Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/2 έως και 19/2;

Δες, αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται σε αυτές που η επίδραση είναι δυνατότερη!

Πώς και ποιους επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/2 έως και 19/2;

Αστρικές επιρροές από 13/2 έως και 19/2

-Η αστρική Αφροδίτη, που φέρνει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά σου και όχι μόνο, βρίσκεται ακόμη στον Τοξότη και θα σε επηρεάσει θετικά και διαδοχικά, αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί από 8/12 έως 16/12. Ευκαιρία λοιπόν για… καλλωπισμούς κάθε είδους, ενώ η αίσθηση άνεσης και καλοπέρασης θα συνδυαστεί και με φλερτ που «δίνουν» ψυχολογία.

Αντίστοιχα πλεονεκτήματα θα έχεις κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η από 7/6 έως 15/6, με επίκεντρο τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τα καλά που έρχονται από άλλους.

Κοινωνικά πλεονεκτήματα και περισσότερες ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και την οικογένειά σου σε περιμένουν όμως κι αν είσαι Παρθένος ή Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλια σου από 7/9 έως 14/9 ή αντίστοιχα από 6/3 έως 13/3.

-Ο αστρικός Άρης που δίνει τον ρυθμό της δράσης και των συχνά ανεπιθύμητων- προκλήσεων, βρίσκεται ακόμη στις πρώτες μοίρες του Κριού και θα σου φέρει εντάσεις, καβγάδες αλλά κι ένα «φορτσάτο» δημιουργικό πνεύμα αν έχεις γεννηθεί από 25/3 έως 29/3. Πρόσεξε βέβαια τις κινήσεις σου, αφού οι πιθανότητες ενός ατυχήματος είναι αυξημένες.

-Οξυμένα ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών σε περιμένουν στην… γωνία, αν είσαι Ζυγός, γεννημένος/η από 28/9 έως 1/10 κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ευνοείσαι σε μια προσωρινή συμμαχία «ειδικού σκοπού» και όχι ως προς τις μακροχρόνιες βλέψεις σου. Επιπλέον, «καυτές» συγκινήσεις με θετικό και αρνητικό πρόσημο θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι η εποχή δεν προσφέρεται για διαπραγματεύσεις, αλλά για άμεση δράση.

Κι εσύ Καρκίνε που έχεις γενέθλια από τις 26/6 έως τις 30/6 να ξέρεις πως σε περιμένουν δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα και γρήγορα. Μάλιστα, όσο πιθανό είναι να τα «τσουγκρίσεις» με ένα ισχυρό πρόσωπο, άλλο τόσο είναι το να βρεις μια απροσδόκητη στήριξη σε ένα δύσκολο εγχείρημά σου, γι’ αυτό… τόλμησε το κάτι παραπάνω, ξεπερνώντας τις ανασφάλειές σου!

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από 27/12 έως 31/12 είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, έχεις όμως και την επιλογή να προβείς σε δραστικές αλλαγές, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα εποχή για σένα! Πρόσεξε πάντως, μήπως πάθεις κάποιο ατύχημα στο σπίτι ή το γραφείο.

-Ο αστρικός Δίας, που δίκαια φέρει τον… τίτλο του «ευεργέτη» κινείται στην 26η μοίρα του Σκορπιού και θα σου δώσει έξτρα τύχη και ευκολίες αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 17, 18 ή 19/11, αξιοποίησε λοιπόν την συγκυρία

Αν πάλι είσαι Ταύρος γεννημένος/η στις 16, 17 ή 18/5 θα δεις να σου έρχονται τα καλά μέσω των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια πολύ καλή πρόταση.

Στον δρόμο των επιτυχιών στην καριέρα σου ή σε σχέση με την κοινωνική σου ανάδειξη θα έχεις κι αν είσαι Υδροχόος, γεννημένος/η στις 13, 14 ή 15/2. Μπορείς μάλιστα να αναζητήσεις υποστήριξη από κάποιον ισχυρό.

Αν πάλι είσαι Λέων γεννημένος/η στις 17, 18 ή 19/8, θα δεις καλό από την οικογένειά σου, ενώ το σύμπαν στηρίζει και κάθε σχέδιο σου για να «αποκατασταθείς» με την ευρεία έννοια του όρου, να βρεις σπίτι αλλά και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

Ο αστρικός Κρόνος που συνηθίζει να κόβει κάπως τα «φτερά» και να επιβάλλει περιορισμούς και εμπόδια, θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι Τοξότης κι έχεις γενέθλια στις 14 ή στις 15/12. Μην «ξανοίγεσαι» πολύ λοιπόν, φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να κινηθείς νομότυπα και μετά μεγίστης προσοχής, αφού το κάθε λάθος… πληρώνεται!

Αναποδιές όμως σε περιμένουν κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η στις 13 ή 14/6, ίσως μάλιστα αυτές να συνδέονται με την ζωή ενός προσώπου που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην κλείσεις καμία συμφωνία, αφού αργά ή γρήγορα θα σου βάλει «τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», χωρίς μάλιστα να μπορείς να αποδεσμευτείς εύκολα!

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 15 ή 16/9 θα κληθείς να διαχειριστείς ένα δύσκολο ζήτημα που αφορά ένα οικείο σου πρόσωπο ή τις επιπλοκές στα περιουσιακά σου. Και βέβαια η περίοδος δεν προσφέρεται για αγορές ακινήτων, μπορείς ωστόσο να πουλήσεις ή να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι.

Αν πάλι είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 12 ή 13/3 να θυμάσαι πως σε αυτήν την φάση ο συνήθης δρόμος διαφυγής σου είναι κλειστός και οι… πονηριές απαγορεύονται διά ροπάλου, αφού και «θα σε πιάσουν στα πράσα» και θα κριθείς αυστηρά. Επιπλέον, μην μπεις καν στον κόπο να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, ενώ αν σου συμβεί οτιδήποτε δυσάρεστο, απλά κάνε… υπομονή!

-Ο αστρικός Ουρανός που «ειδικεύεται» σε ιδιαίτερα αισθητές αλλαγές και ανατροπές βρίσκεται περίπου στο ίδιο σημείο που ήταν και την περασμένη εβδομάδα και αν είσαι Κριός της 25ης ή 26ης Μαρτίου αλλά και Ζυγός της 27ης ή 28ης Σεπτεμβρίου καλά θα κάνεις να αρχίσεις να συνηθίζεις την ιδέα μιας νέας ζωής, ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που πορευόσουν μέχρι σήμερα.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Καρκίνος της 26ης ή 27ης Ιουνίου αλλά και Αιγόκερως της 27ης ή 28ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να δίνουν την αφορμή.

-Ο αστρικός Πλούτωνας που υποδεικνύει το τέλος ενός κύκλου αλλά και μια νέα αρχή σηματοδοτεί μια τέτοια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου στην περίπτωση που είσαι Τοξότης της 20ης ή 21ης Δεκεμβρίου αλλά και Δίδυμος της 19ης ή 20ης Ιουνίου.
«Μοιραία» γεγονότα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου και σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις παθογένειές του, αξιοποιώντας το μπόνους που δίνει ο Πλούτωνας σε κάθε νέο ξεκίνημα από το μηδέν..

Τέλος, ο αστρικός Ποσειδώνας που συνήθως φέρνει «χαοτικές» καταστάσεις και «καραμπινάτες» εξαπατήσεις στο υλικό πεδίο σου εφιστά την προσοχή αν είσαι Λέων της 14ης ή 15ης Αυγούστου, Υδροχόος της 9ης ή 10ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 11ης ή 12ης Μαΐου και Σκορπιός της 13ης ή 14ης Νοεμβρίου.

Για τους εκπροσώπους των δύο τελευταίων ζωδίων μάλιστα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η διάψευση να είναι και συναισθηματική. Από την άλλη πλευρά βέβαια, κάθε άμεσα «θιγόμενος/η», έχει να κερδίσει πολλά αν «ακούσει» την διαίσθησή του/της, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κι ένα έντονο μεταφυσικό βίωμα.

Διάβασε και τις Ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved