Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 20/2 έως και 26/2;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 20/2 έως και 26/2;

Αστρικές επιρροές από 20/2 έως και 26/2

Η Πανσέληνος στην αστρική εκδοχή της γίνεται στις 6 και 35΄ του Λέοντα-Υδροχόου και αναμένεται είτε να σε «ξεσηκώσει», είτε να σε «ρίξει» σε μελαγχολία αν είσαι Λέων γεννημένος/η στις 28, 29 ή 30/7 και Υδροχόος γεννημένος/η στις 25, 26 ή 27/1

Η αστρική Αφροδίτη που φέρνει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και τα οικονομικά σου, θα σου φέρει πολλά καλά αν είσαι Τοξότης ή Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί από 16/12 έως 25/12. Ευκαιρία λοιπόν για αγορές και καλλωπισμούς κάθε είδους, ενώ η αίσθηση άνεσης και καλοπέρασης θα συνδυαστεί και με φλερτ που «δίνουν» ψυχολογία.

Αντίστοιχα πλεονεκτήματα θα έχεις κι αν είσαι Δίδυμος ή Καρκίνος, γεννημένος/η από 15/6 έως 24/6, με επίκεντρο τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου Επιπλέον μπορεί να μοιραστείς μια χαρά με έναν δικό σου άνθρωπο.

Επαγγελματικές ευκολίες, κοινωνική λάμψη και περισσότερες ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και την οικογένειά σου σε περιμένουν όμως κι αν είσαι Παρθένος ή Ζυγός και έχεις τα γενέθλια σου από 15/9 έως 24/9 αλλά και Ιχθύς ή Κριός γεννημένος/η από 13/3 έως 22/3

Ο αστρικός Άρης που συνδέεται ευθέως με δράση, εντάσεις, ατυχήματα και το… σεξ, φτάνει από τις 7 στις 14 του Κριού και θα σου φέρει τα… ανάλογα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί από 29/3 έως 3/4. «Στη βράση κολλάει το σίδερο» λοιπόν αλλά πρόσεξε μήπως φερθείς πολύ βιαστικά ή επιθετικά.

Διαφωνίες και ζωηρές διαπραγματεύσεις, που μπορεί να βάλουν και… μπουρλότο, σε περιμένουν, αν είσαι Ζυγός, γεννημένος/η από 1/10 έως 8/10, ευκαιρία λοιπόν να εφαρμόσεις στην πράξη τις διπλωματικές αρετές σου. Επιπλέον, «καυτές» συγκινήσεις θα δώσουν άλλη διάσταση στα προσωπικά σου.

Αν πάλι είσαι Καρκίνος και έχεις τα γενέθλια σου από τις 30/6 έως τις 6/7, ανασκουμπώσου και… ύψωσε τις άμυνές σου, αφού σε περιμένουν επείγουσες εργασίες αλλά και εντάσεις με ισχυρά πρόσωπα, είτε δημιουργικές είτε από τις… άλλες!

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από 31/12 έως 5/1) είναι πιθανό «να τα πάρεις στο κρανίο», με την συμπεριφορά κάποιων στο σπίτι ή το γραφείο, πέρα όμως από τα νεύρα και τις φωνές, καλό είναι να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες ή απλά να «σκιστείς» στην δουλειά, ώστε να «κάψεις» την περίσσεια ενέργεια

Ο αστρικός Δίας, με όλα τα… ωραία του βαδίζει προς την 27η μοίρα του Σκορπιού, κι έχεις κάθε λόγο να τον περιμένεις και να δοκιμάσεις την τύχη σου, αν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού κι έχεις γεννηθεί στις 18, 19 ή και 20/11.

Αν πάλι είσαι Ταύρος γεννημένος/η στις 17, 18 ή 19/5, έχεις το… ελεύθερο να ζητήσεις ότι θέλεις, αφού οι άλλοι θα σου το προσφέρουν. Επιπλέον, πες το «ναι» σε μια πρόταση που θα σου γίνει

Επιτυχίες και διακρίσεις θα έχεις κι αν είσαι Υδροχόος, γεννημένος/η στις 14, 15 ή 16/2 κι αν τα βρεις κάπου «σκούρα» απευθύνσου σε κάποιον ισχυρό.

Αν πάλι είσαι Λέων γεννημένος/η στις 18, 19 ή 20/8, η εβδομάδα προσφέρεται για να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου, όπως επίσης και το σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια «προίκα» από την οικογένειά σου

Ο αστρικός Κρόνος που συνδέεται ευθέως με στοπ και περιορισμούς, θα σε κτυπήσει… κατακέφαλα αν είσαι Τοξότης κι έχεις γενέθλια στις 15 ή στις 16/12. Μην πάρεις αψήφιστα λοιπόν την ζωή σου, φροντίζοντας πρωτίστως να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και να είσαι εντάξει στα χαρτιά σου. Όσο για νέα ξεκινήματα, καλύτερα άστα για αργότερα!

Ανάλογα… στερητικές προδιαγραφές έχεις κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 14 ή 15/6, ίσως μάλιστα κάποιος/α αποπειραθεί να σου επιβάλει τις απαιτήσεις του/της ή να σου ασκήσει αυστηρή κριτική. Σε κάθε περίπτωση όμως μην συνεργαστείς με κανέναν, ούτε να υπογράψεις κάτι.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 16 ή 17/9 θα κληθείς να επιβάλεις την τάξη στο σπίτι ή το γραφείο σου κι είναι πιθανό να καταφέρεις να σώσεις την κατάσταση, αξιοποιώντας τις οργανωτικές ικανότητές σου και το πρακτικό πνεύμα σου, σε σχέση όμως με ένα οικείο σου πρόσωπο που περνά δύσκολα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του συμπαρασταθείς. Κι αν κάτι χαλάσει, μην αγοράσεις καινούριο, απλά προσπάθησε να «τα μπαλώσεις»

Αν πάλι είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 13 ή 14/3, να ξέρεις πως θα κριθείς αυστηρά κι αν έχεις κάνει κάποια «κουτσουκέλα» στην δουλειά σου ή στα προσωπικά σου, μάλλον θα κληθείς να δώσεις εξηγήσεις ,Επιπλέον, μην μπεις καν στον κόπο να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, ενώ αν σου συμβεί οτιδήποτε δυσάρεστο, απλά κάνε… υπομονή!

Ο αστρικός Ουρανός μπορεί να σου φέρει ξαφνικές αλλαγές, αν είσαι Κριός της 25ης ή 26ης Μαρτίου και Ζυγός της 27ης ή 28ης Σεπτεμβρίου κι αν μεν περιμένεις κάτι να σε «ξελασπώσει», μπορεί και να το έχεις. Αν όμως ζεις μια σταθερή και «ασφαλή» κατάσταση, τότε να… ανησυχείς!

Το «καμπανάκι» της ανατροπής κτυπά κι αν είσαι Καρκίνος της 26ης ή 27ης Ιουνίου αλλά και Αιγόκερως της 27ης ή 28ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να δίνουν την αφορμή και με δεδομένο το μάλλον συντηρητικό σου πνεύμα και την «αντιπάθειά» σου, σε καινοφανείς καταστάσεις, έχεις μάλλον το πιο δύσκολο έργο.

Ο αστρικός Πλούτωνας που υποδεικνύει το τέλος ενός κύκλου αλλά και μια νέα αρχή είναι «καρφωμένος» στην 29η μοίρα του Τοξότη και σε «πιάνει» αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου ή Δίδυμος που έχει γενέθλια στις 19 ή 20 Ιουνίου.

«Μοιραία» γεγονότα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου και σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις παθογένειές του, αξιοποιώντας το μπόνους που δίνει ο Πλούτωνας σε κάθε νέο ξεκίνημα από το μηδέν..

Τέλος, ο αστρικός Ποσειδώνας που είναι πάντα μια ισχυρή αντένδειξη για τις οικονομικές και επαγγελματικές δράσεις, που δεν είναι καλλιτεχνικές και είναι επίσης ένας φορέας απιστίας σε επηρεάζει αν είσαι Λέων της 15ης ή 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 10ης ή 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 12ης ή 13ης Μαΐου και Σκορπιός της 14ης ή 15ης Νοεμβρίου.

Κι όχι πως υπάρχει κάποιος άτρωτος στις εξαπατήσεις, επειδή όμως το θέατρο, η φιλοσοφία και η μεταφυσική είναι προσφερόμενες εναλλακτικές επιλογές για τα τρία από τα τέσσερα «σταθερά» ζώδια (Λέων, Υδροχόο και Σκορπιό), προσφέροντάς τους ένα ισχυρό «ισοδύναμο», για τους Ταύρους οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες με το ενδεχόμενο μιας απάτης να «παίζει» πολύ πιο δυνατά.

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved