Σάββατο 1 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 19' 56" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 32' 09" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 25° 53' 58" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 24' 01" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 21' 58" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 12' 02" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 45' 36" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 48' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 43' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 37" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 12" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 27/2 έως και 5/3

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

 

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 27/2 έως και 5/3

Αστρικές επιρροές από 27/2 έως και 5/3

Η αστρική Αφροδίτη που φέρνει ποικίλα ευχάριστα περιστατικά και θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και τα οικονομικά σου, θα πορευτεί από την 3η μοίρα του Αιγόκερω, μέχρι την 10η και σε ευνοεί αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί από 25/12 έως 1/1. Ευκαιρία λοιπόν για «να κάνεις το κομμάτι σου»!

Αντίστοιχα πλεονεκτήματα θα έχεις κι αν είσαι Καρκίνος, γεννημένος/η από 24/6 έως 1/7, με επίκεντρο τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν λοιπόν σου τύχει κάτι μην το… προσπεράσεις, γιατί αξίζει!

Επαγγελματικές ευκολίες, κοινωνική λάμψη και περισσότερες ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και την οικογένειά σου σε περιμένουν όμως κι αν είσαι Ζυγός και έχεις τα γενέθλια σου από 24/9 έως 1/10 αλλά και Κριός γεννημένος/η από 23/3 έως 30/3.

Ο αστρικός Άρης που φέρνει μπόλικη δράση, πρωτοβουλίες, μεγάλες επιδόσεις, σεξουαλική διέγερση αλλά και «τσουγκρίσματα», κινείται από την 14η έως την 19η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι γεννημένος/η από 2/4 έως 8/4. Πρόσεξε μόνον μήπως πάνω στην φούρια σου «κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά»!

Δυναμικές διαπραγματεύσεις «στην κόψη του ξυραφιού», ίσως και δίκες, σε περιμένουν, αν είσαι Ζυγός, γεννημένος/η από 7/10 έως 13/10, με τις εξελίξεις να μην εξαρτώνται μόνον από σένα αφού it takes two to tango! Επιπλέον, στα προσωπικά σου, ένας «γάμος» είναι εξ ίσου πιθανός με ένα «διαζύγιο», ανάλογα με το αν είσαι μόνος/η ή δεσμευμένος/η.

Αν πάλι είσαι Καρκίνος και έχεις τα γενέθλια σου από τις 6/7 έως τις 12/7, φαίνεται να σε περιμένουν επείγοντα περιστατικά, γι’ αυτό μην εφησυχάζεις. Αντίθετα, ένας εντατικός ρυθμός θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις γρήγορα με τις υποχρεώσεις και τα σχέδιά σου, αν όμως είσαι υπάλληλος, δεν θα λείψουν οι έντονες διαφωνίες με ανωτέρους.

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από 5/1 έως  11/1 είναι πιθανό να ενοχληθείς σφόδρα από την «αυθαίρετη» στάση κάποιου/ας στο σπίτι ή το γραφείο, ίσως όμως να πάρεις κι εσύ μια πρωτοβουλία που θα εγείρει αντιδράσεις. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως συμβεί ένα ατύχημα στο σπίτι.

Ο αστρικός Δίας βαδίζει προς την  28η μοίρα του Σκορπιού, φέρνοντας σου ευκολίες και «τυχερά», αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 19 ή 20/11.

Αν πάλι είσαι Ταύρος γεννημένος/η στις 18 ή 19/5, μπορείς να «κάτσεις» επάνω στις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια επίσημη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης

Επιτυχίες και διακρίσεις θα έχεις κι αν είσαι Υδροχόος, γεννημένος/η στις 15 ή 16/2, είτε αξιοποιώντας τα προσόντα σου, είτε εκμεταλλευόμενος/η τις συγκυρίες και την εύνοια ενός ισχυρού προσώπου.

Αν πάλι είσαι Λέων γεννημένος/η στις 19 ή 20/8, μπορεί να λάβεις μια διακριτή βοήθεια-στήριξη από την οικογένειά σου αλλά και να ευνοηθείς σε ζητήματα στέγης και ακινήτων. Επιπλέον, στα προσωπικά σου… βαδίζεις προς μια πλήρη «αποκατάσταση»!

Ο αστρικός Κρόνοςπου όσο να ‘ναι φέρνει ατυχίες και εμπόδια, βρίσκεται στην 24η μοίρα του Τοξότη και θα σε μπλοκάρει αν έχεις τα γενέθλια σου στις 16 ή στις 17/12. Μην «ανοίγεσαι» και πολύ, λοιπόν, αφού η αισιοδοξία σου δεν συνάδει με την αντικειμενική πραγματικότητα κι εκεί που πας για «μαλλί» μπορεί να βγεις «κουρεμένος»!

Εμπόδια σε περιμένουν κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 15 ή 16/6, ίσως μάλιστα η ελευθερία των επιλογών σου να περιοριστεί εξ αιτίας των απαιτήσεων ή των προβλημάτων ενός συνεργάτη ή ενός δικού σου ανθρώπου. Κι αν τυχόν υπογράψεις μια συμφωνία, να ξέρεις πως θα «ματώσεις» για να βγεις από αυτήν, όταν έρθει η ώρα –που θα έρθει!

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 17 ή 18/9 θα κληθείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε «δικά σου» άτομα που όμως δεν τις αξίζουν, αφού δεν θα σου το αναγνωρίσουν. Επιπλέον, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο, αντίθετα όμως μπορείς να πωλήσεις ότι σε βαραίνει ή δεν χρειάζεσαι πια.

Αν πάλι είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 14 ή 15/3, στην καλύτερη περίπτωση αναμένεται να «φορτωθείς» με παραπάνω ευθύνες και στην χειρότερη να «πληρώσεις τα σπασμένα» άλλων, χάνοντας την θέση σου. Επιπλέον, αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό να ξέρεις πως δεν θα πάει καλά, γι’ αυτό μείνε… στάσιμος/η μέχρι νεωτέρας!

Ο αστρικός Ουρανός και οι αλλαγές-ανατροπές που φέρνει σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 26ης Μαρτίου και Ζυγός της 28ης Σεπτεμβρίου, αφού βρίσκεται στην 6η μοίρα του Κριού. Όσο για την κατεύθυνσή τους, έχει να κάνει με το που ακριβώς σε… πετυχαίνει, αφού η τάση του είναι να σε πηγαίνει «απέναντι», το να τις προκαλέσεις εσύ ωστόσο είναι πάντα μια καλή επιλογή, είτε αφορά στα προσωπικά σου, είτε στην ζωή σου συνολικά!

Η αποσταθεροποίηση σου κτυπά την πόρτα κι αν είσαι Καρκίνος της 27ης Ιουνίου αλλά και Αιγόκερως της 28ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πλαίσιο και αν ανήκεις στον συντηρητικό πυρήνα του ενός ή του άλλου ζωδίου θα έχεις μάλλον το πιο δύσκολο έργο.

Ο αστρικός Πλούτωνας που φέρνει κομβικές ή καταλυτικές εξελίξεις, οι οποίες διαχωρίζουν το «πριν» από το «μετά», παραμένει στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 22 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια στις 20 Ιουνίου.

«Τελειώματα» και τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 22ης  Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 19ης Μαρτίου και σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις παθογένειές του, αξιοποιώντας την ώθηση που δίνει ο Πλούτωνας σε κάθε νέο ξεκίνημα από το μηδέν.

Ο αστρικός Ποσειδώνας, που φέρνει «χαοτικές» καταστάσεις ή εξαπατήσεις σε προσωπικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, παραμένει κι αυτός στην 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει άμεσα αν είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου και Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου.

Κι αν ψάχνεις για κάποιο «αντίδοτο», δεν έχεις παρά να αποσυρθείς από το προσκήνιο και να «παραδοθείς» σε μια ανώτερη δύναμη, ζητώντας την προστασία της αφού σε διαφορετική περίπτωση ότι κι αν κάνεις θα πέσει στο κενό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ποσειδώνας θα σου δώσει το έναυσμα για να τα βρεις με τον εαυτό σου και τελικά να «θεραπευτείς» από τις -ψυχικές κυρίως- τοξίνες που σε ποτίζουν χρόνια τώρα!

Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας βρίσκεται στην 7η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα στους Ιχθύς της 26ης Φεβρουαρίου, τους Παρθένους της 30ης Αυγούστου, τους Διδύμους της 28ης Μαΐου και τους Τοξότες της 29ης Νοεμβρίου.

*Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved