Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/04 έως και 23/04

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 17/04 έως και 23/04

Αστρικές επιρροές, από 17/4 έως και 23/4

Ο αστρικός Ερμής θα βρίσκεται στους Ιχθύς, από την 6η έως την 14η μοίρα, αυξάνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί από τις 25/2 έως τις 5/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις γενέθλια από τις 28/8 έως τις 6/9. Αντίστοιχα σε περιμένουν επαγγελματικές ή οικογενειακές «ζυμώσεις» αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί από 26/5 έως 6/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις γενέθλια από τις 27/11 έως τις 5/12. Μην… κάθεσαι λοιπόν, αφού έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις!

Η αστρική Αφροδίτη θα κινηθεί από την 2η έως την 9η μοίρα των Ιχθύων και θα σε ευνοήσει σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 20/2 έως 28/2 ή είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 24/9 έως τις 1/10. Τα ανάλογα ισχύουν αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλια σου από 23/11 έως 30/11 ή Δίδυμος, που έχει γεννηθεί από 23/5 έως 30/5, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα. Ας περιμένεις λοιπόν να «γελάσει το χειλάκι σου», αφού η ευτυχία σε… πολιορκεί, αν μάλιστα «ψάχνεσαι» για μια προσωπική αποκατάσταση, μπορεί και να βρεις αυτό που θες!

Ο αστρικός Άρης που σχετίζεται τόσο με δυναμικές πρωτοβουλίες ή διεκδικήσεις, όσο και με… οξείς πόνους, ατυχήματα ή έξωθεν απειλές, θα κινηθεί από την 17η μέχρι την 21η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από 9/5, έως 13/5 ή Σκορπιός με τα γενέθλιά σου να είναι από 10/11 έως 14/11. Σε ανάλογα «φασαριόζικη» φάση θα βρεθείς αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 10/8 έως τις 14/8 ή Υδροχόος με γενέθλια από 6/2 έως 10/2, με τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα, να έχουν τον πρώτο λόγο. Σε κάθε περίπτωση πάντως «παίζουν» δυνατά και οι νομικές διεκδικήσεις, ιδιαίτερα για οικονομικά θέματα. Έσο έτοιμος/η λοιπόν γιατί «στην βράση κολλάει το σίδερο» αλλά και σε εγρήγορση για την «κακιά στιγμή»!

Ο αστρικός Δίας, είναι ανάδρομος στην 1η μοίρα του Τοξότη, προς… Σκορπιό φέρνοντας σου τύχη και παροχές αν έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/11. Αν πάλι είσαι Δίδυμος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 20 ή 21/5, μπορείς να υπολογίσεις σε έξτρα ανέσεις και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο Υδροχόου-Ιχθύων ή Λέοντα-Παρθένου, δηλαδή στις 18 ή 19/2 αλλά και στις 22 ή 23/8. Εδώ προέχουν τα επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, πάντα με θετικό πρόσημο.

Ο αστρικός Κρόνος, που λειτουργεί περιοριστικά, φέρνοντας και κάποιες ατυχίες, είναι «κολλημένος» στην 26η μοίρα του Τοξότη και οφείλεις να ενταχθείς στο πλαίσιο των αναγκαιοτήτων που φέρνει, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 19/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις. Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 17/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση. Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 16/3, σε περιμένουν επιπλέον ευθύνες και «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα πιεστικά διλήμματα θα κορυφωθούν κοντά στις 22/4, καθώς ο αστρικός Κρόνος σχηματίζει μια αντίθεση με τον τροπικό Άρη, καθιστώντας αναγκαία την τήρηση μιας συνετής στρατηγικής χωρίς «μαγκιές» και ακρότητες. Επιπλέον, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες με τα… SOS γενέθλια ας προσέχουν τις κινήσεις και στην οδήγησή τους αφού ο κίνδυνος ενός ατυχήματος αυξάνεται κατά πολύ.

Ο αστρικός Ουρανός βρίσκεται στην 9η μοίρα του Κριού πριμοδοτώντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 29ης -30ης Μαρτίου ή Ζυγός της 1ης -2ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 29ης -30ης Ιουνίου ή Αιγόκερως της 30ης -31ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Πλούτωνας που φέρνει εξελίξεις οι οποίες δεν εξαρτώνται διόλου από τις δικές σου βουλές ή προσπάθειες, είναι ανάδρομος στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 20 Ιουνίου.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση απωλειών, μην «κολλήσεις» στο τι έγινε και «φύγε» προς τα εμπρός. Αν μάλιστα αποφασίσεις από μόνος/η σου να ξεκόψεις από κάτι ή κάποιον/α, τότε είσαι απόλυτα συντονισμένος με το σύμπαν κι αυτό μόνον οφέλη θα σου φέρει.

Ο αστρικός Ποσειδώνας που φέρνει ακυρώσεις κι εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά από την άλλη πλευρά και σούπερ εμπνεύσεις ή «σωτήριες» διαισθήσεις, βαδίζει στην 24η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου.

Προσοχή λοιπόν στα καθαρά πρακτικά ζητήματα, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί το έναυσμα για να εντρυφήσεις δημιουργικά σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις, ενώ κάποιες ακυρώσεις ή αναβολές μπορεί τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σου.

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας βρίσκεται ακόμη στην 9η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 1ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 1ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 30ης Μαΐου και τους Τοξότες της 1ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved