Κυριακή 22 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 22' 02" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 30' 26" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 00° 19' 46" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 49' 56" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 28° 08' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 08' 23" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 06' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 46' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 04' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 28' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 28' 46" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 01/05 έως και 07/05

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 01/05 έως και 07/05

-Ο αστρικός Ερμήςτρέχει γρήγορα και θα βρεθεί από την 26η μοίρα των Ιχθύων, στην 5η μοίρα του Κριού, αυξάνοντας τις μετακινήσεις και τις επαφές σου για ποικίλα ζητήματα, αν έχεις γεννηθεί από τις 15/3 έως τις 25/3 ή από τις 17/9 έως τις 27/9. Ένας-ένας λοιπόν θα πάρει τον… δρόμο του, καθώς ο Ερμής θα «τσεκάρει» μοίρα με την μοίρα, τους τελευταίους Ιχθύς και τους πρώτους Κριούς ή απέναντι, τους τελευταίους Παρθένους και τους πρώτους Ζυγούς!

Αντίστοιχα σε περιμένουν επαγγελματικές ή οικογενειακές «ζυμώσεις» αν έχεις γενέθλια από 17/6 έως 27/6 ή από τις 16/12 έως τις 26/12, ο καθείς με την σειρά του εννοείται, πρώτα οι τελευταίοι Δίδυμοι και Τοξότες κι ύστερα οι πρώτοι Καρκίνοι και Αιγόκεροι …

Να θυμάσαι, βέβαια, πως το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα σου φέρει επιπρόσθετες δυσκολίες αμέσως μετά το Πάσχα!

-Η αστρική Αφροδίτη θα κινηθεί από την 19η έως την 25η μοίρα των Ιχθύων και θα σε ευνοήσει σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 9/3 έως 15/3 ή είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 10/9 έως τις 16/9.

Τα ανάλογα ισχύουν, αν είσαι Τοξότης κι έχεις γεννηθεί από 9/12 έως 15/12 ή Δίδυμος, που έχει γεννηθεί από 7/6 έως 13/6, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Επιπλέον, το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Άρη, αμέσως μετά την Πρωτομαγιά, θα ανοίξει αρκετές… ερωτοδουλειές κι εδώ βέβαια θα μετρήσει πολύ το αν έχεις ελευθερία κινήσεων ή… όχι!

-Ο αστρικός Άρης, που δρομολογεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και εντάσεις πάσης φύσεως, θα κινηθεί από την 26η μέχρι την 29η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από 17/5, έως 20/5 ή Σκορπιός με τα γενέθλιά σου να είναι από 18/11 έως 22/11.

Σε ανάλογα εντατική φάση θα βρεθείς, αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 18/8 έως τις 22/8 ή Υδροχόος με γενέθλια από 15/2 έως 19/2, με τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα, να έχουν τον πρώτο λόγο

Μάλιστα, με την αντίθεση του Άρη με τον Δία, που «κλείνει» με ακρίβεια στις 5-6 Μαΐου, μπορεί να γίνει «μεγάλος σαματάς» στην ζωή σου, είτε για το καλύτερο, είτε για το… χειρότερο αλλά σε κάθε περίπτωση να προσέχεις με τις φωτιές!

-Ο αστρικός Δίας είναι ανάδρομος στην 29η μοίρα του Σκορπιού, κομίζοντας τύχη και πλεονεκτήματα, αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 22/11.

Αν πάλι είσαι Δίδυμος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 20 ή 21/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της τελευταίας ημέρας (18/2 και 22/8 αντίστοιχα) με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

-Ο αστρικός Κρόνος, που συνήθως λειτουργεί περιοριστικά, ανεξάρτητα με την δική σου αίσθηση των πραγμάτων, είναι ακόμη «κολλημένος» στην 26η μοίρα του Τοξότη και οφείλεις να… ανακρούσεις πρύμναν, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 19/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 17/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς, γεννημένος/η κοντά στις 16/3, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Ο αστρικός Ουρανός κινείται στην 10η μοίρα του Κριού πριμοδοτώντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 29ης -30ης Μαρτίου ή Ζυγός της 1ης -2ης Οκτωβρίου.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 29ης - 30ης Ιουνίου ή Αιγόκερως της 30ης - 31ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών

Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Πλούτωνας, που συνήθως φέρνει εξελίξεις οι οποίες δεν εξαρτώνται διόλου από τις δικές σου βουλές ή προσπάθειες και σου ζητά απλά να αφήσεις πίσω σου ότι έγινε και να «φύγεις» προς τα εμπρός, είναι ακόμη στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα, αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 20 Ιουνίου.

Τετελεσμένα μπορεί, βέβαια, να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση απωλειών, μην «κολλήσεις» στο τι έγινε και «φύγε» προς τα εμπρός. Αν μάλιστα αποφασίσεις από μόνος/η σου να ξεκόψεις από κάτι ή κάποιον/α, τότε είσαι απόλυτα συντονισμένος με το σύμπαν κι αυτό μόνον οφέλη θα σου φέρει. Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να πέσεις πάνω σε κάποια «βρωμιά», μεταφορικά ή κυριολεκτικά.

Ο αστρικός Ποσειδώνας που συνήθως φέρνει ακυρώσεις κι εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά είναι αυτό… ακριβώς που χρειάζεσαι για τις καλλιτεχνικές, φιλοσοφικές και μεταφυσικές αναζητήσεις σου, εξακολουθεί να βρίσκεται στην 24η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου.

Προσοχή λοιπόν στα καθαρά πρακτικά ζητήματα, από την άλλη πλευρά όμως κάποιες ακυρώσεις ή αναβολές μπορεί τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σου, γι’ αυτό μην το… ζορίζεις και ακολούθησε την ροή!

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας κινείται στην 10η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 2ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 2ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 31ης Μαΐου και τους Τοξότες της 2ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

-Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην

-Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη 

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου!

14 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved