Δευτέρα 23 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 28' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 17' 01" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 40' 03" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 10' 56" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 00' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 20' 35" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 07' 45" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 50' 36" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 06' 04" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 28' 04" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 28' 54" ΤΑΥΡΟΣ

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 3/4 έως και 9/4

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

 

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 3/4 έως και 9/4

Αστρικές επιρροές, από 3/4 έως και 9/4

Η Αστρική Αφροδίτη θα κινηθεί από την 15η μέχρι την 22η μοίρα του Υδροχόου και θα σε ευνοήσει σε αισθηματικά, οικονομικά ή… καλλωπιστικά ζητήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από 3/2 έως 11/2 ή Λέων γεννημένος/η από 5/8 έως  13/8.

Τα ανάλογα –πρωτίστως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα- ισχύουν αν είσαι Ταύρος ή Σκορπιός και έχεις τα γενέθλια σου από 4/5 έως 12/5 ή από 6/11 έως 14/11. Αξιοποίησε λοιπόν την τύχη και τις ευκαιρίες σου, έχοντας το… χαμόγελο στα χείλη!

Ο αστρικός Άρης που πριμοδοτεί έντονες καταστάσεις και δυναμικές πρωτοβουλίες, θα κινηθεί από την 8η μέχρι την 12η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από 27/4, έως 2/5 ή Σκορπιός με τα γενέθλιά σου να είναι από 30/10 έως 3/11.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 30/7 έως τις 4/8 ή Υδροχόος με γενέθλια από 27/1 έως 1/2, με την έμφαση να πέφτει σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Ανασκουμπώσου λοιπόν αλλά μην βιάζεσαι, αφού ελλοχεύει κι ο κίνδυνος ενός ατυχήματος!

Ο αστρικός Δίας, είναι «κολλημένος» στην 1η μοίρα του Τοξότη, ευνοώντας σε… κατάφωρα αν έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/11.

Αν πάλι είσαι Δίδυμος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 20 ή 21/5, μπορείς να υπολογίσεις σε έξτρα ανέσεις και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο Υδροχόου-Ιχθύων ή Λέοντα-Παρθένου, δηλαδή  στις 18 ή 19/2 αλλά και στις 22 ή 23/8. Εδώ προέχουν τα επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, πάντα με θετικό πρόσημο.

Ο αστρικός Κρόνος, που συνήθως υψώνει φραγμούς και εμπόδια βρίσκεται στην 26η μοίρα του Τοξότη και σε καλεί να… έχεις γνώση, αν έχεις τα γενέθλια σου στις 17 ή στις 18/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις.

Περιορισμοί τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 16 ή 17/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστων τα όριά σου απέναντι σε όλα εκείνα που σε… ξεπερνούν! Δεν πρέπει όμως με… τίποτα να συνάψεις μια συμφωνία.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 18 ή 19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 15 ή 16/3, σε περιμένουν επιπλέον ευθύνες και «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει και μην φαντάζεσαι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός και οι ανατροπές που φέρνει σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 27ης Μαρτίου και Ζυγός της 29ης Σεπτεμβρίου, αφού εξακολουθεί να βρίσκεται στην 7η μοίρα του Κριού.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια στροφή στην ζωή σου- σου γνέφουν κι αν είσαι Καρκίνος της 28ης Ιουνίου ή Αιγόκερως της 29ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε… ακόμα καλύτερα!

Ο αστρικός Πλούτωνας που φέρνει εξελίξεις οι οποίες δεν εξαρτώνται διόλου από τις δικές σου βουλές ή προσπάθειες, είναι ακόμη στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια στις 20 Ιουνίου.

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση απωλειών, μην «κολλήσεις» στο τι έγινε και «φύγε» προς τα εμπρός. Αν μάλιστα αποφασίσεις από μόνος/η σου να ξεκόψεις από κάτι ή κάποιον/α, τότε… ακόμα καλύτερα για σένα!

Ο αστρικός Ποσειδώνας που φέρνει ακυρώσεις κι εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά και μια «Θεία προστασία» από παγίδες, βρίσκεται στην 23η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου.

Προσοχή λοιπόν στα καθαρά πρακτικά ζητήματα, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί το έναυσμα για να εντρυφήσεις δημιουργικά σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις, ενώ κάποιες ακυρώσεις ή αναβολές μπορεί τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σου.

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας βρίσκεται στην 8η προς 9η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 28ης Φεβρουαρίου και 1ης Μαρτίου, τους Παρθένους της 31ης Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου, τους Διδύμους της 29ης και 30ης Μαΐου και τους Τοξότες της 30ης Νοεμβρίου και 1ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην.
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη.

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

79 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved