Τρίτη 30 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 03' 28" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 46' 44" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 27' 29" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 19' 00" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 47' 32" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 07' 16" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 56' 40" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 07' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 25' 32" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 10' 25" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 36' 07" ΤΑΥΡΟΣ
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΟYZO

Αν ονειρευτείς ότι πίνεις ούζο τότε θα δυσαρεστηθείς από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο.

ΟΑΣΗ

Πολύ καλό όνειρο γενικά, όπως κι αν ονειρευτεί κανείς μια όαση. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στον επαγγελματικό τομέα. Να περιμένεις μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, που θα είναι καταλυτική για το μέλλον και θα σου λύσει τα χέρια. Αν δεις ότι φτάνεις σε όαση ύστερα από ταξίδι μέσα στην έρημο, θα βάλεις μπροστά μια επιχείρηση που έχει όλες τις πιθανότητες να πετύχει.

ΟΒΕΛΙΑΣ

Αν δεις ότι ψήνεις αρνί στη σούβλα, θα πάρεις καλές ειδήσεις. Αν τρως αρνί σούβλας, θα έχεις επαγγελματική επιτυχία. Αν δεις ότι σου κάηκε το αρνί, θα περάσεις μεγάλες στενοχώριες στις δουλειές σου.

ΟΒΙΔΑ

Αν δεις οβίδα, να προσέξεις μερικούς φίλους σου, οι οποίοι κατά βάθος είναι εχθροί σου. Αν ακούσεις έκρηξη οβίδας, θα αποκτήσεις ψυχική γαλήνη.

ΟΔΗΓΗΣΗ

Αν δεις ότι οδηγείς το δικό σου όχημα, σημαίνει ότι έχεις έλεγχο και στη ζωή και στη δουλειά σου. Αν οδηγείς όχημα δημόσιας χρήσης, όπως λεωφορείο, τρένο κ.λπ., θα σου ζητήσουν ευθύνες για κάποιες υποθέσεις που έχεις αναμειχτεί. Αν οδηγεί άλλος ένα δημόσιο και επιβαίνεις κι εσύ, σημαίνει ότι δεν ωφελεί να το παλεύεις γιατί η μοίρα σου σε πάει εκεί που θέλει. Αν όμως οδηγεί κάποιος άλλος ένα ιδιωτικό όχημα στο οποίο επιβαίνεις, δείχνει ότι ναι μεν έχεις ευημερία, αλλά αφήνεις σε άλλους τις πρωτοβουλίες.

ΟΔΟΝΤΕΣ

Βλέπε ΔΟΝΤΙΑ

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ

Αν ονειρευτείς ότι κατασκευάζεις μαζί με άλλους ένα οδόφραγμα, δηλώνει ότι θα έχεις προκοπή και θα αποκτήσεις δημοσιότητα μέσα από τα έργα σου.

ΟΔΥΝΗ

Αν δεις ότι έχεις οδύνες τοκετού, επίκεινται δυσάρεστα γεγονότα. Αν είσαι έγκυος στην πραγματικότητα, το όνειρο είναι απόλυτα φυσιολογικό. (Βλέπε επίσης ΓΕΝΝΑ & ΕΓΚΥΟΣ).

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αν ονειρευτείς όλη την οικογένειά σου μαζί, σημαίνει ότι έχεις ευτυχία και εκτίμηση από τον κοινωνικό περίγυρο.

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

Αν ονειρευτείς οινόπνευμα, να προσέχεις πολύ τους εχθρούς σου, διότι θέλουν να σε βλάψουν.

ΟΚΤΩ

Ο αριθμός οκτώ, δείχνει τη θετικότητα, το ταίριασμα, των ακραίων απόψεων, του φανατισμού και της πίστης για το σωστό και το δίκαιο, το καλλιτεχνικό στοιχείο, τις μεγάλες επιτυχίες και τις παταγώδεις αποτυχίες, το συνδυασμό φυσικής κατάστασης και πνευματικότητας, καθώς και το καλλιτεχνικό στοιχείο.

ΟΜΕΛΕΤΑ

Αν δεις ότι φτιάχνεις ή τρως ομελέτα, είναι προμάντεμα ότι θα κάνεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις.

ΟΜΙΧΛΗ

Η ομίχλη στο όνειρο δηλώνει σύγχυση και κίνδυνο για λανθασμένες κινήσεις λόγω εσφαλμένης κρίσης. Αν δεις ότι βγαίνεις από ομίχλη, θα τα καταφέρεις να απαλλαγείς από τα προβλήματά σου. Αν άλλον μέσα στην ομίχλη, θα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει. Αν βλέπεις την ομίχλη από μακριά, προετοιμάσου γιατί υπάρχει κίνδυνος κακής οικονομικής διαχείρισης και πρέπει να τον αντιμετωπίσεις.

ΟΜΟΛΟΓΩ

Αν δεις στο όνειρό σου ότι ομολογείς κάτι που έκανες, δείχνει πως έχεις τύψεις επειδή έβλαψες ένα άτομο. Αν δεις ότι κάνει κάποιος σε σένα μια ομολογία, σημαίνει ότι θα ακούσεις άσχημα λόγια για κάποιο δικό σου άτομο, αλλά δεν πρέπει να δώσεις σημασία.

ΟΜΟΡΦΙΑ

Μία ωραία γυναίκα σε όνειρο, προμηνύει ευτυχία στην αγάπη και τον έρωτα. Όμως, η ομορφιά που συνοδεύεται από κακό χαρακτήρα, προαναγγέλλει ζημιά και εξευτελισμό, ενώ τα αντίθετα ισχύουν αν η γυναίκα που ονειρεύεσαι έχει καλό χαρακτήρα.

ΟΜΠΡΕΛΑ

Αν δεις ότι βρέχει και κρατάς ανοιχτή ομπρέλα, θα έχεις επιτυχία στις δουλειές σου και θα σε βοηθήσουν ισχυρά πρόσωπα. Αν αγοράζεις ομπρέλα, πρόσεξε μήπως σε απατήσει η γυναίκα που αγαπάς. Γενικά, μια γερή ομπρέλα, που σε προφυλάσσει από τη βροχή ή τον ήλιο, δείχνει ότι γύρω σου βρίσκονται δυνατοί άνθρωποι που σε στηρίζουν, σε αγαπούν και κυρίως σε προστατεύουν. Αν δεις ότι καίγεται ή χαλάει η ομπρέλα σου, εκείνος που σε προστατεύει, σύζυγος, προϊστάμενος κ.λπ. θα ασθενήσει.

ΟΜΦΑΛΟΣ

Βλέπε ΑΦΑΛΟΣ

ΟΝΕΙΡΟ

Αν ονειρεύεσαι ότι ξυπνάς από ένα όνειρο, σημαίνει ότι τα όνειρά σου στην πραγματικότητα μπορούν να σε βοηθήσουν να ερμηνεύσεις καταστάσεις και να προλαμβάνεις άσχημες εξελίξεις, οπότε προσπάθησε να ερμηνεύεις τη σημασία τους.

ΟΠΛΟ

Το όπλο συμβολίζει την εριστικότητα και τους καυγάδες. Αν δεις όπλο ή ότι κάποιος σε σημαδεύει με όπλο, σύντομα προμηνύεται άσχημος καυγάς με πρόσωπο του στενού σου οικογενειακού κύκλου. Αν κρατάς εσύ το όπλο, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες που θα σε τιμήσουν και θα σε δοξάσουν. Αν δεις ότι τραυματίζεσαι από όπλο, κάποια αρρώστια σε περιτριγυρίζει. Αν κρατάς όπλο άχρηστο ή σκουριασμένο, θα γεράσεις πριν την ώρα σου από τις καταχρήσεις. Το όπλο στο όνειρο γυναίκας δηλώνει γάμο με κατώτερό της. (Βλέπε επίσης ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ)

ΟΡΕΞΗ

Αν δεις ότι τρως με πολύ όρεξη ή ότι θέλεις συνέχεια να τρως, η λαιμαργία σου θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Αν δεις ότι έχεις φαγητό μπροστά σου αλλά δεν έχεις όρεξη, προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα.

1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ

DPG NETWORK

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved