Τρίτη 21 Μαίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 49' 18" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 38' 48" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 19' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 58' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 14' 14" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 21° 57' 47" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 09' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 04° 06' 21" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 27' 26" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 59' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 30' 35" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R
PlusQueen
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΠΑΓΙΔΑ

Αν δεις ότι στήνεις παγίδα για να πιάσεις κάποιο ζώο, θα ετοιμάσεις μεγαλεπήβολα σχέδια για διάφορες υποθέσεις. Αν δεις ότι στις παγίδες που έστησες έχεις συλλάβει ζώα, σημαίνει ότι θα εξουδετερώσεις έναν επικίνδυνο εχθρό ή ότι τα σχέδια που έκανες και εφάρμοσες ήταν πολύ πετυχημένα και θα σου αποφέρουν κέρδη. Αν δεις ότι εσύ έχεις πιαστεί σε παγίδα, κινδυνεύεις από περίπλοκες καταστάσεις.

ΠΑΓΚΑΚΙ

Αν δει παγκάκι που είναι ξύλινο, δείχνει ότι θα έχεις κάποιο κέρδος το οποίο θα σου λύσει ένα άμεσο πρόβλημα. Αν όμως το παγκάκι είναι από μάρμαρο ή άλλη πέτρα, θα έχεις πολύ πιο μεγάλα κέρδη. Αν εσύ κάθεσαι σε πάγκο, σημαίνει προδοσία από φίλους. Αν άλλα άτομα κάθονται στο παγκάκι, μπορεί να σημαίνει πως ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί προβλήματα θα βγει εκτός μάχης ή ότι θα συμφιλιωθείς με άτομα που παλιότερα σε είχαν βλάψει.

ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ

Αν δεις παγόβουνο στον ύπνο σου, αποτελεί προειδοποίηση για τα εμπόδια που πρόκειται να συναντήσεις στο δρόμο σου, τα οποία θα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Με καλή προσπάθεια όμως, θα τα ξεπεράσεις.

ΠΑΓΟΣ

Αν δεις πάγο στον ύπνο σου, θα έχεις μια ψυχρή επαφή με κάποιο πρόσωπο. Αν σου προσφέρουν πάγο, θα χαλάσει μια φιλία εξαιτίας μιας συνεργασίας. Αν εσύ προσφέρεις πάγο, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου γιατί θα δεχτείς επιπλήξεις. Αν δεις ότι τρως πάγο, θα δεχτείς μια άρνηση που θα σε απογοητεύσει.

ΠΑΓΩΝΙ

Το όνειρο γενικά δείχνει αλαζονεία και υπερηφάνεια. Αν δεις λοιπόν παγώνι με την ουρά ανοιγμένη σε όλο της το μεγαλείο, σημαίνει ότι η υπεροψία σου κοντεύει να φτάσει σε σημείο γελοιοποίησης.

ΠΑΓΩΝΙΑ

Αν δεις ότι ο καιρός άλλαξε απότομα και από καλοκαιρία γύρισε σε παγωνιά, θα αλλάξει η τύχη σου και οι δυσχέρειες θα εξομαλυνθούν. Αν δεις ότι η παγωνιά κατάστρεψε τα φυτά ή τις καλλιέργειές σου, θα έχεις αφθονία προϊόντων. Αν είσαι άγαμος/η και δεις ότι βρίσκεσαι μέσα στην παγωνιά, το πρόσωπο που αγαπάς θα ψυχρανθεί μαζί σου και θα χωρίσετε.

ΠΑΓΩΤΟ

Αν δεις ότι τρως παγωτό, είναι καλό σημάδι για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν όμως το παγωτό είναι δίχως άρωμα, κομμένο ή… αλμυρό, θλίψη και απογοήτευση σε περιμένουν. Αν δεις το παγωτό να λιώνει, η χαρά σου θα ναυαγήσει. Αν πάλι το αναποδογυρίσεις μπροστά στο φίλο ή τη φίλη σου, θα δεχτείς αρνητική κριτική.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Αν δεις ότι είσαι δάσκαλος ή καθηγητής, σημαίνει ότι κάποιοι σου έχουν δώσει λάθος υποσχέσεις. Αν άλλος διδάσκει, δείχνει ότι αγαπάς την πρόοδο και έχεις δημιουργικότητα και ότι κάποιος θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Αν δεις ότι ο δάσκαλός σου σε τιμωρεί, θα σε βοηθήσει κάποιος που σε αγαπάει. Αν τον δέρνεις εσύ, θα κάνεις μια απαράδεκτη πράξη. Αν δεις ότι τον σκοτώνεις, θα έχεις δικαστικές περιπέτειες. Μερικοί ερμηνεύουν το όνειρο με γυναίκα δασκάλα, ως προμήνυμα για ζήλειες και ερωτικές περιπλοκές.

ΠΑΙΔΙ

Αν δεις παιδιά όμορφα, χαρούμενα και καθαρά να παίζουν, θα δεις μεγάλη χαρά στο σπίτι σου. Αν δεις παιδιά να μαλώνουν, θα έχεις ένα καβγαδάκι. Αν χτυπάς ένα παιδί, θα έχεις κάποια ερωτική επιτυχία. Αν είσαι παντρεμένος και ονειρευθείς πως παίζεις παιχνίδια με παιδιά, είναι καλό σημάδι, γιατί προλέγει ότι θα αποκτήσεις καλά και προκομμένα παιδιά. (Βλέπε επίσης ΓΙΟΣ & ΚΟΡΗ).

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι παίζεις σαν παιδί με κάποιο παιδικό παιχνίδι, δείχνει κάποιο είδος ανωριμότητας και πιθανή επιπόλαιη συμπεριφορά εκ μέρους σου. Αν δεις ότι παίζεις παιχνίδι με τράπουλα και κερδίζεις, σημαίνει ότι θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις και θα χάσεις κάτι που είχες σίγουρο. Αν δεις ότι χάνεις, θα κάνεις μια συνεργασία με αμφίβολη εξέλιξη. Αν δεις ότι «κλέβεις» στα χαρτιά, θα αποκαλυφθεί ένα επαγγελματικό μυστικό ή μια παρανομία σου. Αν παρακολουθείς άλλους να παίζουν χαρτιά, σημαίνει ότι ζηλεύεις τα παράνομα κέρδη κάποιων, αλλά καλά θα κάνεις να μην ακολουθήσεις το παράδειγμά τους. Αν δεις ότι παίζεις ρουλέτα, σημαίνει ότι ρισκάρεις πολύ στα εργασιακά σου θέματα.

ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΗΣ

Αν δεις ότι είσαι παλαιοπώλης, σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις να κάνεις πράξη μια παλιά σου ιδέα και θα κερδίσεις από αυτή. Αν δεις ότι βρίσκεσαι μέσα σ’ ένα παλαιοπωλείο, δείχνει ότι αφήνεις εκκρεμείς τις υποθέσεις σου για πολύ καιρό και θα έχεις απώλειες. Αν ονειρευτείς ένα παλαιοπωλείο κατεστραμμένο ή καμένο, θα απαλλαγείς από μια έννοια που σε βασάνιζε για χρόνια. Αν είσαι σε παλαιοπωλείο που έχει αρχαία έγγραφα και βιβλία, θα αναλάβεις μια πολύ σοβαρή δουλειά στην οποία πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή.

ΠΑΛΑΤΙ

Αν δεις παλάτι στον ύπνο σου, έχεις σοβαρές ελπίδες να διεκπεραιωθεί κάποια υπόθεσή σου. Αν βρίσκεσαι μέσα σε παλάτι, θα έχεις ευημερία και ευτυχία.

ΠΑΝΑΓΙΑ

Αν τη δεις στον ύπνο σου, ευτυχία και γαλήνη θα έρθει στο σπίτι σου.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Γενικά το πανηγύρι στο όνειρό σου δείχνει καλές εξελίξεις για το μέλλον. Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί πανηγύρι, σημαίνει ότι θα πάρει άντρα με καλές αρχές, φαντασία και χιούμορ.

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ

Είναι καλό σημάδι στα όνειρα, όπως κι αν τα δεις και δηλώνουν υγεία, χαρά και ευχαρίστηση. Αν τρως παντζάρια, θα έχεις κέρδη και καλοπέραση.

ΠΑΞΙΜΑΔΙ

Αν φτιάχνεις ή τρως παξιμάδι, θα έχεις ησυχία και πρόοδο στη δουλειά σου, αλλά χωρίς αξιόλογες απολαβές. Δηλαδή, πολύς κόπος, αλλά χαμηλά έσοδα. Ίσως πρέπει να αλλάξεις δουλειά. Αν δεις απλώς παξιμάδι, θα ακούσεις νέα για συγγενικά σου πρόσωπα. Αν δεις ότι αγοράζεις ή πουλάς παξιμάδια, πολύ γρήγορα θα συναντήσεις κάποιο συγγενή σου που βρίσκεται μακριά.

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Αν ονειρευτείς παπαγάλο, κάποιος μέσα στο σπίτι σου μαθαίνει τα μυστικά σου και τα μεταφέρει αλλού. Αν σου μιλάει ένα παπαγάλος, δηλώνει γνωριμία με κάποιο άτομο φλύαρο που θα σε κουράσει και θα σε εκνευρίσει με την επιπολαιότητα του. Αν δεις ότι είναι νεκρός ή τον σκοτώνεις, δηλώνει ότι ο κόσμος δεν θα πιστέψει τις συκοφαντίες που θα σου προσάψουν.

ΠΑΠΑΣ

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι έχει ή επιθυμεί να έχει σχέση με ιερωμένο, θα χάσει τον αγαπημένο της από κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά. Αν όμως δεις παπά να κάνει κήρυγμα είναι καλό σημάδι, γιατί σύντομα θα λάβεις καλές ειδήσεις. Αν δεις στον ύπνο σου παπάδες μέσα στην εκκλησία, θα ακούσεις άσχημα λόγια από συγγενείς και πεθερικά ή θα ακούσεις για το θάνατο κάποιου μεγάλου τοπικού παράγοντα. Αν δεις τον εαυτό σου παπά, η κακή σου συμπεριφορά θα σε καταστρέψει. Αν δεις παπά να πίνει, θα σε προσεγγίσουν με δόλο, αν χορεύει, συμφορές θα σε βρουν. Αν σου δίνει κάτι και το παίρνεις, θα πάθεις ατύχημα. Αν δεις παπά πεθαμένο, θα απαλλαγείς από κάτι που σε βασανίζει πολύ. Γενικά, στα όνειρα, ο παπάς με ράσο δηλώνει ασθένεια στην οικογένεια. Αν δεις ότι παντρεύεσαι παπά, επίσης δείχνει ασθένεια.

ΠΑΠΙΑ

Βλ. ΚΙΣΣΑ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Αν δεις ότι φοράς καινούρια παπούτσια και δεν σε στενεύουν, σημαίνει ότι οδεύεις προς την επιτυχία, ενώ αν σε στενεύουν, θα έχεις αποτυχίες. Αν είναι παλιά, θα περάσεις δυσάρεστη ζωή, αλλά με υπόληψη. Αν ονειρευτείς πως έχασες το ένα σου παπούτσι, θα κάνεις έναν καυγά. Αν έχασες και τα δύο, δείχνει χωρισμό.
1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ