Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 13' 16" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 34' 44" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 27° 43' 40" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 37' 55" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 24° 18' 34" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 11' 45" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 20' 11" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 34' 01" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 52' 60" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 17" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 56' 19" ΚΡΙΟΣ
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΤΑΒΑΝΙ

Αν είναι το ταβάνι του σπιτιού σου, καθαρό και σε κανονικό ύψος, δηλώνει μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Αν είναι ψηλό και μεγαλόπρεπο, θα έχεις οικονομική τύχη. Αν είναι χαμηλότερο από το κανονικό, θα έχεις στενοχώριες στην οικογένεια. Αν είναι μισογκρεμισμένο, ένα μέλος της οικογένειας θα αποχωρήσει χωρίς εσύ να συμφωνείς. Αν το ταβάνι έχει δοκάρια καμένα ή χαλασμένα, θα αρρωστήσει κάποιος δικός σου. Αν είναι βρώμικο, θα ξεσπάσει κάποιο οικογενειακό σκάνδαλο. Αν δεις ότι το ταβάνι πάει να σε πλακώσει, δηλώνει μεγάλο άγχος και αδιέξοδες καταστάσεις. Αν δεν υπάρχει καθόλου ταβάνι, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνεις άστεγος/η. Αν δεις ότι κάποιος σου χαλάει το ταβάνι, θα έχεις κληρονομικά προβλήματα ή θα σε κυνηγήσουν οι πιστωτές σου.

ΤΑΒΕΡΝΑ

Αν απλώς δεις ταβέρνα ή μπαίνεις σε αυτήν ή τα πίνεις σε ταβέρνα, θα έχεις καυγάδες με την οικογένειά σου. Αν είσαι γυναίκα και μπαίνεις στην ταβέρνα, να ξέρεις ότι κάποια κακιά σου συμπεριφορά έχει γίνει γνωστή.

ΤΑΚΟΥΝΙΑ

Αν δεις ότι φοράς ψηλοτάκουνα, δείχνει ματαιόδοξη συμπεριφορά και υπεροψία. Αν δεις ότι σπάει το τακούνι, θα σου τύχει κάποια αναποδιά. Αν επιδιορθώνεις τακούνια, θα κάνεις κάποια ενέργεια για να διορθώσεις ένα σφάλμα σου.

ΤΑΜΙΑΣ

Αν δεν είσαι ταμίας σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και δεις ότι είσαι, σημαίνει πως τα χρήματα που περιμένεις θα καθυστερήσουν προς το παρόν. Επίσης, το όνειρο μπορεί να δείχνει ότι θα έχεις οικονομικές δοσοληψίες με άσχημες συνέπειες.

ΤΑΞΙ

Αν είσαι άγαμος και οδηγείς ταξί, σημαίνει ότι σύντομα θα παντρευτείς. Αν οδηγά άλλος, θα έχεις καλά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Αν κατεβαίνεις από ταξί ή πέφτεις κατεβαίνοντας, θα χάσεις την εύνοια των ανωτέρων σου στη δουλειά. Αν το ταξί κινείται σε οδόστρωμα που είναι σε κακή κατάσταση, προμηνύει κάποιο ατύχημα. Αν αν είσαι οδηγός και κάποιος άλλος είναι ο ιδιοκτήτης του ταξί, θα πάθεις κάποιον υποβιβασμό.

ΤΑΞΙΔΙ

Αν δεις ότι ταξιδεύεις στη θάλασσα, θα έχεις επιτυχίες. Αν όμως ταξιδεύεις στην ξηρά, στενοχώριες σε περιμένουν. Αν δεις άλλους να ταξιδεύουν και είναι νέοι χαρούμενοι, καλοντυμένοι και κεφάτοι είναι καλό σημάδι, ενώ οι ηλικιωμένοι, κακοντυμένοι, λυπημένοι, δηλώνουν κακοτυχία. (Βλέπε επίσης τα αντίστοιχα μεταφορικά μέσα ΠΛΟΙΟ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΤΡΕΝΟ)

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεις απλώς έναν ταύρο, σημαίνει ότι έχεις δημιουργήσει τόσο δυνατά συναισθήματα σε κάποιον, που μπορεί να σου κάνει κακό. Αν είσαι γυναίκα και δεις ταύρο, έχεις κάποια θανάσιμη αντίζηλο και αν ο ταύρος σε καταδιώκει, η αντίζηλός σου θα σε βλάψει. Αν δεις ότι πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα, θα προλάβεις να σταματήσεις τον εχθρό σου πριν σε βλάψει. Αν δεις ότι ιππεύεις έναν ταύρο, δηλώνει θρίαμβο, τιμή και κέρδη. Αν βλέπεις πολλούς ταύρους, σημαίνει ότι οι εχθροί σου έχουν συμμαχήσει εναντίον σου. Αν ο ταύρος είναι γέρικος ή αδύναμος, όσο κι αν θέλει να σε βλάψει ο εχθρός σου δεν τα καταφέρει, το αντίθετο ισχύει αν ο ταύρος είναι δυνατός. Αν δεις ότι σκοτώνεις ταύρο, θα εξουδετερώσεις τους εχθρούς σου.

ΤΑΦΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου άδειο τάφο, δεν είναι καλό σημάδι γιατί δηλώνει απώλεια δικού σου ατόμου. Αν ο τάφος είναι σκεπασμένος με μαρμάρινη πλάκα και σταυρό, δείχνει ότι θα έχεις ήρεμη και γαλήνια ζωή. Αν πέφτεις μέσα σε τάφο, θα έχεις ένα ατύχημα. Αν δεις ότι φτιάχνεις τη μαρμάρινη πλάκα, θα έχεις καλά γεράματα.(Βλέπε και ΣΚΑΒΩ).

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ

Αν είσαι εσύ ταχυδακτυλουργός και μάλιστα επί το έργον, σημαίνει ότι έχεις την ικανότητα να ξεγελάς τους άλλους, αλλά κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς. Αν δεις κάποιον άλλο σαν ταχυδακτυλουργό, κάποια απάτη εξυφαίνεται σε βάρος σου.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Αν δεις ταχυδρόμο να μοιράζει γράμματα, θα πάρεις μια ευχάριστη είδηση. Αν τον δεις με σάκο άδειο ή να κάθεται, θα ακούσεις άσχημα νέα για κάποιον δικό σου. Αν εσύ είσαι ταχυδρόμος, σημαίνει ότι παρά τις προσπάθειές σου, η οικονομική σου κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί άμεσα. Αν μπαίνεις μέσα σε ταχυδρομείο, θα πάρεις ένα δέμα. Αν περνάς απ’ έξω, σημαίνει ότι έχεις παραμελήσει κάποια άτομα ή υποχρεώσεις.

ΤΑΨΙ

Αν κρατάς ταψί στα χέρια σου, δείχνει ότι θα σε απασχολήσουν δυσάρεστα τα καθημερινά σου προβλήματα. Αν δεις ότι το ταίρι σου κρατάει ταψί, θα σου προσφέρει μεγάλες στενοχώριες.

ΤΕΡΑΣ

Αν ονειρευτείς κάποιο ζώο ή άνθρωπο με μορφή παρά φύση ή μυθικό ή φανταστικό τέρας, κάτι πολύ άσχημο πρόκειται να σου συμβεί. Δείχνει κίνδυνο ακόμα και για τη σωματική σου ακεραιότητα και πρέπει να προσέχεις. Αν δεις τον εαυτό σου ως τέρας, σημαίνει ότι εσύ θα βλάψεις κάποιον ή κάποιους είτε με πρόθεση είτε άθελά σου.

ΤΕΣΣΕΡΑ

Ο αριθμός τέσσερα συμβολίζει την κοινή λογική, της έγκαιρης διερεύνησης πριν την πράξη, την κοινή, ψυχρή λογική κ.λπ. Σχετική είναι η φράση «έχει τετράγωνο μυαλό».

ΤΖΑΚΙ

Το αναμμένο τζάκι είναι ένδειξη οικογενειακής θαλπωρής και ευτυχίας. Το σβηστό τζάκι δηλώνει κάποια δυσάρεστη ενόχληση. Αν εσύ το σβήνεις ή το γκρεμίζεις, δείχνει ότι θα κάνεις κάτι κακό που θα ταράξει την οικογενειακή σου γαλήνη. Αν χτίζεις τζάκι ή επιδιορθώνεις ένα γκρεμισμένο, θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις τα κακώς κείμενα και να συμφιλιωθείς με τα συγγενικά σου πρόσωπα.

ΤΖΑΜΙ

Αν δεις ότι κατοικείς σε ένα σπίτι φτιαγμένο από τζάμι, σημαίνει ότι έχουν τα οικογενειακά σου έχουν γίνει γνωστά στους πάντες. Αν δεις τη τζαμαρία του σπιτιού σου, όλα τα ερωτικά σου θα μαθευτούν.

ΤΗΓΑΝΙ

 Αν δεις στον ύπνο σου τηγάνι θα λυπηθείς από μια είδηση.

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ

Αν δεις ότι διαβάζεις τηλεγράφημα που σου έστειλαν, θα πάρεις κάποια απρόοπτη είδηση από μακριά, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα είναι ευχάριστη. Αν εσύ στέλνεις τηλεγράφημα, θα στενοχωρήσεις ένα δικό σου άνθρωπο.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι σε καλούν στο τηλέφωνοσημαίνει πως θα πάρεις μεγάλη χαρά.

ΤΙΓΡΗΣ

Βλέπε ΛΥΚΟΣ

ΤΙΜΟΝΙ

Αν δεις στον ύπνο σου τιμόνι αυτοκινήτου ή πλοίου, σημαίνει ότι όλες οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα είναι ανώφελες.

1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ

DPG NETWORK

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved