η του Ταύρου, αυξάνοντας τις μετακινήσεις και τις επαφές σου για ποικίλα ζητήματα, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 27/4 έως τις 11/5 ή είσαι Σκορπιός με τα γενέθλιά σου να είναι από τις 30/10 έως τις 13/11. Αντίστοιχα σε περιμένουν επαγγελματικές ή οικογενειακές μεταβολές αν είσαι Λέων ή Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 30/7 έως τις 13/8 ή από τις 27/1 έως τις 9/2

Η αστρική Αφροδίτη θα κινηθεί από την 14η , έως την 22η μοίρα του Κριού και θα σε ευνοήσει σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 2/4 έως 10/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 7/10 έως τις 15/10. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα από 5/7 έως 13/7 ή από 4/1 έως 12/1, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Βέβαια, στις 26 και 27 Μαΐου, το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, ίσως μόνον για δίαιτες, ενώ στις 28/5 παίρνει σειρά ο τροπικός Πλούτωνας με τα πάθη του και τα «τελειώματά» του!

Ο αστρικός Άρης που συνήθως δοκιμάζει τα όριά και τις ικανότητές σου απέναντι σε προκλήσεις κάθε είδους, θα κινηθεί από την 10η μέχρι την 14η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από 31/5, έως 3/6 ή Τοξότης με τα γενέθλιά σου να είναι από 1/12 έως 5/12. Σε ανάλογα εντατική φάση θα βρεθείς αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 1/9 έως τις 5/9 ή Ιχθύς με γενέθλια από 1/3 έως 5/3, με τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα, να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο αστρικός Δίας κινείται ανάδρομα στην 28η μοίρα του Σκορπιού, φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 21/11. Αν πάλι είσαι Δίδυμος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 20/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 17ης Φεβρουαρίου και 21ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Ο αστρικός Κρόνος οπισθοδρομεί κι αυτός αλλά στην 26η μοίρα του Τοξότη και καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 17-18/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί. Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 16-17/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 18-19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση. Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 14-15/3, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός «πατάει» γερά στην 11η μοίρα του Κριού πριμοδοτώντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 30ης -31ης Μαρτίου ή Ζυγός της 2ης -3ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 1ης -2ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 1ης -2ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Πλούτωνας που κλείνει οριστικά υποθέσεις, είτε σου αρέσει, είτε όχι, είναι ακόμη ανάδρομος στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 20 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

Ο αστρικός Ποσειδώνας που τείνει να δημιουργήσει ένα μικρό… χάος σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά δίνει διεξόδους μέσα από διαισθήσεις και καλλιτεχνικές, φιλοσοφικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις, κινείται αργά από την 24η προς την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης -17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης -13ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης -15ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης -16ης Νοεμβρίου. Απαιτείται προσοχή λοιπόν στα… συνήθη «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), αφού το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Από την άλλη πλευρά όμως έχεις κάθε… δικαίωμα σε μεταφυσικές, φιλοσοφικές και καλλιτεχνικές «υπερβάσεις», που θα σε κάνουν να «πετάξεις» πάνω από όλα εκείνα που σε φθείρουν!

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας εξακολουθεί κι αυτός να κινείται στην 10η -11η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 2ης και 3ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 2ης και 3ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 31ης Μαΐου και της 1ης Ιουνίου και τους Τοξότες της 2ης και 3ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved