Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 15' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 00' 54" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 20° 48' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 16' 16" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 02' 39" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 41' 49" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 15' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 42' 06" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 46' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 05' 45" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/4 έως και 16/4

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/4 έως και 16/4

Αστρικές επιρροές, από 10/4 έως και 16/4

Η αστρική Αφροδίτη θα κινηθεί από την 23η μοίρα του Υδροχόου, μέχρι την 1η των Ιχθύων και θα σε ευνοήσει σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα αν έχεις τα γενέθλιά σου από 11/2 έως 20/2 ή από 15/8 έως 24/9. Τα ανάλογα ισχύουν αν έχεις τα γενέθλια σου από 13/5 έως 22/5 ή από 14/11 έως 23/11, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Ας περιμένεις λοιπόν τα καλύτερα και τα… ευκολότερα, ενώ κάθε αισθητική παρέμβασή σου θα στεφθεί με επιτυχία!

Ο αστρικός Άρης που πριμοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και συγκρούσεις-ατυχήματα, θα κινηθεί από την 12η μέχρι την 17η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από 2/5, έως 8/5 ή Σκορπιός με τα γενέθλιά σου να είναι από 3/11 έως 9/11. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 4/8 έως τις 10/8 ή Υδροχόος με γενέθλια από 1/2 έως  7/2, με τα ζητήματα σπιτιού και καριέρας να έχουν τον πρώτο λόγοι Έσο έτοιμος/η λοιπόν για να αρπάξεις την ευκαιρία αλλά και σε εγρήγορση για την «κακιά στιγμή»

Ο αστρικός Δίας, είναι σε «στάση» στην 1η μοίρα του Τοξότη, φέρνοντας σου τύχη και παροχές αν έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/11. Αν πάλι είσαι Δίδυμος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 20 ή 21/5, μπορείς να υπολογίσεις σε έξτρα ανέσεις και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο Υδροχόου-Ιχθύων ή Λέοντα-Παρθένου, δηλαδή  στις 18 ή 19/2 αλλά και στις 22 ή 23/8. Εδώ προέχουν τα επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, πάντα με θετικό πρόσημο.

Ο αστρικός Κρόνος, που λειτουργεί περιοριστικά, φέρνοντας και κάποιες ατυχίες, στέκει σχεδόν… ακίνητος στην 26η μοίρα του Τοξότη και σε καλεί να τον λάβεις σοβαρά υπόψη σου, αν έχεις τα γενέθλια σου στις 19/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις. Περιορισμοί τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 17/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση. Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 16/3, σε περιμένουν επιπλέον ευθύνες και «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει και μην φαντάζεσαι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός προχωρά στην 9η μοίρα του Κριού φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 29ης Μαρτίου και Ζυγός της 1ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 29ης Ιουνίου ή Αιγόκερως της 30ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε… ακόμα καλύτερα!

Ο αστρικός Πλούτωνας που φέρνει εξελίξεις οι οποίες δεν εξαρτώνται διόλου από τις δικές σου βουλές ή προσπάθειες, έχει «κολλήσει» κι αυτός στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια στις 20 Ιουνίου.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης  Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση απωλειών, μην «κολλήσεις» στο τι έγινε και «φύγε» προς τα εμπρός. Αν μάλιστα αποφασίσεις από μόνος/η σου να ξεκόψεις από κάτι ή κάποιον/α, τότε… ακόμα καλύτερα για σένα!

Ο αστρικός Ποσειδώνας που φέρνει ακυρώσεις κι εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά από την άλλη πλευρά και μια συμπαντική προστασία, βρίσκεται ακόμη στην 23η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου.

Προσοχή λοιπόν στα καθαρά πρακτικά ζητήματα, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί το έναυσμα για να εντρυφήσεις δημιουργικά σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις, ενώ κάποιες ακυρώσεις ή αναβολές μπορεί τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σου.

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας βρίσκεται στην 9η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 1ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 1ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 30ης Μαΐου και τους Τοξότες της 1ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην.
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη.

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved