Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΟYZO

Αν ονειρευτείς ότι πίνεις ούζο τότε θα δυσαρεστηθείς από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο.

ΟΑΣΗ

Πολύ καλό όνειρο γενικά, όπως κι αν ονειρευτεί κανείς μια όαση. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στον επαγγελματικό τομέα. Να περιμένεις μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, που θα είναι καταλυτική για το μέλλον και θα σου λύσει τα χέρια. Αν δεις ότι φτάνεις σε όαση ύστερα από ταξίδι μέσα στην έρημο, θα βάλεις μπροστά μια επιχείρηση που έχει όλες τις πιθανότητες να πετύχει.

ΟΒΕΛΙΑΣ

Αν δεις ότι ψήνεις αρνί στη σούβλα, θα πάρεις καλές ειδήσεις. Αν τρως αρνί σούβλας, θα έχεις επαγγελματική επιτυχία. Αν δεις ότι σου κάηκε το αρνί, θα περάσεις μεγάλες στενοχώριες στις δουλειές σου.

ΟΒΙΔΑ

Αν δεις οβίδα, να προσέξεις μερικούς φίλους σου, οι οποίοι κατά βάθος είναι εχθροί σου. Αν ακούσεις έκρηξη οβίδας, θα αποκτήσεις ψυχική γαλήνη.

ΟΔΗΓΗΣΗ

Αν δεις ότι οδηγείς το δικό σου όχημα, σημαίνει ότι έχεις έλεγχο και στη ζωή και στη δουλειά σου. Αν οδηγείς όχημα δημόσιας χρήσης, όπως λεωφορείο, τρένο κ.λπ., θα σου ζητήσουν ευθύνες για κάποιες υποθέσεις που έχεις αναμειχτεί. Αν οδηγεί άλλος ένα δημόσιο και επιβαίνεις κι εσύ, σημαίνει ότι δεν ωφελεί να το παλεύεις γιατί η μοίρα σου σε πάει εκεί που θέλει. Αν όμως οδηγεί κάποιος άλλος ένα ιδιωτικό όχημα στο οποίο επιβαίνεις, δείχνει ότι ναι μεν έχεις ευημερία, αλλά αφήνεις σε άλλους τις πρωτοβουλίες.

ΟΔΟΝΤΕΣ

Βλέπε ΔΟΝΤΙΑ

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ

Αν ονειρευτείς ότι κατασκευάζεις μαζί με άλλους ένα οδόφραγμα, δηλώνει ότι θα έχεις προκοπή και θα αποκτήσεις δημοσιότητα μέσα από τα έργα σου.

ΟΔΥΝΗ

Αν δεις ότι έχεις οδύνες τοκετού, επίκεινται δυσάρεστα γεγονότα. Αν είσαι έγκυος στην πραγματικότητα, το όνειρο είναι απόλυτα φυσιολογικό. (Βλέπε επίσης ΓΕΝΝΑ & ΕΓΚΥΟΣ).

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αν ονειρευτείς όλη την οικογένειά σου μαζί, σημαίνει ότι έχεις ευτυχία και εκτίμηση από τον κοινωνικό περίγυρο.

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

Αν ονειρευτείς οινόπνευμα, να προσέχεις πολύ τους εχθρούς σου, διότι θέλουν να σε βλάψουν.

ΟΚΤΩ

Ο αριθμός οκτώ, δείχνει τη θετικότητα, το ταίριασμα, των ακραίων απόψεων, του φανατισμού και της πίστης για το σωστό και το δίκαιο, το καλλιτεχνικό στοιχείο, τις μεγάλες επιτυχίες και τις παταγώδεις αποτυχίες, το συνδυασμό φυσικής κατάστασης και πνευματικότητας, καθώς και το καλλιτεχνικό στοιχείο.

ΟΜΕΛΕΤΑ

Αν δεις ότι φτιάχνεις ή τρως ομελέτα, είναι προμάντεμα ότι θα κάνεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις.

ΟΜΙΧΛΗ

Η ομίχλη στο όνειρο δηλώνει σύγχυση και κίνδυνο για λανθασμένες κινήσεις λόγω εσφαλμένης κρίσης. Αν δεις ότι βγαίνεις από ομίχλη, θα τα καταφέρεις να απαλλαγείς από τα προβλήματά σου. Αν άλλον μέσα στην ομίχλη, θα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει. Αν βλέπεις την ομίχλη από μακριά, προετοιμάσου γιατί υπάρχει κίνδυνος κακής οικονομικής διαχείρισης και πρέπει να τον αντιμετωπίσεις.

ΟΜΟΛΟΓΩ

Αν δεις στο όνειρό σου ότι ομολογείς κάτι που έκανες, δείχνει πως έχεις τύψεις επειδή έβλαψες ένα άτομο. Αν δεις ότι κάνει κάποιος σε σένα μια ομολογία, σημαίνει ότι θα ακούσεις άσχημα λόγια για κάποιο δικό σου άτομο, αλλά δεν πρέπει να δώσεις σημασία.

ΟΜΟΡΦΙΑ

Μία ωραία γυναίκα σε όνειρο, προμηνύει ευτυχία στην αγάπη και τον έρωτα. Όμως, η ομορφιά που συνοδεύεται από κακό χαρακτήρα, προαναγγέλλει ζημιά και εξευτελισμό, ενώ τα αντίθετα ισχύουν αν η γυναίκα που ονειρεύεσαι έχει καλό χαρακτήρα.

ΟΜΠΡΕΛΑ

Αν δεις ότι βρέχει και κρατάς ανοιχτή ομπρέλα, θα έχεις επιτυχία στις δουλειές σου και θα σε βοηθήσουν ισχυρά πρόσωπα. Αν αγοράζεις ομπρέλα, πρόσεξε μήπως σε απατήσει η γυναίκα που αγαπάς. Γενικά, μια γερή ομπρέλα, που σε προφυλάσσει από τη βροχή ή τον ήλιο, δείχνει ότι γύρω σου βρίσκονται δυνατοί άνθρωποι που σε στηρίζουν, σε αγαπούν και κυρίως σε προστατεύουν. Αν δεις ότι καίγεται ή χαλάει η ομπρέλα σου, εκείνος που σε προστατεύει, σύζυγος, προϊστάμενος κ.λπ. θα ασθενήσει.

ΟΜΦΑΛΟΣ

Βλέπε ΑΦΑΛΟΣ

ΟΝΕΙΡΟ

Αν ονειρεύεσαι ότι ξυπνάς από ένα όνειρο, σημαίνει ότι τα όνειρά σου στην πραγματικότητα μπορούν να σε βοηθήσουν να ερμηνεύσεις καταστάσεις και να προλαμβάνεις άσχημες εξελίξεις, οπότε προσπάθησε να ερμηνεύεις τη σημασία τους.

ΟΠΛΟ

Το όπλο συμβολίζει την εριστικότητα και τους καυγάδες. Αν δεις όπλο ή ότι κάποιος σε σημαδεύει με όπλο, σύντομα προμηνύεται άσχημος καυγάς με πρόσωπο του στενού σου οικογενειακού κύκλου. Αν κρατάς εσύ το όπλο, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες που θα σε τιμήσουν και θα σε δοξάσουν. Αν δεις ότι τραυματίζεσαι από όπλο, κάποια αρρώστια σε περιτριγυρίζει. Αν κρατάς όπλο άχρηστο ή σκουριασμένο, θα γεράσεις πριν την ώρα σου από τις καταχρήσεις. Το όπλο στο όνειρο γυναίκας δηλώνει γάμο με κατώτερό της. (Βλέπε επίσης ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ)

ΟΡΕΞΗ

Αν δεις ότι τρως με πολύ όρεξη ή ότι θέλεις συνέχεια να τρως, η λαιμαργία σου θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Αν δεις ότι έχεις φαγητό μπροστά σου αλλά δεν έχεις όρεξη, προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα.

ΟΡΚΟΣ

Αν δεις ότι ορκίζεσαι σε κάποιον ή κάποια, μελέτησε πάλι τι πας να κάνεις, γιατί στην ουσία σκοπός σου είναι να τους εξαπατήσεις. Γενικά ο όρκος στα όνειρα δείχνει απόπειρα εξαπατήσεως απ’ όπου κι αν προέρχεται.

ΟΡΝΙΑ

Αν δεις όρνια στον ύπνο σου, κάποιος κίνδυνος σε απειλεί ή κάποιοι φίλοι σε επιβουλεύονται. Αν σου επιτίθενται, να περιμένεις κάποια ασθένεια κι αν κουρνιάζουν στο σπίτι σου, σημαίνουν μακροχρόνια ασθένεια ή ανθρώπινη απώλεια. Αν το σκοτώνεις, θα απαλλαγείς από τους εχθρούς σου δια παντός.

ΟΡΝΙΘΑ

Βλέπε ΚΟΤΑ

ΟΡΟΣ

Βλέπε ΒΟΥΝΟ

ΟΡΥΧΕΙΟ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι δουλεύεις σε ορυχείο, κάτι απροσδόκητο θα συμβεί, με συνέπεια να αυξηθεί η περιουσία σου. Αν απλώς δεις ορυχείο, επίκειται χωρισμός με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, θα μαλώσεις με κάποιο φιλικό πρόσωπο.

ΟΡΦΑΝΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου κάποιον ορφανό, θα έχεις προστασία από ισχυρούς φίλους. Αν δεις ότι εσύ είσαι ορφανός, οι ερωτικές σου σχέσεις θα διακοπούν. Αν δεις ότι υιοθετείς κάποιο ορφανό, θα προσφέρεις υπηρεσίες υψίστης σημασίας.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Αν δεις ότι παίζεις όργανο σε ορχήστρα, είναι πολύ καλός οιωνός. Αν είσαι ερωτευμένος/η και δεις μια ορχήστρα που τα μέλη της δεν παίζουν στον ίδιο τόνο, είναι ένδειξη χωρισμού.

ΟΣΠΡΙΑ

Αν ονειρευτείς στον ύπνο σου όσπρια, θα πεις άσχημα λόγια για κάποιο πρόσωπο.

ΟΣΤΡΑΚΟ

Αν δεις κλειστό, ζωντανό όστρακο, δείχνει ευτυχία και προκοπή. Αν είναι άδειο, δείχνει ότι χάνεις χρόνο σε κάτι που προσπαθείς, χωρίς να κερδίζεις τίποτα.

ΟΥΖΟ

Αν στον ύπνο σου δεις ότι πίνεις ούζο, σημαίνει ότι θα κάνεις μία άσχημη πράξη την οποία θα μετανιώσεις.

ΟΥΡΑ

Αν δεις ότι έχεις ουρά ζώου ή πουλιού, θα αποκτήσεις δύναμη και θα υπερισχύσεις των αντιπάλων σου, εκτός αν έχεις ουρά γαϊδάρου, οπότε σημαίνει ότι θα κάνεις μια άσχημη πράξη για την οποία θα σε περιφρονήσουν. Α δεις ότι έχεις ουρά ερπετού, πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά γιατί η κοινωνία δεν σε έχει σε υπόληψη. Αν δεις ουρά κομμένη από το σώμα ζώου, δείχνει ευνοϊκές συνθήκες, χωρίς εμπόδια από εχθρικά άτομα. Αν δεις άλλον με ουρά, χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι αυτός που δείχνει.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Αν δεις ουράνιο τόξο, θα ακούσεις ευχάριστες ειδήσεις, σχετικές με μια υπόθεση που σε απασχολεί πολύ. Επίσης, είναι σημάδι ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις ή να διορθώσεις τις αρνητικές καταστάσεις. Αν είσαι φτωχός και δεις το τόξο προς την ανατολή, θα καλυτερέψει η ζωή σου, ενώ αν είσαι πλούσιος θα έχεις ζημιές. Αν το δεις προς τα δυτικά, θα συμβούν τα αντίθετα. Αν δεις ότι ένα αντικείμενο έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, σημαίνει ότι πρέπει να δεις τα πράγματα πιο θετικά ή αισιόδοξα. Διάβασε επίσης, τη σημασία που έχει το ίδιο το αντικείμενο. Αν έχεις μαλλιά βαμμένα στα χρώματα του ουράνιου τόξου σημαίνει ξενοιασιά και θετική αντιμετώπιση προβλημάτων.

ΟΥΡΑΝΟΣ

Αν ο ουρανός που θα δεις στον ύπνο σου, είναι καθαρός, είτε είναι ημέρας είτε νυχτερινός σημαίνει ότι έρχονται ευτυχίες για εσένα, απλά ίσως να αργήσουν λίγο. Αν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος, θα λάβεις κακά μαντάτα. Ακόμα χειρότερο το όνειρο αν δεις κεραυνούς και αστραπές στον ουρανό

ΟΥΡΩ

Βλέπε ΚΑΤΟΥΡΩ

ΟΧΙΑ

Βλέπε ΦΙΔΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved