Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΦΑΒΑ

Αν είσαι φτωχός/ή και δεις ότι τρως φάβα, θα καλυτερέψει η ζωή σου. Αν είσαι πλούσιος και δεις το ίδιο όνειρο, δηλώνει το αντίθετο. Αν μαγειρεύεις φάβα, σημαίνει ότι οι φιλικές σου σχέσεις θα χαλάσουν εξαιτίας της τσιγκουνιάς σου.

ΦΑΓΗΤΟ

Αν δεις ότι τρως στο σπίτι σου, θα διαφανούν νέες προοπτικές στον ορίζοντα, ενώ αν τρως σε εστιατόριο, δείχνει ότι έχεις προβλήματα στον αισθηματικό τομέα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις, γιατί θα πάρουν διαστάσεις. Αν τρως στα όρθια, σημαίνει ότι έδειξες απροσεξία σε κάτι ή ότι προσπαθείς να κάνεις πολύ βιαστικά βήματα. Αν δεις ότι τρως με τα χέρια, είναι ένδειξη ότι έχεις βαρεθεί το σύντροφό σου. Αν τρως μόνος σου, σύντομα θα χάσεις κάποιο φίλο. Αν μια γυναίκα δει ότι μαγειρεύει, σημαίνει ότι δεν αμείβεται καλά για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αν το φαγητό καεί, θα ακούσεις δυσάρεστες ειδήσεις.

ΦΑΓΟΥΡΑ

Αν δεις ότι έχεις έντονη φαγούρα, δείχνει πως αυτός ο κόσμος δε σε χωράει, γιατί είσαι ανήσυχο πνεύμα και θέλεις να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Αν «σε τρώνε» τα χέρια σου, θα έχεις εύνοια στα οικονομικά, ενώ αν έχεις φαγούρα στη μύτη πρόσεξε τα λάθη στη δουλειά σου. Αν η φαγούρα είναι στα πόδια, δείχνει έντονη δυσφορία και βαρεμάρα για τα πάντα και μεγάλη επιθυμία για αλλαγή τρόπου ζωής. Αν «σε τρώει» όλο το σώμα, οι ανησυχίες σου είναι υπερβολικές χωρίς σοβαρό λόγο και πρέπει να ηρεμήσεις, πατώντας λίγο… φρένο, γιατί το πολύ άγχος βλάπτει. Εναλλακτικά, μια φαγούρα μπορεί να αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες ή τους πόθους που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου.

ΦΑΚΕΛΟΣ

Αν δεις φάκελο, κλειστό ή ανοιχτό, που δεν τον έχουν υπογράψει, κάποιο πρόσωπο που σε ζηλεύει σε παρακολουθεί. Αν ο φάκελος έχει υπογραφή και είναι λευκός, θα πάρεις καλά νέα. Αν είναι σκούρος ή μαύρος, το αντίθετο.

ΦΑΚΕΣ

Αν δεις ότι τρως φακές, αδίκως προσδοκάς την καλή εξέλιξη μιας υπόθεσης. Αν τις μαγειρεύεις, να περιμένεις οικογενειακές στενοχώριες. Αν τις φυτεύεις, θα έχεις για ένα διάστημα οικονομικές δυσχέρειες. Αν σου τις προσφέρουν, κάποιος θα σε ζημιώσει οικονομικά.

ΦΑΛΑΙΝΑ

Αν δεις φάλαινα μέσα στη θάλασσα, θα σου έρθουν χρήματα ή περιουσία από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν όμως τη δεις στη στεριά, κάποιο παράξενο γεγονός θα σου συμβεί ή επίκειται κίνδυνος για απώλεια της περιουσίας σου. Αν δεις ότι σκοτώνεις ή τρως φάλαινα, θα έχεις οικονομικές απώλειες.

ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Αν ονειρευτείς ένα φάντασμα που σε τρομάζει η παρουσία του, θα σωθείς ως εκ θαύματος από ατύχημα, αλλά θα το θυμάσαι για πάντα. Αν δεν σε τρομάζει η όψη του, σημαίνει ότι σε έχουν συγχωρέσει οι ψυχές των δικών σου που έχουν φύγει. Αν δεις ότι πιάνεις φάντασμα, θα ανακαλύψεις ένα φριχτό μυστικό.

ΦΑΡΜΑΚΟ

Αν δεις ότι παίρνεις κάποιο φάρμακο και είσαι πράγματι άρρωστος, θα καλυτερέψει η υγεία σου και οι αρρωστημένες καταστάσεις που βασανίζουν τη ζωή σου. Αν δεν είσαι άρρωστος και δεις ότι παίρνεις φάρμακο, θα πικραθείς πολύ από τη συμπεριφορά ενός δικού σου ατόμου. Αν σου δίνουν φάρμακο, πρόσεχε την υποκρισία των γύρω σου. Αν δεις ότι δίνεις φάρμακο σε κάποιον που είναι πράγματι άρρωστος, θα τον βοηθήσεις σε κάποιο αδιέξοδό του. Αν όμως δεν είναι άρρωστος, σημαίνει ότι θα τον προδώσεις.

ΦΑΣΙΑΝΟΣ

Αν τρως φασιανό, θα παραβρεθείς κάπου, όπου θα κάνεις υψηλές και χρήσιμες γνωριμίες. Αν δεις ότι πιάνεις φασιανό, θα έχεις ανυπέρβλητη τύχη. Αν τον σκοτώνεις, θα χάσεις τη στήριξη ενός πολύτιμου ατόμου.

ΦΑΣΟΛΙΑ

Πολύ καλό όνειρο. Αν τα φυτεύεις ή τα μαγειρεύεις, να περιμένεις κερδοφορία. Αν τρως φασόλια, τα οικονομικά σου θα είναι ανοδικά.

ΦΕΓΓΑΡΙ

Αν δεις στον ύπνο σου το φεγγάρι και βρίσκεται στη γέμιση, από το πρώτο τέταρτο στην πανσέληνο, ο έρωτάς σου θα αυξάνει συνεχώς. Αν δεις φεγγάρι στο χάσιμο, από την πανσέληνο μέχρι το τελευταίο τέταρτο, έχεις ελπίδες ερωτικής συνεύρεσης. Αν δεις έκλειψη σελήνης, δηλώνει διαζύγιο.

ΦΕΡΕΤΡΟ

Αν δεις άλλον σε φέρετρο, δείχνει απώλεια και στην πραγματικότητα. Αν όμως είσαι εσύ μέσα σε φέρετρο, σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου μέσα στην καθημερινότητα.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Αν δεις ότι είναι φθινόπωρο, χωρίς να είναι στην πραγματικότητα, σημαίνει ότι οι καλές μέρες έχουν περάσει και πρέπει να προετοιμαστείς για τα δύσκολα που είναι στο δρόμο σου, όπου η υπομονή θα είναι το όπλο σου για να τα ξεπεράσεις. Αν ονειρευτείς φθινόπωρο στην εποχή του, σημαίνει ότι η παρακμή μιας κατάστασης ήταν αναπόφευκτη, αλλά όλα θα βελτιωθούν πολύ σύντομα.

ΦΙΔΙ

Αν δεις φίδι στον ύπνο σου, είναι προειδοποίηση για κάποιο κίνδυνο ή για παγίδα που σου έχουν στήσει με τόση τέχνη που είναι δύσκολο να την αντιληφθείς και να ξεφύγεις. Αν δεις ότι το φίδι είναι μέσα στο σπίτι σου, πρόσεξε, γιατί κάποιο δικό σου πρόσωπο ετοιμάζεται να σε βλάψει. Αν δεις φίδι στο κρεβάτι σου είναι σημάδι ότι το ταίρι σου δεν είναι αυτό που δείχνει. Αν τρως κρέας φιδιού, δηλώνει μια ανίατη ασθένεια. Αν σκοτώνεις ένα φίδι, δείχνει ότι επιτέλους θα ξεφορτωθείς κάποιον εχθρό σου.

ΦΙΛΙ

Αν αποχαιρετάς κάποιον με φιλί, θα χάσεις τη φιλία του. Αν ονειρευτείς ότι φιλάς το ταίρι σου, δείχνει γαλήνη και ευτυχία. Αν το ταίρι σου φιλάει εσένα, θα σου μεταφέρει ευχάριστες ειδήσεις. Αν φιλάς φίλο ή συγγενή που είναι μακριά, κάποια συνάντηση θα έχεις. Αν δεις ότι φιλάς έναν από τους γονείς σου, και είναι ζωντανός, θα σου συμβεί κάτι καλό, ενώ αν σε φιλάει ο γονιός σου, θα σου δώσουν κάτι που θα το απολαμβάνεις για πάντα. Αν σε φιλά ο γονιός σου και είναι πεθαμένος, θα έχεις την ευλογία του, ενώ αν φιλάς εσύ τον πεθαμένο γονιό, θα χάσεις κάτι πολύτιμο (πολλοί το ερμηνεύουν ως θάνατο). Αν φιλάς κάποιον γνωστό ή άγνωστο που είναι πεθαμένος, να περιμένεις αναποδιές, ενώ αν σε φιλάει, θα σου τύχει κάτι απροσδόκητα καλό.

ΦΙΛΟΣ

Ο φίλος στο όνειρό μας γενικά θεωρείται άγγελος καλών ειδήσεων και λένε πως, αν δεις ένα φίλο ή φίλη στον ύπνο σου, δείχνει αιώνια αγάπη. Αν όμως δεις δύο φίλους, να περιμένεις προδοσία από το φίλο σου ή απιστία γυναίκας. Αν δεις πολλούς φίλους, ευτυχία και χαρά θα έχεις. Αν σου χαμογελά κάποιος φίλος, κακά μαντάτα για τις δουλειές σου. Αν δεις το φίλο σου θλιμμένο, τα μαντάτα είναι κακά για εκείνον. Αν δεις κάποιο φίλο που είχατε χαθεί από καιρό, θα μάθεις νέα του. Αν διασκεδάζεις μαζί με φίλους, κάποια έκπληξη τους ετοιμάζεις.

ΦΛΕΡΤ

Αν σε φλερτάρουν, δηλώνει ερωτική προσέγγιση. Αν εσύ φλερτάρεις, θα έχεις ερωτική αποτυχία.

ΦΛΟΓΑ

Αν δεις στο όνειρό σου φλόγα τότε θα μάθεις μια πολύ καλή είδηση.

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Αν ονειρευτείς ότι φοράς στενό φόρεμα θα μάθεις ένα λυπηρό νέο. Αν το φόρεμα είναι μαύρο, θα στεναχωρηθείς με μια είδηση ενώ αν είναι άσπρο θα χαρείς.

ΦΟΡΟΣ

Αν δεις ότι πληρώνεις φόρο, θα πληρώσεις για κάποιες λάθος ενέργειές σου, τις οποίες εξακολουθείς να κάνεις. Το όνειρο μπορεί και να δείχνει άγχος για την οικονομική σου στενότητα.

ΦΟΥΡΝΟΣ

Αν δεις φούρνο αναμμένο, με φαγητό ή ψωμί μέσα, δηλώνει οικονομικά κέρδη και οικογενειακό συνεταιρισμό. Αν δεις το φούρνο σβηστό, δείχνει προσωρινές οικονομικές δυσκολίες.

ΦΟΥΣΤΑΝΙ

Αν δεις ότι φοράς καινούριο φουστάνι, θα αποκτήσεις αφθονία αγαθών και ευτυχία. Αν δεις ότι σκίζεται το φόρεμά σου, θα απαλλαγείς σύντομα από κάτι που σε ανησυχεί. Το λευκό φουστάνι είναι εξαίρετος οιωνός, ενώ το μαύρο δείχνει πένθος και βαριά οδύνη. Αν είναι παλιό, σκισμένο ή βρώμικο, δείχνει ότι θα υποστείς κάποιον εξευτελισμό. Αν δεις ότι κρατάς την ουρά του φορέματος ενός βασιλέα ή βασίλισσας, μεγάλες τιμές σε περιμένουν.

ΦΡΑΧΤΗΣ

Αν δεις στον ύπνο σου φράχτη σημαίνει ότι θα έχεις εμπόδια στα επαγγελματικά σου.

ΦΡΟΥΤΟ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι τρως φρούτα που είναι ώριμα, να περιμένεις ευτυχία και οικονομική επιτυχία. Τα άγουρα φρούτα όμως σημαίνουν χαμένα κέρδη.

ΦΤΕΡΑ

Αν ονειρευτείς πουλί με πολλά, πυκνά φτερά, σημαίνει ότι είσαι έτοιμος/η να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Αν δεις σκόρπια φτερά, σημαίνει επιπολαιότητα και πως ότι έχεις φτιάξει μέχρι σήμερα, θα το σκορπίσεις με μια λάθος κίνηση. Αν δεις ότι εσύ έχεις δύο λευκά φτερά, σημαίνει χαρά, εκπλήρωση των πόθων σου, κοινωνική και οικονομική άνοδο. Αν τα φτερά είναι μαύρα, δηλώνουν θανάσιμη απειλή. Αν έχουν διάφορα χρώματα, δείχνει αστάθεια στις υποθέσεις σου· από το χειρότερο μέχρι το καλύτερο. Αν είσαι σκεπασμένος με φτερά, χωρίς να είναι ριζωμένα πάνω σου, το ταίρι σου σκοπεύει να σε εξαπατήσει. Αν δεις ότι τα φτερά είναι φυτρωμένα πάνω σου, δηλώνει ασθένεια. Αν δεις κάποιον άλλον με φτερά, θα πρέπει να τον έχεις φίλο γιατί είναι πολύ χρήσιμος.

ΦΤΩΧΕΙΑ

Αν δεις κάποιον φτωχό στον ύπνο σου, θα προσφέρεις παρηγοριά σε κάποιον. Αν δεις ότι εσύ είσαι φτωχός, θα αποκτήσεις μεγάλη περιουσία.

ΦΥΚΙΑ

Αν δεις φύκια που δείχνουν ζωηρά και ζωντανά, σημαίνει ότι έχεις τρομερές δυνάμεις μέσα σου. Αν τα φύκια δείχνουν μαύρα και σάπια, συμβολίζουν τη φθορά. Αν μια γυναίκα δει φύκια στον ύπνο της, θα ζήσει έντονες ερωτικές περιπέτειες.

ΦΥΛΑΚΗ

Αν δεις φυλακή απ’ έξω μόνο, θα αισθανθείς λύπη για ένα φίλο σου. Αν δεις ότι βρίσκεσαι μέσα, λένε ότι είναι τυχερό σημάδι. Αν δεις ότι καταδικάστηκες σε φυλάκιση, θα κερδίσεις μια δίκη. Επίσης, η φυλακή δηλώνει την επιτυχία που αποκτάται με προσεκτικά βήματα.

ΦΩΚΙΑ

Η φώκια στο όνειρό σου αντιπροσωπεύει ένα κακό και άσχημο πρόσωπο. Αν σκοτώνεις φώκια, θα απαλλαγείς από κάτι που σε βασανίζει. Αν τρως κρέας φώκιας, θα σε προσεγγίσει ένα άτομο, που θα προτιμούσες να μην το ξέρεις.

ΦΩΛΙΑ

Αν δεις φωλιά πουλιών, θα έχεις πίστη στον έρωτα. Αν η φωλιά έχει και πουλιά, μεγάλη επιτυχία θα έχεις. Αν είναι άδεια, ενοχλητικές καταστάσεις θα σε ζορίσουν.

ΦΩΣ

Βλέπε ΗΛΙΟΣ και ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

ΦΩΤΙΑ

Αν ονειρευτείς μια καταστροφική φωτιά με καπνούς, κρότους κ.λπ. που σου προξενεί φόβο, τότε θα βιώσεις και στην πραγματικότητα μια μεγάλη καταστροφή. Αν όμως η φωτιά είναι μικρή και με καθαρή φλόγα, θα έχεις ομαλό οικογενειακό βίο και επιτυχία στα επαγγελματικά σου. Αν δεις να καίγεται το σπίτι σου, να περιμένεις πολύ δυσάρεστα γεγονότα. Αν σβήνεις μια καταστροφική φωτιά, θα προλάβεις κάποιο κακό. Αν όμως σβήνεις φωτιά του σπιτιού, όπως φούρνος ή τζάκι, τότε οι ελπίδες για καλυτέρευση της ζωής σου θα σβήσουν. Αν δεις ότι εσύ έχεις πάρει φωτιά, θα συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα σε σένα ή την οικογένειά σου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αν ονειρευτείς φωτογραφία με πρόσωπα που έχεις να βρεθείς καιρό, τότε σύντομα θα ανταμώσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved