Σάββατο 1 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 44' 10" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 24' 46" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 26° 38' 08" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 53' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 34' 14" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 17' 56" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 48' 08" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 50' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 44' 45" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 13' 51" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 20/3 έως και 26/3

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

 

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 20/3 έως και 26/3

Αστρικές επιρροές, από 20/3 έως και 26/3

Η Αστρική Αφροδίτη που είθισται να φέρνει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 28η μοίρα του Αιγόκερω, μέχρι την 6η του Υδροχόου και θα σε ευνοήσει αν έχεις γεννηθεί από 18/1 έως 26/1 ή από 21/7 έως 29/7.

Τα ανάλογα –πρωτίστως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα- ισχύουν αν έχεις τα γενέθλια σου από 20/10 έως 28/10 ή από 18/4 έως 26/4.

Ωστόσο, σε αυτήν την φάση η Αφροδίτη «κουβαλάει» και το τετράγωνό της με τον Άρη, παραπέμποντας σε έντονες καταστάσεις, με τα θετικά να διαδέχονται τα αρνητικά και αντίστροφα. Όσο πιθανό είναι δηλαδή ένα πάθος κι ένα έντονος ρυθμός που θα σε «απογειώσει», άλλο τόσο είναι και το να «βυθιστείς στα Τάρταρα» κι εδώ βέβαια στα ερωτικά σου θα «μετρήσει» πολύ το κατά πόσον έχεις ελευθερία επιλογών ή αντίθετα είσαι «δέσμιος/α» καταστάσεων, αφού στην δεύτερη περίπτωση, θα «υποφέρεις» περισσότερο. Σεξ πάντως υπάρχει για όλους/ες!

Ο αστρικός Άρης που είτε σε «βάζει στην πρίζα», είτε σε ρίχνει… ανάσκελα, κινείται από την 29η μοίρα του Κριού, έως την 3η του Ταύρου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από 18/4, έως 22/4 ή από 21/10 έως 25/10. Σε ανάλογη φάση θα βρεθείς αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 21/7 έως τις 25/7 ή από 18/1 έως 22/1, με την έμφαση να πέφτει σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.

Ίσως μάλιστα να προκύψουν και έντονες αντιζηλίες ή άλλοι φανατισμοί, εξ αιτίας του τετραγώνου Άρη-Αφροδίτης, με την τελική κατάληξη να κυμαίνεται από το «κάνω έρωτα» ή/και… πόλεμο! Και είναι βέβαια αξιοσημείωτη η σύνοδος του «κόκκινου» πλανήτη με τον τροπικό Ουρανό στις 23/3, μια όψη που σημαίνει συναγερμό… extreme καταστάσεων σε μερίδα των εκπροσώπων των σταθερών ζωδίων (Ταύρων, Λεόντων. Σκορπιών και Υδροχόων), ιδιαίτερα εκείνων που έχουν γενέθλια την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους αλλά όχι μόνον. Στο «μάτι του κυκλώνα» αναμένεται να βρεθούν και όσοι/ες έχουν γενέθλια κοντά στις 15/5, στις 17/8, στις 17/11 και τις 13/2, με το «έκτακτο δελτίο» να μιλά για έναν αυξημένο κίνδυνο από ότι… πετάει ή μιας πτώσης από ψηλά αλλά και ηλεκτροπληξίας.

Επιπλέον, μια «δραματική» αλλαγή μπορεί να διαμορφώσει ένα εντελώς νέο πλαίσιο σε καίριους τομείς της ζωής (προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά). Ο αστρικός Δίας, βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού, φέρνοντας σου… χαράς Ευαγγέλια, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 21 ή 22/11. 

Αν πάλι είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 20/5, μπορείς να υπολογίσεις σε έξτρα ανέσεις και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια επίσημη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες –και ανεξάρτητα με το αν «τις αξίζεις» ή όχι- σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος, γεννημένος/η στις 17 ή 18/2.

Αν πάλι είσαι Λέων γεννημένος/η στις 21 ή 22/8, έχεις να λαμβάνεις από την οικογένειά σου, ενώ ευνοείσαι και σε ζητήματα στέγης-μισθώσεων ή γενικότερα ακινήτων. Ο αστρικός Κρόνος έχει «κολλήσει» στην 25η μοίρα του Τοξότη και σε καλεί να βάλεις «πάγο» στα σχέδιά σου, αν έχεις τα γενέθλια σου στις 17 ή στις 18/12. Μπορείς ωστόσο να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεφορτωθείς ότι δεν σου κάνει πια, είτε άψυχο, είτε… έμψυχο!

Περιορισμοί τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 16 ή 17/6, οφείλεις λοιπόν να «παίξεις άμυνα», ενώ αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία, μην την αποδεχθείς. Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 18 ή 19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 15 ή 16/3, σε περιμένουν επιπλέον ευθύνες και «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό μην πάρεις τίποτε στο «χαλαρό». Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός και οι ανατροπές που φέρνει σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 27ης Μαρτίου και Ζυγός της 29ης Σεπτεμβρίου, αφού βρίσκεται στην 7η μοίρα του Κριού. Όσο για το «πρόσημο» αυτών των ανατροπών, εξαρτάται από το πόσο πρόθυμος/η είσαι να τις αποδεχθείς, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα λειτουργήσουν ως ένα «σοκ». Και βέβαια, το να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία των αλλαγών, είναι το… τέλειο!

Τα νέα –ίσως και… εξωφρενικά δεδομένα- σου γνέφουν κι αν είσαι Καρκίνος της 28ης Ιουνίου ή Αιγόκερως της 29ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πλαίσιο των αλλαγών, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τον εξοπλισμό και την έδρα σου, είτε με πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην ζωή σου.

Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί «μοιραίες» εξελίξεις, που δεν εξαρτώνται από τις δικές σου βουλές ή προσπάθειες, είναι ακόμη στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια στις 20 Ιουνίου. 

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση απωλειών, μην «κολλήσεις» στο τι έγινε και «φύγε» προς τα εμπρός. Αν μάλιστα αποφασίσεις από μόνος/η σου να ξεκόψεις από κάτι ή κάποιον/α, τότε… ακόμα καλύτερα για σένα!

Ο αστρικός Ποσειδώνας που φέρνει ακυρώσεις κι εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αλλά και μια «Θεία προστασία» στα δύσκολα, δεσπόζει στην 23η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου.

Προσοχή λοιπόν στα καθαρά πρακτικά ζητήματα, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί το έναυσμα για να εντρυφήσεις δημιουργικά σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις, ενώ κάποιες ακυρώσεις ή αναβολές μπορεί τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σου..

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας βρίσκεται στην 8η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 28ης Φεβρουαρίου, τους Παρθένους της 31ης Αυγούστου, τους Διδύμους της 29ης Μαΐου και τους Τοξότες της 30ης Νοεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της...

• Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved