Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 6/3 έως και 12/3

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 6/3 έως και 12/3

Αστρικές επιρροές από 6/3 έως και 12/3

Η αστρική Αφροδίτη που αρέσκεται να φέρνει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και τα οικονομικά σου, θα πορευτεί από την 11η μοίρα του Αιγόκερω, μέχρι την 19η και τυπικά σε ευνοεί αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί από 1/1 έως 8/1 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από 1/7 έως 8/7.

Αυτήν την εβδομάδα ωστόσο η «εύνοια» δεν έχει να κάνει με την τύχη σου, που μάλλον… λείπει σε διακοπές αλλά με την λήψη μιας οριστικής απόφασης γύρω από κάτι που σε απασχολεί, και κυρίως το να απαλλαγείς από αυτό.

Αντιπροσωπευτικές επιλογές είναι ακόμη οι δίαιτες και οι πάσης φύσεως «χρήσιμοι περιορισμοί».

Αν πάλι είσαι Ζυγός και έχεις τα γενέθλια σου από 4/10 έως 11/10 αλλά και Κριός γεννημένος/η από 31/3 έως 6/4 σε περιμένουν αρκετές συναισθηματικές ή οικονομικές πιέσεις και μπορείς να ποντάρεις στην εύνοια της Αφροδίτης, μόνον στην περίπτωση που… τα έχεις τα χρονάκια σου!

Κι αυτό γιατί η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο αφήνει σίγουρα κάποιες «σκιές» για τους νεότερους σε ηλικία, παραπέμποντας κυρίως σε στενοχώριες και λύσεις ανάγκης. Στην περίπτωση πάλι δημιουργίας μιας νέας σχέσης, έχει τύχη μόνον μια με διαφορά ηλικίας, ενώ για τις υπόλοιπες αναμένονται… βάσανα και μάλιστα διαρκείας!

Επιπλέον, προμηνύει διακριτές δυσκολίες και απογοητεύσεις στην περίπτωση που είσαι Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 26/1, Λέων κοντά στις 29/7, Ταύρος κοντά στις 26/4 ή Σκορπιός κοντά στις 29/10.

Ο αστρικός Άρης που «ειδικεύεται στην εντατική δράση αλλά και στις ανεπιθύμητες εντάσεις-ρήξεις, κινείται από την 19η έως την 23η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από 8/4, έως 13/4 ή Ζυγός γεννημένος/η από 13/10 έως 18/10.

Αυτήν την εβδομάδα όμως θα σου βάλει πολύ πιο δύσκολα και θα χρειαστεί είτε να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει, είτε να παλέψεις με «θηρία»!

Επιπλέον, τα διαδοχικά τετράγωνα που σχηματίζει με τον τροπικό Κρόνο και τον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για να πάθεις ένα ατύχημα ή μια σοβαρή ζημιά, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου.

Το «καμπανάκι» μάλιστα κτυπά πολύ πιο… ηχηρά για τους Ταύρους που έχουν γενέθλια από 3/5 έως 7/5 αλλά και τους Σκορπιούς που είναι γεννημένοι από 5/11 έως 9/11, με την λήψη μέτρων αφαλείας να καθίσταται υποχρεωτική.

Αν πάλι είσαι Καρκίνος και έχεις τα γενέθλια σου από τις 12/7 έως τις 17/7, φαίνεται να… πέφτεις στα «βαρέα και ανθυγιεινά» και σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις άμυνές σου, ενώ αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από 11/1 έως 16/1 είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις επείγουσες και ακραίες καταστάσεις στο σπίτι ή το γραφείο, και βέβαια πρόσεξε μήπως συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Ανάλογες προκλήσεις και… φουρτούνες σε περιμένουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από 5/8 έως 10/8 ή Υδροχόος γεννημένος/η από 2/2 έως 7/2.

Ο αστρικός Δίας, βαδίζει πλέον προς την 29η μοίρα του Σκορπιού, φέρνοντας σου ευκολίες και «τυχερά», αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 20, 21 ή 22/11.

Αν πάλι είσαι Ταύρος γεννημένος/η στις 19, 20 ή 21/5, μπορείς να ποντάρεις στις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια επίσημη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης

Επιτυχίες και διακρίσεις θα έχεις κι αν είσαι Υδροχόος, γεννημένος/η στις 16 ή 17/2, είτε αξιοποιώντας τα προσόντα σου, είτε εκμεταλλευόμενος/η τις συγκυρίες και την εύνοια ενός ισχυρού προσώπου.

Αν πάλι είσαι Λέων γεννημένος/η στις 21 ή 22/8, μπορεί να λάβεις μια διακριτή βοήθεια-στήριξη από την οικογένειά σου αλλά και να ευνοηθείς σε ζητήματα στέγης και ακινήτων.

Ο αστρικός Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στην 24η μοίρα του Τοξότη και θα υψώσει «στοπ» στα σχέδιά σου, αν έχεις τα γενέθλια σου στις 16 ή στις 17/12. Μην ξανοίγεσαι και πολύ, λοιπόν, αφού στην παρούσα φάση η αισιοδοξία σου δεν συνάδει με την αντικειμενική πραγματικότητα. Μπορείς ωστόσο να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια.

Εμπόδια σε περιμένουν κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 15 ή 16/6, ίσως μάλιστα η ελευθερία των επιλογών σου να περιοριστεί εξ αιτίας των απαιτήσεων ή των προβλημάτων ενός συνεργάτη ή ενός δικού σου ανθρώπου. Κι αν τυχόν υπογράψεις μια συμφωνία, να ξέρεις πως δεν σε συμφέρει, ούτε βέβαια είναι σκόπιμο να κάνεις «γενναίες» υποχωρήσεις, απεμπολώντας κάποια από τα βασικά σου δικαιώματα.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 17 ή 18/9 θα κληθείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες και την φροντίδα σου σε άτομα που δεν θα σου το αναγνωρίσουν. Επιπλέον, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο, αντίθετα όμως μπορείς να πωλήσεις ότι σε βαραίνει ή δεν χρειάζεσαι πια.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 14 ή 15/3, στην καλύτερη περίπτωση αναμένεται να «φορτωθείς» με παραπάνω ευθύνες και στην χειρότερη να «πληρώσεις τα σπασμένα» άλλων. Επιπλέον, αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό να ξέρεις πως δεν θα σου βγει, γι’ αυτό κάνε υπομονή και δώσε μεγαλύτερη έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός και οι «αναποδιές» που φέρνει σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 26ης Μαρτίου και Ζυγός της 28ης Σεπτεμβρίου, αφού εξακολουθεί να βρίσκεται στην 6η μοίρα του Κριού. Όσο για την κατεύθυνσή τους, έχει να κάνει με το καθεστώς που είναι ήδη διαμορφωμένο στην ζωή σου, αφού αυτό είναι που θα αλλάξει, είτε ήπια, είτε δραματικά. Και βέβαια, το να προκαλείς εσύ τις αλλαγές-ανατροπές, είναι πάντα μια καλή επιλογή, είτε αφορά στα προσωπικά σου, είτε στην ζωή σου συνολικά!

Η αποσταθεροποίηση σου κτυπά την πόρτα κι αν είσαι Καρκίνος της 27ης Ιουνίου αλλά και Αιγόκερως της 28ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πλαίσιο των αλλαγών, είτε πρόκειται για έμψυχους πρωταγωνιστές, είτε για… άψυχους, δηλαδή την οικοσκευή και τον εξοπλισμό σου. Κι αν βέβαια ανήκεις στον συντηρητικό πυρήνα του ενός ή του άλλου ζωδίου θα έχεις μάλλον το πιο δύσκολο έργο.

Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, είναι «καρφωμένος» στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια στις 20 Ιουνίου.

«Τελειώματα» και τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου και σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις παθογένειές του, αξιοποιώντας την ώθηση που δίνει ο Πλούτωνας σε κάθε νέο ξεκίνημα από το μηδέν.

Ο αστρικός Ποσειδώνας που φέρνει ακυρώσεις κι εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, παραμένει κι αυτός στην 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου και Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου.

Κι αν ψάχνεις για κάποια λύση, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε μια ανώτερη δύναμη, ζητώντας την προστασία της αφού από… εκείνην εξαρτάται! Επιπλέον βέβαια, ο Ποσειδώνας θα σου δώσει το έναυσμα για να τα βρεις με τον εσωτερικό εαυτό σου αλλά και να εντρυφήσεις με επιτυχία σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας εξακολουθεί να βρίσκεται στην 7η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 26ης Φεβρουαρίου, τους Παρθένους της 30ης Αυγούστου, τους Διδύμους της 28ης Μαΐου και τους Τοξότες της 29ης Νοεμβρίου.

*Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved