Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 11' 32" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 48' 01" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 52' 04" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 49' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 17' 17" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 40' 48" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 32' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 42' 29" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 39' 02" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 06' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 20' 16" ΤΑΥΡΟΣ R
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΣΑΛΙ

Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι φοράς σάλι, θα διασυρθεί το όνομά σου από τις κακές γλώσσες. Αν άντρας έχει στις πλάτες του σάλι, θα έχει πολλές στενοχώριες.

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ

Αν δεις ότι τρως σαλιγκάρια, θα μάθεις μια δυσάρεστη είδηση. Όταν τα βλέπεις ζωντανά να περπατούν, να περιμένεις κάποια απιστία που θα γίνει σε βάρος σου.

ΣΑΛΟΝΙ

Αν δεις ότι βρίσκεσαι σε μεγάλο σαλόνι φωτισμένο, η κοινωνική σου ζωή θα επεκταθεί και θα λάμψεις. Αν βρίσκεσαι σε σκοτεινό σαλόνι, ισχύει το αντίθετο. Αν είσαι μέσα σε σαλόνι μαζί με άλλους ανθρώπους, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Αν βγαίνεις από σαλόνι, σημαίνει ότι ο κοινωνικός σου περίγυρος σε αποφεύγει εξαιτίας της ματαιοδοξίας σου.

ΣΑΛΠΙΓΓΑ

Όταν ακούσεις ήχο σάλπιγγας στον ύπνο σου, να περιμένεις κακοτυχία. Αν όμως ο σκοπός της είναι απαλός και καθαρός, να περιμένεις καλές ειδήσεις.

ΣΑΜΑΡΙ

Αν δεις ένα ζώο με σαμάρι είναι καλό σημάδι για τις υποθέσεις σου, ιδίως αν εσύ βρίσκεσαι πάνω σε αυτό. Αν δεις ότι καβαλικεύεις άλογο χωρίς σαμάρι, θα βιώσεις φτώχεια, ντροπή και ταπείνωση. Αν κουβαλάς σαμάρι στην πλάτη σου, δείχνει δυσβάσταχτα οικογενειακά προβλήματα αλλά και ότι θα γελοιοποιηθείς στον κοινωνικό σου κύκλο.

ΣΑΝΙΔΑ

Αν πατάς πάνω σε σανίδα για να περάσεις ένα ποτάμι ή άλλο εμπόδιο, πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου. Ανάλογο με το πάχος και τον όγκο της σανίδας, θα είναι και το πρόβλημά σου. Αν δεις ότι η σανίδα κλονίζεται και κινδυνεύεις να πέσεις, οι στενοχώριες σου θα γίνουν πιο σοβαρές.

ΣΑΝΟΣ

Αν κρατάς ή αγοράζεις σανό, σημαίνει ότι οι γύρω σου δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση την εξυπνάδα σου. Αν δεις άλλον να κρατάει σανό, θα τον ξεγελάσεις. Αν σκορπάς το σανό, δείχνει ότι κάνεις κάκιστη οικονομική διαχείριση. Αν δεις ότι τρως σανό, η συμπεριφορά σου θα σε εκθέσει. Αν θερίζεις σανό, σε περιμένουν κέρδη.

ΣΑΠΟΥΝΙ

Αν δεις απλώς σαπούνι τοποθετημένο κάπου, δείχνει ότι ξέρεις πως έχεις βλάψει κάποιον αλλά δεν ξέρεις πώς να ζητήσεις συγνώμη. Αν δεις ότι σαπουνίζεις τα χέρια σου, σημαίνει ότι θα αναγκαστείς να ξεκαθαρίσεις με μεγάλη δυσκολία κάποιες περίπλοκες υποθέσεις σου. Αν σαπουνίζεις όλο το σώμα σου, οι αμαρτίες σου θα σε βασανίσουν. Αν σε σαπουνίζει κάποιος άλλος, θα σε συγχωρήσει για κάτι που του έκανες. Αν δίνεις ή παίρνεις σαπούνι, φασαρίες και καυγάδες προβλέπονται. Αν δεις ότι φτιάχνεις σαπούνι, δείχνει ότι έχεις περιπλέξει τις υποθέσεις σου τόσο που δεν θα μπορέσεις εύκολα να ξεμπλέξεις.

ΣΑΡΔΕΛΑ

Αν δεις σαρδέλες μέσα στο νερό, θα συμβεί κάτι πολύ προσβλητικό για σένα. Αν τις τρως παστές, θα έχεις στενοχώριες και οικονομικές δυσχέρειες, ενώ αν τις αγοράζεις, θα κάνεις κάποια ανοησία για την οποία θα μετανιώσεις πικρά. Αν σου προσφέρουν σαρδέλες, θα μπλέξεις σε μια κακή συνεργασία. Αν δεις ότι ψήνεις σαρδέλες, θα μαθευτεί ένα μυστικό σου που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

ΣΑΥΡΑ

Αν δεις σαύρα στον ύπνο σου, θα συναντηθείς με κάποιο δειλό και ανιαρό πρόσωπο. Αν δεις ότι την πατάς ή τη σκοτώνεις, θα βλάψεις κάποιον ανίσχυρο άνθρωπο.

ΣΕΙΣΜΟΣ

Ο σεισμός είναι ένα προφητικό όνειρο που προλέγει πόλεμο, ξαφνικές συμφορές ή ακόμα και διανοητικό κλονισμό.

ΣΕΛΗΝΗ

Αν ονειρευτείς τη Σελήνη ολόγιομη (πανσέληνος) και είναι νύχτα, θα έχεις επιτυχία σε όλους τους τομείς, αν όμως τη δεις μέρα, πολλά απρόσμενα δεινά θα σε βρουν. Αν η σελήνη είναι σε γέμιση, σημαίνει ότι οι δουλειές σου θα πάρουν την πάνω βόλτα, ενώ αν είναι σε χάσιμο, θα πάρουν τον κατήφορο. Αν το φεγγάρι είναι θολό ή το σκεπάζουν σύννεφα, θα έχεις περαστικά βάσανα στα ερωτικά σου. Αν είσαι άρρωστος, γέρος ή ναυτικός, η Σελήνη δεν θεωρείται καλό σημάδι. Αν δεις το φεγγάρι να καθρεφτίζεται μέσα στο νερό, κάποιος θα σου ζητήσει να κάνεις ακατόρθωτα πράγματα.

ΣΕΝΤΟΝΙΑ

Αν τα σεντόνια είναι καθαρά, θα έχεις μια καλή σειρά στην οικογενειακή σου ζωή. Αν είναι βρώμικα ή σκισμένα, η οικογενειακή σου ζωή σου θα είναι γεμάτη δυσκολίες.

ΣΕΞ

Βλέπε ΈΡΩΤΑΣ

ΣΗΚΩΝΩ

Αν σηκώνεις βαριά πράγματα και δυσκολεύεσαι, τότε θ’ αναλάβεις δουλειές που με δυσκολία θα τελειώσεις. Αν σηκώνεις κάτι με κανονικό βάρος, όλα θα πάνε καλά στις δουλειές σου. Αν σηκώνεις κάποιον που έχει πέσει κάτω, θα του δώσεις τη βοήθειά σου, αν σηκώνουν εσένα, θα σε βοηθήσουν. Αν δεις ότι σηκώνεις παιδί, θα έχεις περαστικές σκοτούρες και βάσανα. Αν σηκώνεις κάποιον στους ώμους σου, θα σου γίνει ενοχλητικός και δεν θα μπορείς να τον ξεφορτωθείς. Το αντίθετο θα συμβεί αν κάποιος σηκώνει εσένα στους ώμους του.

ΣΗΜΑΔΕΥΩ

Αν δεις ότι σημαδεύεις με όπλο, σαΐτα, πέτρα ή οτιδήποτε άλλο και βρίσκεις το στόχο, τότε η τύχη είναι με το μέρος σου. Αν σημαδεύεις και αστοχείς, κάτι ανάλογο θα σου τύχει και στην πραγματικότητα. Αν σημαδεύεις κάποιον άνθρωπο, δηλώνει ότι θα ρίξεις την ευθύνη για τις αποτυχίες σου σε άλλους. Αν σημαδεύουν εσένα, κάποιος αντίζηλος έχει βάλει στόχο να σε εξοντώσει. Αν σημαδεύεις στο κενό, χωρίς να υπάρχει πραγματικός στόχος, σημαίνει ότι θα υποστείς τις συνέπειες της επιπολαιότητάς σου.

ΣΗΜΑΔΙ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις ελιά στο πρόσωπο, θα δεχτείς μια ερωτική εξομολόγηση. Αν δεις ότι έχεις σημάδι από τραύμα, οι καλοί σου φίλοι θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις τις πίκρες της ζωής σου.

ΣΗΜΑΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου την εθνική σου σημαία, θα απολαύσεις τιμές και ηθική ικανοποίηση. Αν δεις σημαία ξένου κράτους, θα πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι. Αν δεις λευκή σημαία, θα μπλέξεις άθελά σου σε κάποιο καυγά και ίσως τραυματιστείς. Αν η σημαία είναι κόκκινη, κινδυνεύει το σπίτι σου από φωτιά. Αν είναι μαύρη, δηλώνει ασθένεια.

ΣΗΡΑΓΓΑ

Αν ονειρευτείς ότι έχεις μπει σε μία σήραγγα ή ένα τούνελ, θα περάσεις πολύ δύσκολες μέρες και θα διατρέξεις μεγάλους κινδύνους.

ΣΙΔΕΡΟ

(Μέταλλο). Αν απλώς το βλέπεις, σημαίνει ότι λαμβάνεις υπόψη σου όλα τα δεδομένα και θα επιτύχεις στα σχέδιά σου. Αν κρατάς σίδερο, θα υπερισχύσεις κοινωνικά. Αν σου χαρίζουν σίδερο, θα έχεις τη βοήθεια ισχυρού ατόμου ή ατόμων. Αν αγοράζεις σίδερο, η επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη. Αν πουλάς σίδερο ή το πετάς, θα χάσεις την ευκαιρίες για κέρδη. Αν δεις ότι χτυπάς πυρωμένο σίδερο, δείχνει ότι προσπαθείς να επιβληθείς με λάθος τρόπο.

1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ

DPG NETWORK

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved