Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΣΑΛΙ

Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι φοράς σάλι, θα διασυρθεί το όνομά σου από τις κακές γλώσσες. Αν άντρας έχει στις πλάτες του σάλι, θα έχει πολλές στενοχώριες.

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ

Αν δεις ότι τρως σαλιγκάρια, θα μάθεις μια δυσάρεστη είδηση. Όταν τα βλέπεις ζωντανά να περπατούν, να περιμένεις κάποια απιστία που θα γίνει σε βάρος σου.

ΣΑΛΟΝΙ

Αν δεις ότι βρίσκεσαι σε μεγάλο σαλόνι φωτισμένο, η κοινωνική σου ζωή θα επεκταθεί και θα λάμψεις. Αν βρίσκεσαι σε σκοτεινό σαλόνι, ισχύει το αντίθετο. Αν είσαι μέσα σε σαλόνι μαζί με άλλους ανθρώπους, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Αν βγαίνεις από σαλόνι, σημαίνει ότι ο κοινωνικός σου περίγυρος σε αποφεύγει εξαιτίας της ματαιοδοξίας σου.

ΣΑΛΠΙΓΓΑ

Όταν ακούσεις ήχο σάλπιγγας στον ύπνο σου, να περιμένεις κακοτυχία. Αν όμως ο σκοπός της είναι απαλός και καθαρός, να περιμένεις καλές ειδήσεις.

ΣΑΜΑΡΙ

Αν δεις ένα ζώο με σαμάρι είναι καλό σημάδι για τις υποθέσεις σου, ιδίως αν εσύ βρίσκεσαι πάνω σε αυτό. Αν δεις ότι καβαλικεύεις άλογο χωρίς σαμάρι, θα βιώσεις φτώχεια, ντροπή και ταπείνωση. Αν κουβαλάς σαμάρι στην πλάτη σου, δείχνει δυσβάσταχτα οικογενειακά προβλήματα αλλά και ότι θα γελοιοποιηθείς στον κοινωνικό σου κύκλο.

ΣΑΝΙΔΑ

Αν πατάς πάνω σε σανίδα για να περάσεις ένα ποτάμι ή άλλο εμπόδιο, πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου. Ανάλογο με το πάχος και τον όγκο της σανίδας, θα είναι και το πρόβλημά σου. Αν δεις ότι η σανίδα κλονίζεται και κινδυνεύεις να πέσεις, οι στενοχώριες σου θα γίνουν πιο σοβαρές.

ΣΑΝΟΣ

Αν κρατάς ή αγοράζεις σανό, σημαίνει ότι οι γύρω σου δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση την εξυπνάδα σου. Αν δεις άλλον να κρατάει σανό, θα τον ξεγελάσεις. Αν σκορπάς το σανό, δείχνει ότι κάνεις κάκιστη οικονομική διαχείριση. Αν δεις ότι τρως σανό, η συμπεριφορά σου θα σε εκθέσει. Αν θερίζεις σανό, σε περιμένουν κέρδη.

ΣΑΠΟΥΝΙ

Αν δεις απλώς σαπούνι τοποθετημένο κάπου, δείχνει ότι ξέρεις πως έχεις βλάψει κάποιον αλλά δεν ξέρεις πώς να ζητήσεις συγνώμη. Αν δεις ότι σαπουνίζεις τα χέρια σου, σημαίνει ότι θα αναγκαστείς να ξεκαθαρίσεις με μεγάλη δυσκολία κάποιες περίπλοκες υποθέσεις σου. Αν σαπουνίζεις όλο το σώμα σου, οι αμαρτίες σου θα σε βασανίσουν. Αν σε σαπουνίζει κάποιος άλλος, θα σε συγχωρήσει για κάτι που του έκανες. Αν δίνεις ή παίρνεις σαπούνι, φασαρίες και καυγάδες προβλέπονται. Αν δεις ότι φτιάχνεις σαπούνι, δείχνει ότι έχεις περιπλέξει τις υποθέσεις σου τόσο που δεν θα μπορέσεις εύκολα να ξεμπλέξεις.

ΣΑΡΔΕΛΑ

Αν δεις σαρδέλες μέσα στο νερό, θα συμβεί κάτι πολύ προσβλητικό για σένα. Αν τις τρως παστές, θα έχεις στενοχώριες και οικονομικές δυσχέρειες, ενώ αν τις αγοράζεις, θα κάνεις κάποια ανοησία για την οποία θα μετανιώσεις πικρά. Αν σου προσφέρουν σαρδέλες, θα μπλέξεις σε μια κακή συνεργασία. Αν δεις ότι ψήνεις σαρδέλες, θα μαθευτεί ένα μυστικό σου που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

ΣΑΥΡΑ

Αν δεις σαύρα στον ύπνο σου, θα συναντηθείς με κάποιο δειλό και ανιαρό πρόσωπο. Αν δεις ότι την πατάς ή τη σκοτώνεις, θα βλάψεις κάποιον ανίσχυρο άνθρωπο.

ΣΕΙΣΜΟΣ

Ο σεισμός είναι ένα προφητικό όνειρο που προλέγει πόλεμο, ξαφνικές συμφορές ή ακόμα και διανοητικό κλονισμό.

ΣΕΛΗΝΗ

Αν ονειρευτείς τη Σελήνη ολόγιομη (πανσέληνος) και είναι νύχτα, θα έχεις επιτυχία σε όλους τους τομείς, αν όμως τη δεις μέρα, πολλά απρόσμενα δεινά θα σε βρουν. Αν η σελήνη είναι σε γέμιση, σημαίνει ότι οι δουλειές σου θα πάρουν την πάνω βόλτα, ενώ αν είναι σε χάσιμο, θα πάρουν τον κατήφορο. Αν το φεγγάρι είναι θολό ή το σκεπάζουν σύννεφα, θα έχεις περαστικά βάσανα στα ερωτικά σου. Αν είσαι άρρωστος, γέρος ή ναυτικός, η Σελήνη δεν θεωρείται καλό σημάδι. Αν δεις το φεγγάρι να καθρεφτίζεται μέσα στο νερό, κάποιος θα σου ζητήσει να κάνεις ακατόρθωτα πράγματα.

ΣΕΝΤΟΝΙΑ

Αν τα σεντόνια είναι καθαρά, θα έχεις μια καλή σειρά στην οικογενειακή σου ζωή. Αν είναι βρώμικα ή σκισμένα, η οικογενειακή σου ζωή σου θα είναι γεμάτη δυσκολίες.

ΣΕΞ

Βλέπε ΈΡΩΤΑΣ

ΣΗΚΩΝΩ

Αν σηκώνεις βαριά πράγματα και δυσκολεύεσαι, τότε θ’ αναλάβεις δουλειές που με δυσκολία θα τελειώσεις. Αν σηκώνεις κάτι με κανονικό βάρος, όλα θα πάνε καλά στις δουλειές σου. Αν σηκώνεις κάποιον που έχει πέσει κάτω, θα του δώσεις τη βοήθειά σου, αν σηκώνουν εσένα, θα σε βοηθήσουν. Αν δεις ότι σηκώνεις παιδί, θα έχεις περαστικές σκοτούρες και βάσανα. Αν σηκώνεις κάποιον στους ώμους σου, θα σου γίνει ενοχλητικός και δεν θα μπορείς να τον ξεφορτωθείς. Το αντίθετο θα συμβεί αν κάποιος σηκώνει εσένα στους ώμους του.

ΣΗΜΑΔΕΥΩ

Αν δεις ότι σημαδεύεις με όπλο, σαΐτα, πέτρα ή οτιδήποτε άλλο και βρίσκεις το στόχο, τότε η τύχη είναι με το μέρος σου. Αν σημαδεύεις και αστοχείς, κάτι ανάλογο θα σου τύχει και στην πραγματικότητα. Αν σημαδεύεις κάποιον άνθρωπο, δηλώνει ότι θα ρίξεις την ευθύνη για τις αποτυχίες σου σε άλλους. Αν σημαδεύουν εσένα, κάποιος αντίζηλος έχει βάλει στόχο να σε εξοντώσει. Αν σημαδεύεις στο κενό, χωρίς να υπάρχει πραγματικός στόχος, σημαίνει ότι θα υποστείς τις συνέπειες της επιπολαιότητάς σου.

ΣΗΜΑΔΙ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις ελιά στο πρόσωπο, θα δεχτείς μια ερωτική εξομολόγηση. Αν δεις ότι έχεις σημάδι από τραύμα, οι καλοί σου φίλοι θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις τις πίκρες της ζωής σου.

ΣΗΜΑΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου την εθνική σου σημαία, θα απολαύσεις τιμές και ηθική ικανοποίηση. Αν δεις σημαία ξένου κράτους, θα πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι. Αν δεις λευκή σημαία, θα μπλέξεις άθελά σου σε κάποιο καυγά και ίσως τραυματιστείς. Αν η σημαία είναι κόκκινη, κινδυνεύει το σπίτι σου από φωτιά. Αν είναι μαύρη, δηλώνει ασθένεια.

ΣΗΡΑΓΓΑ

Αν ονειρευτείς ότι έχεις μπει σε μία σήραγγα ή ένα τούνελ, θα περάσεις πολύ δύσκολες μέρες και θα διατρέξεις μεγάλους κινδύνους.

ΣΙΔΕΡΟ

(Μέταλλο). Αν απλώς το βλέπεις, σημαίνει ότι λαμβάνεις υπόψη σου όλα τα δεδομένα και θα επιτύχεις στα σχέδιά σου. Αν κρατάς σίδερο, θα υπερισχύσεις κοινωνικά. Αν σου χαρίζουν σίδερο, θα έχεις τη βοήθεια ισχυρού ατόμου ή ατόμων. Αν αγοράζεις σίδερο, η επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη. Αν πουλάς σίδερο ή το πετάς, θα χάσεις την ευκαιρίες για κέρδη. Αν δεις ότι χτυπάς πυρωμένο σίδερο, δείχνει ότι προσπαθείς να επιβληθείς με λάθος τρόπο.

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της σίδερο σιδερώματος που είναι ζεστό, θα έχει καλή συζυγική ζωή. Αν είναι κρύο, θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στο ταίρι της γιατί υπάρχει φόβος να το χάσει.

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Αν είδες στον ύπνο σου σιδηρόδρομο σημαίνει πως ένα κοντινό σου πρόσωπο έχει πρόβλημα υγείας.

ΣΙΤΑΡΙ

Αν δεις σιτάρι ή οποιοδήποτε σιτηρό, δηλώνει κέρδη. Αν το σπέρνεις, θα θερίσεις τα αγαθά από τους κόπους σου. Αν όμως το σπέρνεις σε άγονο χωράφι, στο δρόμο, στο νερό ή σε οποιοδήποτε ακατάλληλο μέρος, σημαίνει ότι η απρονοησία σου θα σου στοιχίσει ακριβά. Αν αλέθεις στάρι, θα έχεις οικογενειακή γαλήνη κι αν βλέπεις χωράφια σπαρμένα με στάρι, θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

ΣΚΑΒΩ

Αν δεις ότι σκάβεις-σκαλίζεις κήπο, οπωρικά ή δέντρα για περιποίηση, σημαίνει ότι ναι μεν ασχολείσαι με μικροπράγματα, αλλά θα σου βγει σε καλό. Αν όμως σκαλίζεις χώματα ή σκουπίδια, χωρίς να υπάρχει λόγος, τότε σημαίνει ότι σπαταλάς το χρόνο σου σε ασήμαντα πράγματα. Αν σκάβεις λάκκο ή χαντάκι, δηλώνει απώλεια ατόμου. Άλλοι λένε πως αν σκάβεις εσύ λάκκο, δηλώνει πως θα υποστείς τις άσχημες συνέπειες μιας πράξης σου. (Βλέπε επίσης ΛΑΚΚΟΣ).

ΣΚΑΚΙ

Αν ονειρευτείς ότι παίζεις σκάκι, θα πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής. Αν δεις ότι κερδίζεις, θα τα καταφέρεις καλά και στην πραγματικότητα, υπερνικώντας αντιπάλους και εμπόδια. Το αντίθετο ισχύει, αν δεις ότι χάνεις. Αν είσαι στρατιωτικός και δεις ότι κερδίζεις στο σκάκι, να περιμένεις προαγωγή.

ΣΚΑΛΑ

Αν δεις ότι ανεβαίνεις σκάλα, θα επιτύχεις σταδιακά στη δουλειά σου, ενώ αν την κατεβαίνεις, δηλώνει ότι πορεύεσαι λάθος προς την επιτυχία του σκοπού σου και πρέπει να αλλάξεις τακτική. Αν στέκεσαι στη μέση της σκάλας, κάποιο εμπόδιο θα βρεθεί στο δρόμο σου που θα σε βγάλει εκτός δράσης για λίγο. Αν φτάνεις στο τέρμα μιας σκάλας που ανέβηκες, θα έχεις κοινωνική αναγνώριση. Αν κάποιος σε βοηθά να ανέβεις μια σκάλα, θα σε βοηθήσει σημαντικά. Αν σε βοηθά να την κατέβεις, το άτομο αυτό θα σε παρασύρει σε δυσάρεστες καταστάσεις.

ΣΚΑΤΑ

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Αν δεις σκελετό μέσα στο σπίτι σου, θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά. Αν δεις σκελετό στο δρόμο σου, κάποιο ανεπιθύμητο άτομο θα σου θυμίζει καταστάσεις που θέλεις να ξεχάσεις. Αν δεις σκελετό σε νεκροταφείο, θα παραβρεθείς σε κηδεία.

ΣΚΕΠΑΖΩ

Αν ονειρευτείς ότι σκεπάζεις κάτι με καπάκι, με ύφασμα ή άλλο αντικείμενο, σημαίνει ότι προσπαθείς να κρύψεις κάτι που έκανες. Αν όμως σκεπάζεις άνθρωπο, δείχνει ότι είναι πολύ σημαντικός για σένα και πιθανόν να χρειαστεί να τον προστατέψεις. Αν σκεπάζουν εσένα, σημαίνει το ίδιο. Αν όμως σε κουκουλώνουν εντελώς, σημαίνει ότι θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

ΣΚΙΑΧΤΡΟ

Αν δεις στον ύπνο σου σκιάχτρο, σημαίνει ότι θα εξαπατηθείς. Αν δεις τον εαυτό σου ως σκιάχτρο, θα υποστείς εξευτελισμό.

ΣΚΙΟΥΡΟΣ

Αν δεις το σκίουρο στο φυσικό του περιβάλλον, δείχνει πρόσκαιρες χαρές και απολαύσεις με ένα χαρούμενο πρόσωπο. Αν μπει μέσα στο σπίτι σου, θα σε συνεπάρει ένα γοητευτικό αλλά επιπόλαιο πρόσωπο. Αν σκοτώνεις σκίουρο, θα πάρει τέλος μια ευχάριστη σχέση που σε χαλάρωνε.

ΣΚΟΠΟΣ

Αν δεις σκοπό σε στρατιωτικό φυλάκιο, θα έχεις μεγάλη σιγουριά με τους συνεργάτες σου. Αν εσύ φυλάς σκοπιά, και μάλιστα με στρατιωτική ενδυμασία, θα σου προκύψουν πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΔΑ

Αν δεις στον ύπνο σου σκόρδα θα κλάψεις από μια άσχημη είδηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δεις σκορπιό στον ύπνο σου, δηλώνει ότι σε περιτριγυρίζουν ύπουλα πρόσωπα. Αν δεις ότι σε δαγκώνει, κάποιος άνθρωπος θα σε βλάψει σοβαρά. Αν τον σκοτώνεις, θα απαλλαγείς από έναν εχθρό σου.

ΣΚΟΤΑΔΙ

Αν ονειρεύεσαι ότι κινείσαι σε σκοτεινό δρόμο ή σοκάκι και είναι νύχτα, σημαίνει ότι παρά τις αντιξοότητες, έχεις τη δύναμη να συνεχίσεις την προσπάθειά σου. Αν όμως κάθεσαι ή κοιμάσαι στο σκοτάδι, σημαίνει ότι έχεις αφεθεί στην τύχη σου και η αδράνειά σου θα σου βγει σε κακό.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι φοράς σκουλαρίκια θα μείνεις έγκυος. Εάν ήδη περιμένεις παιδί και δεις πως φοράας σκουλαρίκια, τότε θα είναι κορίτσι.

ΣΚΟΥΛΗΚΙ

Το σκουλήκι στα όνειρα αντιπροσωπεύει άτομα ποταπά, μηδαμινά, ασήμαντα. Αν δεις όμως ότι σκοτώνεις σκουλήκι, σημαίνει ότι θα ξεφορτωθείς ένα άτομο, το οποίο θα μπορούσε να σου ήταν χρήσιμο κι ας μην εγκρίνεις το χαρακτήρα του.

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Αν ονειρεύτηκες σκουπίδια σημαίνει πως μια στεναχώρια θα σε απασχολήσει σύντομα.

ΣΚΥΛΟΣ

Ο σκύλος γενικά είναι ένδειξη φιλίας, αλλά εξαρτάται πως θα τον δεις, γιατί μπορεί να σημαίνει και το ακριβώς αντίθετο. Αν ακούσεις σκύλο να γαβγίζει, σημαίνει ότι κάποιο εχθρικό πρόσωπο θέλει να σε βλάψει, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Αν δεις το δικό σου σκύλο, υπάρχουν πολλοί καλοί φίλοι γύρω σου, αν ο σκύλος είναι ξένος και σου γαβγίζει, κάποιος θα προσπαθήσει να σε βλάψει. Αν δεις ότι ο δικός σου σκύλος είναι μαύρος, υπάρχει δίπλα σου ένας κρυφός εχθρός, ενώ αν ο ξένος σκύλος είναι μαύρος, ο εχθρός είναι φανερός. Αν ένας σκύλος παλεύει με άλλα ζώα για να σε σώσει, σημαίνει ότι κάποιος φίλος θυσιάζεται για σένα. Αν δεις ότι ταΐζεις ξένο σκυλί, θα αντιμετωπίσεις αχαριστία, ενώ αν είναι δικό σου, θα ανταμειφθείς για την καλοσύνη σου. Αν σε δαγκώνει σκύλος, θα σου επιτεθούν ύπουλα. Αν δεις σκυλιά να τσακώνονται, κάποιοι «φίλοι» θα σε εμπλέξουν σε δικαστική διαμάχη. Αν πηγαίνεις κυνήγι με σκύλους, μη φοβάσαι γιατί θα έχεις στήριξη στα δύσκολα.

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Αν δεις ότι τρως σοκολάτα, θα υποστείς τις δυσάρεστες συνέπειες της σπατάλης σου. Αν αγοράζεις σοκολάτα, σημαίνει ότι δεν συμμερίζεσαι τα οικονομικά προβλήματα των δικών σου ανθρώπων. Αν προσφέρεις σοκολάτα σε κάποιον, δείχνει ότι έχεις επιδεικτική συμπεριφορά. Αν σου προσφέρουν σοκολάτα και τη δέχεσαι, σημαίνει ότι δέχεσαι τις προτάσεις που σου κάνουν, χωρίς να εξετάσεις τις συνέπειες.

ΣΟΜΠΑ

Αν ζεσταίνεσαι σε σόμπα ή άλλο ηλεκτρικό σώμα, κάποιος θα σε προστατέψει. Αν είναι καλοκαίρι και βλέπεις σόμπα, χάνεις τον καιρό σου σε πράγματα που δεν σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Αν η σόμπα είναι σβησμένη, θα περάσεις στενοχώρια.

ΣΟΥΠΑ

Αν δεις ότι τρως ή μαγειρεύεις σούπα, θα περάσεις μια σύντομη ασθένεια.

ΣΟΥΣΑΜΙ

Αν δεις σουσάμι, σημαίνει ότι οι δουλειές σου βαδίζουν αργά, με δυσκολία, αλλά σίγουρα. Αν δεις ότι σπέρνεις σουσάμι, θα έχεις λιγοστές χρηματικές απολαβές.

ΣΠΑΝΑΚΙ

Αν δεις ότι τρως σπανάκι, δείχνει ότι θα συνέλθεις από μια αρρώστια ή από βαριά θλίψη.

ΣΠΑΣΙΜΟ

Αν δεις να σπάζει ένα πιάτο ή ένα ποτήρι, είναι γούρικο όνειρο και θα εισπράξεις χρήματα. Αν εσύ σπας άλλα αντικείμενα, θα καυγαδίσεις με κάποιο άτομο του σπιτιού σου.

ΣΠΗΛΙΑ

Αν ονειρευτείς πως ήσουν κλεισμένος/η σε σπηλιά θα πρέπει να προσέχεις την υγεία σου.

ΣΠΙΡΤΑ

Αν ανάβεις σπίρτα, θα δημιουργηθεί κάποια ταραχή στο σπίτι σου. Αν δεις πολλά σπίρτα αναμμένα, μια νέα ελπίδα θα σου δοθεί. Αν δεις σπίρτα σβησμένα, που κάποιος τα έχει χρησιμοποιήσει, σημαίνει ότι οι ελπίδες σου θα εξανεμιστούν.

ΣΠΙΤΙ

Αν δεις το σπίτι σου τακτοποιημένο και καθαρό, όλα θα πάνε καλά στην οικογένεια και τη ζωή σου. Αν το δεις ερειπωμένο γκρεμισμένο ή καμμένο, δείχνει εγκατάλειψη ή κάποια οικογενειακή καταστροφή. Αν δεις το σπίτι σου ετοιμόρροπο ή να λείπει ένα κομμάτι του, το όνειρο σε προειδοποιεί να προσέχεις τις πράξεις σου, γιατί θα έρθει η καταστροφή. Αν δεις ότι λείπει ή πέφτει το θεμέλιο του σπιτιού σου, θα βιώσεις την απώλεια ενός δικού σου ατόμου. Αν κάνεις επισκευές στο σπίτι σου, σημαίνει ότι με πολύ κόπο θα καταφέρεις να κρατήσεις την περιουσία σου.

ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Αν μένεις στο ενοίκιο και δεις το σπιτονοικοκύρη σου, πιθανόν να αναγκαστείς να φύγεις από το σπίτι. Αν τσακώνεσαι μαζί του, θα σου κάνει αύξηση στο ενοίκιο ή θα έχει άλλες απαιτήσεις. Αν ερωτοτροπείς με τον σπιτονοικοκύρη σου, θα έχεις άσχημα μπλεξίματα.

ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ

Αν ονειρευτείς πολλά σπουργίτια μαζεμένα να πετούν γύρω από το σπίτι σου σημαίνει πως κάποιος μιλά άσχημα για εσένα. Το σπουργίτι στο όνειρο προμηνύει ταραχές.

ΣΤΑΥΡΟΣ

Το σύμβολο του σταυρού, δηλώνει ευλογία και πνευματική γαλήνη όπως κι αν το δεις. Αν όμως δεις ότι σηκώνεις σταυρό, θα σου τύχει κάποιο ατύχημα που θα σε βασανίζει ισοβίως.

ΣΤΑΦΙΔΕΣ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι αγοράζεις σταφίδες, σημαίνει ότι μόνος σου δημιουργείς τα προβλήματά σου και δεν πρέπει να κατηγορείς κανένα. Αν δεις ότι τρως σταφίδα, θα νιώσεις μοναξιά. Αν σου προσφέρουν σταφίδες, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχτεί σε θερμή φιλία.

ΣΤΑΦΥΛΙΑ

Αν δεις ότι τα τρως, θα έχεις ερωτικές χαρές. Αν τα βλέπεις, θα νιώσεις ευχαρίστηση, αν τα μαζεύεις, θα απολαύσεις επιτέλους αυτό που ποθούσες και αν πατάς σταφύλια, θα θριαμβεύσεις στον ερωτικό τομέα. Αν είναι λευκά, δηλώνουν αγνότητα, ενώ αν είναι μαύρα, στενοχώρια από το ερωτικό σου ταίρι. Αν τα σταφύλια είναι άγουρα, σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις πριν την ώρα τους.

ΣΤΑΧΥ

Αν δεις στάχυ στον ύπνο σου να περιμένεις χρήματα.

ΣΤΕΓΗ

Αν δεις τη στέγη σου να πέφτει, δηλώνει την απόλυτη καταστροφή στις δουλειές σου. Αν περπατάς πάνω σε στέγη, δείχνει θρίαμβο ερωτικό και οικονομικό ταυτόχρονα.

ΣΤΕΦΑΝΙ

Αν ονειρευτείς ότι φοράς στο κεφάλι σου αγκαθωτό στεφάνι και είσαι ελέυθερος/η τότε σημαίνει ότι θα παραμείνεις έτσι. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και ονειρευτείς το στεφάνι σου τότε να περιμένεις ένα άσχημο νέο από τον άντρα σου.

ΣΤΟΜΑ

Αν ονειρευτείς νεανικό, καθαρό στόμα, θα απολαύσεις αξέχαστες στιγμές. Αν είναι γέρικο, θα πρέπει να ακούσεις τις συμβουλές που θα σου δοθούν. Αν ονειρεύεσαι το δικό σου στόμα να μιλά, θα προδώσεις κάποιο μυστικό από επιπολαιότητα. Αν βλέπεις το στόμα κάποιου άλλου να μιλά και στο όνειρό σου το συνδέεις με πρόσωπα που ξέρεις ότι είναι φλύαρα, να ξέρεις ότι θα διασυρθείς από κακόβουλα σχόλια. Αν βλέπεις στόμα ετοιμοθάνατου να μιλά, να περιμένεις κάποια κληρονομιά.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Αν δεις στρατιώτη στον ύπνο σου, θα σου ζητήσουν να προσφέρεις μια υπηρεσία που δεν πρέπει να αρνηθείς. Αν δεις στρατιώτη οπλισμένο ή να μάχεται, πολλοί μπελάδες θα σε βρουν στους οποίους δεν θα μπορέσεις να βρεις λύση. Αν τσακώνεσαι με στρατιώτη, σημαίνει ότι ξεσπάς πάνω σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε. Αν κοιμάσαι ή τρως με στρατιώτη, δηλώνει ότι έχεις προστασία. Αν δεις ότι εσύ είσαι στρατιώτης, θα σου τύχει κάποια αγγαρεία.

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Αν δεις ότι βρίσκεσαι σε στρατόπεδο, θα σε εξαναγκάσουν να κάνεις κάτι που δεν το θέλεις. Αν βλέπεις στρατόπεδο απ’ έξω, είναι προειδοποίηση ότι κάποιος ή κάποιοι με εχθρικά συναισθήματα, θα σε απομονώσουν.

ΣΥΖΥΓΟΣ

Αν ονειρευτείς ότι έχεις σύζυγο, ενώ δεν είσαι παντρεμένος/η, θα έχεις οικογενειακές γκρίνιες. Αν είσαι σε γάμο και δεις τον πραγματικό σου σύζυγο σε φυσιολογική κατάσταση, σημαίνει ότι όλα στο γάμο σου πάνε καλά. Αν όμως τον δεις γέρο/γριά, γυμνό-ή, θυμωμένο-η κ.λπ., για την ερμηνεία του ονείρου, θα πρέπει να ανατρέξεις στις αντίστοιχες λέξεις.

ΣΥΚΙΑ

Το δέντρο αυτό έχει συνδεθεί με την κακοτυχία, την προδοσία και την κατάρα λόγω της θρησκευτικής του κυρίως ιστορίας (Χριστός-Ιούδας). Η κλασσική ερμηνεία του ονείρου πάντως είναι ίδια με των άλλων δέντρων. Αν δηλαδή είναι γεμάτη σύκα, δείχνει ευημερία. Αν είναι χωρίς καρπό, δηλώνει αποτυχία και χαμένες ελπίδες. Αν τρως σύκα, θα νιώσεις μια περαστική ηδονή.

ΣΥΚΟ

Αν ονειρευτείς ότι τρως σύκο, να περιμένεις πικρά λόγια. Αν δεις το δέντρο της συκιάς και είναι ανθισμένο τότε θα δεις μεγάλη ευτυχία.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ

Αν τους ονειρευτείς να σε επισκέπτονται οι συμπέθεροι σου, θα έχεις οικογενειακές και κληρονομικές διαφορές. Αν δεις ότι μαλώνεις μαζί τους, σημαίνει ότι θα μονιάσετε μετά από διαφωνία που είχατε.

ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ

ΣΥΝΝΕΦΑ

Αν δεις σύννεφα χρωματισμένα με τη λάμψη του ήλιου που βασιλεύει θα κάνεις εύκολη και άνετη ζωή. Αν τα σύννεφα είναι μαύρα και απειλητικά, μια νέα επίδραση θα συνταράξει τη ζωή σου. Αν είναι νύχτα και βλέπεις σύννεφα, θα ανακαλύψεις κάτι δυσάρεστο για ένα φίλο σου. Αν δεις συννεφιά να διαλύεται, οι στενοχώριες σου θα περάσουν.

ΣΦΗΚΑ

Αν δεις σφήκα στον ύπνο σου, θα έχεις δυσάρεστα περιστατικά με την οικογένειά σου. Αν τη δεις μέσα στο σπίτι, κάποιος θα ανάψει «φωτιές» και θα διαταράξει την οικογενειακή σου γαλήνη. Αν σε τσιμπάει σφήκα, κάποιος θα βρει την ευκαιρία να σε βλάψει. Αν σκοτώνεις σφήκα, θα απαλλαγείς από ένα επικίνδυνα κακό άτομο.

ΣΦΥΡΙ

Αν δεις σφυρί, θα έχεις κάποια ιδέα ή ευκαιρία να κερδίσεις χρήματα. Αν χρησιμοποιείς σφυρί, πάλι κέρδη θα έχεις. Αν χτυπάς κάποιον με σφυρί, θα σε βρίσουν. Αν σε χτυπούν με σφυρί, πρόσεχε τον εαυτό σου, γιατί η ψυχική σου υγεία δεν είναι καλή.

ΣΧΟΙΝΙ

Αν ονειρεύτηκες σχοινί θα κάνεις πολλά χιλιόμετρα.

ΣΧΟΛΕΙΟ

Αν δεις το σχολείο, κάποιο δυστύχημα μπορεί να συμβεί. Αν δεις ότι είσαι μαθητής, ευτυχία σε περιμένει. Αν το σχολείο που ονειρεύεσαι είναι άδειο από μαθητές, θα κάνεις κάποια απιστία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved