Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΥΑΙΝΑ

Αν ονειρευτείς ύαινα, να περιμένεις όλα τα κακά του κόσμου που μπορείς να φανταστείς. Αν μπαίνει στο σπίτι σου, δηλώνει καταστροφή και θάνατο. Αν την πιάνεις, θα μπορέσεις να ανακουφιστείς από τα βάσανά σου. Αν σκοτώνεις ύαινα, θα υπερπηδήσεις πολλά εμπόδια και θα απαλλαγείς από την ατυχία σου.

ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Αν δεις ότι υιοθετείς ένα παιδί, θα βάλεις νέες έννοιες στη ζωή σου, αλλά θα έχεις την εκτίμηση του κόσμου. Αν δεις ότι υιοθετείς το ίδιο σου το παιδί, δηλώνει κάποια βαριά αρρώστια ή ότι το παιδί σου θα φύγει από το σπίτι. Αν δίνεις το παιδί σου να το υιοθετήσουν, σημαίνει ότι κινδυνεύεις να διαλύσεις την οικογένειά σου επειδή αποφεύγεις τις ευθύνες σου.

ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Αν απλώς δεις έναν υπηρέτη, θα ακούσεις ένα μυστικό. Αν δεις ότι είσαι υπηρέτης ή υπηρέτρια, σημαίνει ότι έχεις διαλέξει μια δουλειά από την οποία δεν είσαι ευχαριστημένος/η και πρέπει να προσπαθήσεις να την αλλάξεις σύντομα. Αν εσύ έχεις υπηρέτη στο σπίτι, χωρίς να έχεις στην πραγματικότητα, πρέπει να προσέχεις τα άτομα που σχετίζονται με την οικογένειά σου, γιατί κάποιος σε υπονομεύει και σε φθονεί. Αν έχεις υπηρέτη και προσλαμβάνεις κι άλλον, δείχνει αλαζονεία εκ μέρους σου που σε κάνει αντιπαθή στον περίγυρο.

ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ

Αν δεις κάποιον να υπνοβατεί, θα έχεις στενοχώριες με το πρόσωπο που αγαπάς. Επίσης ο υπνοβάτης δείχνει πως κάποιος σου παίζει ένα βρώμικο παιχνίδι. Αν δεις πως εσύ υπνοβατείς, θα σου τύχει κάποιο ατύχημα ή θα περάσεις μια μικρή ασθένεια. Αν ξυπνάς έναν υπνοβάτη, θα προλάβεις ένα κακό. Το αντίστοιχο θα συμβεί αν ξυπνούν εσένα από υπνοβασία.

ΥΠΟΓΕΙΟ

Αν δεις υπόγειο καθαρό, φωτισμένο και τακτοποιημένο, σημαίνει έχεις τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις σου όπως πρέπει. Αν το υπόγειο είναι ακατάστατο, σκοτεινό, βρώμικο, με ακαθαρσίες ή λάσπες, σημαίνει ότι όλη σου η ζωή θέλει ανακατάταξη: οι ενέργειές, οι σκέψεις και οι σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους.

ΥΠΟΘΗΚΗ

Αν ονειρευτείς ότι βάζεις υποθήκη ένα μέρος της περιουσίας σου, το σπίτι σου κ.λπ. σημαίνει ότι η παράλογη συμπεριφορά σου έχει φτάσει σε άκρα και πρέπει να βάλεις φρένο.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Αν δεις ότι σου δίνουν υποσχέσεις, πρόσεξε γιατί κάποιοι προσπαθούν να σε ξεγελάσουν.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Αν δεις ότι είσαι μέσα σε Υπουργείο, δείχνει μπλεγμένες υποθέσεις, μακροχρόνιο άγχος και απογοητεύσεις. Αν το βλέπεις μόνο απ’ έξω, θα πάρεις ανακούφιση για κάτι που σε απασχολούσε.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Αν δεις καινούρια υφάσματα που τα μετράς, οι δουλειές σου θα τραβήξουν πολύ σε χρόνο. Αν κόβεις υφάσματα, θα γλυτώσεις από ένα δεσμό που σε ενοχλεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved