Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΞΑΔΕΛΦΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου ξαδέλφια, προμηνύονται περιουσιακές διαφορές, ζήλειες, αντιζηλίες και ασυνεννοησία.

ΞΑΝΘΙΑ

Αν είσαι παντρεμένη και ονειρευτείς ότι είσαι ξανθιά, να περιμένεις χαρές. Αν είσαι ελεύθερη, θα παντρευτείς σύντομα. Αν άνδρας δει φυσική ξανθιά, θα έχει αποτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

ΞΑΠΛΑ

Αν δεις ότι ξαπλώνεις να κοιμηθείς ενώ είναι μέρα, κάποιος κίνδυνος καιροφυλακτεί. Αν είναι νύχτα, θα λάβεις ευχάριστη είδηση. Αν δεις ότι ξαπλώνεις δίπλα σε γυναίκα, θα ακούσεις για κάποια απιστία γυναίκας. Αν ξαπλώσεις δίπλα σε άντρα, θα λάβεις δύναμη και βοήθεια.

ΞΑΣΤΕΡΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου ξάστερο ουρανό, δείχνει γαλήνη και ξεκούραση. Αν είχες προβλήματα, να ξέρεις ότι πέρασαν και όλα θα είναι ξάστερα από δω και μπρος. Αν ταξιδεύεις και δεις ότι ο ουρανός είναι ξάστερος, τα ταξίδι σου θα είναι ξένοιαστο και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

ΞΕΘΑΒΩ

Αν ξεθάβεις ένα πτώμα, θα κάνεις μια απαράδεκτη πράξη, της οποίας τις συνέπειες δεν θα μπορέσεις ποτέ να τις επανορθώσεις. Αν ξεθάβεις θησαυρό, μεγάλη τύχη θα έχεις.

ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟ

Αν μια γυναίκα δει ότι κρατάει ένα ύφασμα ή φόρεμα ξεθωριασμένο και άχρωμο, είναι σημάδι προειδοποίησης για απιστία του συντρόφου της. Ο άντρας που θα δει τη φίλη του ή τη γυναίκα του να φορούν ξεθωριασμένα ρούχα, να ξέρει ότι είναι έτοιμη να τον απατήσει.

ΞΕΝΑΓΟΣ

Αν δεις ότι είσαι εσύ ξεναγός και βρίσκεσαι ανάμεσα σε τουρίστες που τους ξεναγείς, θα γίνεις πολύ δημοφιλής και θα σε εκτιμήσει το κοντινό σου περιβάλλον.

ΞΕΝΙΤΙΑ

Αν ονειρευτείς ότι έχεις ξενιτευτεί, να περιμένεις μεγάλες επιτυχίες στα σχέδιά σου.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Αν δεις ότι κοιμάσαι σε ξενοδοχείο, θα γλυτώσεις από στενοχώριες και να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες. Αν προσπαθείς ανεπιτυχώς να αποκτήσεις ξενοδοχείο, πρόσεξε τα οικονομικά σου. Αν δεις ότι έχεις εσύ ξενοδοχείο, είναι καλό σημάδι και δείχνει προκοπή.

ΞΕΝΟΣ

Αν δεις ότι βρίσκεσαι κάπου που είσαι ξένος, θα σε εγκαταλείψουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Αν δεις άλλον που είναι ξένος στον τόπο σου, θα κάνεις μια νέα γνωριμία. Αν δεις αλλοδαπό, δηλ. άνθρωπο άλλης φυλής, θα αρχίσεις μια νέα δουλειά με κέρδος.

ΞΕΡΟ

Αν δεις ότι ξεραίνεις κάτι στον ήλιο ή το φούρνο, σημαίνει ότι κάνεις λάθη στις δουλειές σου και πρέπει να αρχίσεις να μετράς καλύτερα τα πράγματα, πριν αποφασίσεις να ενεργήσεις. Αν δεις ξερό τόπο, λιβάδι ή κήπο, πρέπει να προετοιμάζεσαι γιατί έρχονται δύσκολες μέρες, από τις οποίες θα σε σώσουν μόνο η οικονομία και η σωστή διαχείριση. Μόνον αν δεις ξεραμένο βάλτο (έλος) είναι καλό και επικερδές για σένα και τον τόπο σου.

ΞΕΡΟΝΗΣΙ

Αν δεις στον ύπνο σου ξερονήσι, θα κάνεις ένα πολυέξοδο ταξίδι από το οποίο δεν θα αποκομίσεις τίποτα. (Βλέπε επίσης ΝΑΥΑΓΙΟ)

ΞΙΦΙΑΣ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι τρως ή κυνηγάς ξιφία, σημαίνει ότι θα πετύχεις τους στόχους σου και θα νικήσεις τους εχθρούς σου.

ΞΙΦΟΣ

Όταν ένας άντρας κρατάει ξίφος στο όνειρό του, αυτό υποδηλώνει ότι θα αποκτήσει δύναμη και εξουσία.

ΞΥΔΙ

Αν δεις ότι πίνεις ξύδι, να περιμένεις ασθένειες.

ΞΥΛΑ

Αν ονειρευτείς σωρό από ξύλα, θα έχεις ερωτικές παρεξηγήσεις. Αν δουλεύεις στοιβάζοντας ξύλα ή πριονίζοντας κορμούς, θα έχεις αποτυχημένο γάμο.

ΞΥΠΝΩ

Αν δεις ότι κοιμάσαι και σε ξυπνούν ή ότι ξυπνάς μόνος σου, θα ξαναβρείς τη δραστηριότητα που είχες χάσει. Αν ξυπνάς εσύ κάποιον άλλον, θα λάβεις μια καλή είδηση.

ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ

Αν δεις στο όνειρό σου ότι περπάτησες ξυπόλητος/η τότε θα απελευθερωθείς από ότι σε βασανίζει.

ΞΥΡΙΣΜΑ

Αν δεις ότι ξυρίζεις εσύ κάποιον, θα έχεις μεγάλες χρηματικές απώλειες. Αν σε ξυρίζουν ή ξυρίζεσαι, θα απαλλαγείς από μεγάλες ευθύνες και θα λύσεις τα ερωτικά σου προβλήματα. Αν ξυρίζεις το κεφάλι σου, θα ζήσεις μια ερωτική γελοιοποίηση. Αν ένας άντρας δει ότι ξυρίζεται, δείχνει καλή έκβαση των ερωτικών του. Αν είσαι γυναίκα, και δεις ότι ξυρίζεις το πρόσωπό σου, θα σε κατηγορήσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

ΞΩΤΙΚΟ

Αν δεις στον ύπνο σου ξωτικό, καλικάντζαρο ή κάτι παραπλήσιο, όπως εσύ το έχεις πλάσει στη φαντασία σου, σύννεφα πρόκειται να έλθουν στην ερωτική σου ζωή. Και στα επαγγελματικά όμως, μόνο προβλήματα να περιμένεις, γιατί αν δεν είσαι πολύ προσεκτικός, κάποιος συνάδελφος που θέλει να σε σαμποτάρει, δεν αποκλείεται να το επιχειρήσει σύντομα. Κάποιοι λένε πως αν το ξωτικό έχει τη μορφή κάποιου τέρατος, θα περάσεις μεγάλη στενοχώρια, ενώ αν έχει μορφή ανθρώπου, δείχνει δόλο που θα προέλθει από δικά σου πρόσωπα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved