Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/3 έως και 19/3

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/3 έως και 19/3

Αστρικές επιρροές από 13/3 έως και 19/3

Η αστρική Αφροδίτη που φέρνει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και τα οικονομικά σου αλλά και μια αισθητική υπεροχή, θα πορευτεί από την 20 η μοίρα του Αιγόκερω, μέχρι την 27 η και τυπικά σε ευνοεί αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί από 10/1 έως 18/1 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από 11/7 έως 19/7.

Τα ανάλογα ισχύουν αν είσαι Ζυγός και έχεις τα γενέθλια σου από 12/10 έως 19/10 ή Κριός γεννημένος/η από 8/4 έως 16/4, έχοντας κι ένα μπόνους σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα.

Ωστόσο σε όποιο παρορμητικό ζώδιο κι αν ανήκεις, στις 15, 16 και 17/3 μπορεί να σου τύχει και κάτι δυσάρεστο ή «αποκρουστικό», από την άλλη πλευρά όμως η σύνοδος της Αστρικής Αφροδίτη με τον τροπικό Πλούτωνα παραπέμπει σε ερωτικές περιπτύξεις και έναν «βιολογικό» καθαρισμό. Επίσης αν ξεκινήσεις μια νέα σχέση, έχει τις προδιαγραφές να κρατήσει μέχρι… τέλους! Επιπλέον, προμηνύονται έντονα πάθη, «τελειώματα» αλλά και επανεκκινήσεις στα συναισθηματικά σου, στην περίπτωση που είσαι Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 5/2, Λέων κοντά στις 8/8, Ταύρος κοντά στις 6/5 ή Σκορπιός κοντά στις 8/11.

Ο αστρικός Άρης που σου δίνει κίνητρο αλλά σε κάνει επιρρεπή και σε ατυχήματα ή τους κάθε λογής… πόνους, κινείται από την 24 η έως την 28 η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από 13/4, έως 17/4 ή Ζυγός γεννημένος/η από 16/10 έως 20/10.

Σε ανάλογη φάση θα βρεθείς αν είσαι Καρκίνος και έχεις τα γενέθλια σου από τις 17/7 έως τις 21/7 ή Αιγόκερως γεννημένος/η από 14/1 έως 18/1, με την έμφαση να πέφτει σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.

Ο αστρικός Δίας, βρίσκεται στις… εσχατιές του Σκορπιού, φέρνοντας σου ευκολίες και «τυχερά», αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 21 ή 22/11. Αν πάλι είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 20/5, μπορείς να ποντάρεις στις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια επίσημη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και διακρίσεις θα έχεις κι αν είσαι Υδροχόος, γεννημένος/η στις 17 ή 18/2, είτε αξιοποιώντας τα προσόντα σου, είτε εκμεταλλευόμενος/η τις συγκυρίες και την εύνοια ενός ισχυρού προσώπου. Αν πάλι είσαι Λέων γεννημένος/η στις 21 ή 22/8, μπορεί να λάβεις μια διακριτή βοήθεια-στήριξη από την οικογένειά σου αλλά και να ευνοηθείς σε ζητήματα στέγης και ακινήτων.

Ο αστρικός Κρόνος βαδίζει προς την 25 η μοίρα του Τοξότη και θα βάλει απαγορευτικό στα σχέδιά σου, αν έχεις τα γενέθλια σου στις 17 ή στις 18/12. Μην ξανοίγεσαι και πολύ, λοιπόν, αφού στην παρούσα φάση η αισιοδοξία σου δεν συνάδει με την αντικειμενική πραγματικότητα. Μπορείς ωστόσο να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια. Εμπόδια σε περιμένουν κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 16 ή 17/6, ίσως μάλιστα η ελευθερία των επιλογών σου να περιοριστεί από τους άλλους, ενώ αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία, είναι προτιμότερο να πεις «όχι»

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 18 ή 19/9 θα κληθείς να διαχειριστείς μια οικογενειακή στενοχώρια, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο, αντίθετα όμως μπορείς να πωλήσεις ότι σε βαραίνει ή δεν χρειάζεσαι πια.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 15 ή 16/3, αναμένεται να «φορτωθείς» με παραπάνω ευθύνες ή να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό μην πάρεις τίποτε «αψήφιστα». Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός και οι ανατροπές που φέρνει σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 27 ης Μαρτίου και Ζυγός της 29 ης Σεπτεμβρίου, αφού «περπατάει» στην 7η μοίρα του Κριού. Όσο για την κατεύθυνση αυτών των ανατροπών, έχει να κάνει με το καθεστώς που είναι ήδη διαμορφωμένο στην ζωή σου, αφού αυτό είναι που θα αλλάξει, είτε ήπια, είτε δραματικά. Και βέβαια, το να ταράξεις εσύ τα «ύδατα», είναι πάντα μια καλή επιλογή, αφού θα έχεις την πρωτοβουλία.

Τα νέα δεδομένα σου κτυπούν την πόρτα κι αν είσαι Καρκίνος της 28 ης Ιουνίου ή Αιγόκερως της 29ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πλαίσιο των αλλαγών, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τον εξοπλισμό και την έδρα σου, είτε με πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην ζωή σου.

Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, είναι ακόμη στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια στις 20 Ιουνίου. «Τελειώματα» και τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου και σε κάθε περίπτωση ισχύει το «ότι έγινε, έγινε», αφού αν «κολλήσεις» θα χάσεις το πλεονέκτημα της ώθησης που δίνει ο Πλούτωνας σε κάθε νέο ξεκίνημα από το μηδέν.

Ο αστρικός Ποσειδώνας που φέρνει ακυρώσεις κι εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, παραμένει κι αυτός στην 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου και Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου. Νηστεία και… προσευχή λοιπόν, θα λάβεις ωστόσο και το έναυσμα για να τα βρεις με τον «ανώτερο» εαυτό σου αλλά και να εντρυφήσεις δημιουργικά σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας βαδίζει πλέον προς 8η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 27ης Φεβρουαρίου, τους Παρθένους της 31ης Αυγούστου, τους Διδύμους της 29ης Μαΐου και τους Τοξότες της 30ης Νοεμβρίου. Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο ένταξης σε μια κοινότητα.

*Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved