Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 08/05 έως και 14/05

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 08/05 έως και 14/05

Αστρικές επιρροές, από 8/5 έως και 14/5

Ο Ερμής… εξακολουθεί να τρέχει γρήγορα και ως αστρικός θα βρεθεί από την 9η έως την 21η μοίρα του Κριού, αυξάνοντας τις μετακινήσεις και τις επαφές σου για ποικίλα ζητήματα, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 29/3 έως τις 11/4 ή είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/10 έως τις 14/10. Αντίστοιχα σε περιμένουν επαγγελματικές ή οικογενειακές «ζυμώσεις» αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλια σου από 30/6 έως 11/7 ή Αιγόκερως γεννημένος/η από τις 31/12 έως τις 11/1

Η αστρική Αφροδίτη θα κινηθεί από την 26η μοίρα των Ιχθύων, έως την 5η μοίρα του Κριού και θα σε ευνοήσει σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα αν έχεις τα γενέθλιά σου από 15/3 έως 25/3 ή από τις 18/9 έως τις 28/9. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν έχεις γεννηθεί από 17/12 έως 27/12 ή από 17/6 έως 27/6, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα. Επιπλέον, η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Χείρωνα στις 13 και 14/5 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια προσωπική «αποκατάσταση», μπορεί όμως να σου φέρει… πίσω και μια παλιά σου αγάπη!

Ο αστρικός Άρης που δρομολογεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και εντάσεις πάσης φύσεως, θα κινηθεί από την 1η μέχρι την 5η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από 22/5, έως 26/5 ή Τοξότης με τα γενέθλιά σου να είναι από 22/11 έως 26/11. Σε ανάλογα εντατική φάση θα βρεθείς αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 23/8 έως τις 27/8 ή Ιχθύς με γενέθλια από 19/2 έως 24/2, με τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα, να έχουν τον πρώτο λόγο. Αυτήν την εβδομάδα πάντως με τις διαδοχικές αντιθέσεις του τροπικού Άρη με τον αστρικό Κρόνο και τον αστρικό Πλούτωνα, απαιτείται μια μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις σου και μια γενικότερη επιφυλακή, απέναντι σε ορατούς και… αόρατους κινδύνους!

Ο αστρικός Δίας, είναι ακόμη ανάδρομος στην 29η μοίρα του Σκορπιού, «βαδίζοντας» πλέον προς την 28η, φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 22/11. Αν πάλι είσαι Δίδυμος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 20 ή 21/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της τελευταίας ημέρας (18/2 και 22/8 αντίστοιχα) με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Ο αστρικός Κρόνος, που συνήθως φέρνει περιορισμούς και εμπόδια, είναι ανάδρομος κι αυτός στην 26η μοίρα του Τοξότη και καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 18/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί. Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 17/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων. Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 15/3, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Σε κάθε περίπτωση, η αντίθεση του αστικού Κρόνου με τον τροπικό Άρη «απαιτεί» συμβιβαστικό πνεύμα και βέβαια μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σου αφού ελλοχεύει κίνδυνος ατυχήματος. Επιπλέον, αν νοιώσεις φυσική αδυναμία μην το «ζορίζεις» και… κάνε στην άκρη!

Ο αστρικός Ουρανόςκινείται στην 10η προς 11η μοίρα του Κριού πριμοδοτώντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 29ης -30ης Μαρτίου ή Ζυγός της 1ης -2ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 29ης -30ης Ιουνίου ή Αιγόκερως της 30ης -31ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Πλούτωνας που συνήθως φέρνει εξελίξεις του τύπου «ή όλα ή τίποτε», είναι ακόμη στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 20 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Πάντως, σε όποιο από τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια κι αν ανήκεις υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσεις πάνω σε κάποια «βρωμιά», μεταφορικά ή κυριολεκτικά, ιδιαίτερα προς τις 14/5, όταν ο αστρικός Πλούτωνας θα κλείσει την αντίθεσή του με τον τροπικό Άρη. Η ίδια περίοδος βέβαια είναι «σούπερ» για… ερωτικές περιπτύξεις!

Ο αστρικός Ποσειδώνας που συνήθως φέρνει ακυρώσεις κι εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά δίνει λύσεις μέσα από διαισθήσεις και καλλιτεχνικές, φιλοσοφικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις, εξακολουθεί να βρίσκεται στην 24η προς 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου. Προσοχή λοιπόν στα καθαρά πρακτικά ζητήματα, από την άλλη πλευρά όμως κάποιες ακυρώσεις ή αναβολές μπορεί τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σου, γι’ αυτό… ακολούθησε την ροή!

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας κινείται στην 10η -11η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 2ης και 3ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 2ης και 3ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 31ης Μαΐου και της 1ης Ιουνίου και τους Τοξότες της 2ης και 3ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved