Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 38' 55" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 21' 10" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 00° 15' 33" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 46' 40" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 25° 16' 48" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 03' 36" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 15' 56" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 31' 36" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 50' 42" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 57' 51" ΚΡΙΟΣ
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΝΑΝΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου άνθρωπο κοντό σα νάνο, σημαίνει υγεία και πλούσια χρονιά. Επίσης ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματά σου. Παρόμοια ερμηνεία δίνεται αν δεις στον ύπνο σου μικρά ζώα ή φίδια. Άλλη ερμηνεία λέει ότι αν δεις τον εαυτό σου ως νάνο, θα υποστείς κάποια κοινωνική ταπείνωση, ενώ αν κάποιος γνωστός σου είναι νάνος, δείχνει ότι έχεις υπεροπτική συμπεριφορά απέναντί του. Αν ο νάνος είναι ένα άγνωστο σε σένα πρόσωπο, δηλώνει ότι κάποιος θα προσπαθήσει να σε βλάψει, αλλά δεν θα τα καταφέρει.

ΝΑΡΓΙΛΕΣ

Αν ονειρευτείς ότι καπνίζεις ναργιλέ, θα μάθεις δύσκολα νέα.

ΝΑΡΚΗ

Αν δεις απλώς μια νάρκη, θα πέσεις σε κάποια παγίδα, αλλά δεν θα πάθεις κακό. Αν δεις νάρκη να σκάει, κάποιο κακό θα σου συμβεί ή θα ακούσεις άσχημα νέα. Αν εσύ τοποθετείς νάρκη, θα προξενήσεις μεγάλο κακό.

ΝΑΥΑΓΙΟ

Αν δεις ότι είσαι ναυαγός, η ζωή σου προβλέπεται πολύ δύσκολη. Αν σώζεσαι ή σε σώζει άλλος, το ίδιο θα συμβεί και στην πραγματικότητα. Αν δεις ότι πνίγεσαι σε ναυάγιο, όλα θα πάνε στραβά και δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Αν δεις κάποιον άλλον να είναι ναυαγός, σημαίνει ότι τον έχεις βλάψει με κάποιο τρόπο και τον έφερες σε σημείο απελπισίας, γι’ αυτό πρέπει να επανορθώσεις. Συνοπτικά, αν δεις απλώς ένα ναυάγιο, σημαίνει ότι τα σχέδιά σου θα ναυαγήσουν, ενώ αν είσαι κι εσύ μέσα, θα περάσεις κάποιο μεγάλο κίνδυνο.

ΝΑΥΤΗΣ

Ο ναύτης έχει πάντα θετική ερμηνεία. Αν δεις ότι είσαι ναύτης να περιμένεις επιτυχίες στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι παντρεύεσαι ναύτη να περιμένεις καλά νέα.

ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ

Αν δεις στον ύπνο σου νεκροθάφτη, θα βιώσεις την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αν δεις ότι εσύ είσαι νεκροθάφτης, θα έχεις πολλές στενοχώριες και πίκρες.

ΝΕΚΡΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει πεθάνει, θα ακούσεις ευχάριστα νέα. Αν ονειρευτείς τους νεκρούς γονείς σου, έχεις ανάγκη από παρηγοριά και θα σου δοθεί. Αν δίνεις κάτι σε νεκρό, κάποιος δικός σου μπορεί να πεθάνει, ενώ αν σου δίνει ο νεκρός κάτι, θα σου συμβεί κάτι καλό. Αν δεις νεκρό κάποιον που είναι ζωντανός, θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα αλλά πρέπει να προσέχει την υγεία του. Αν δεις νεκρό στο φέρετρο κάποιον που έχει ήδη πεθάνει, θα ζήσεις μια μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη. Αν δεν δεις κάποιον νεκρό, αλλά δεις το μνημόσυνό του στο οποίο έχεις πάει κι εσύ, θα έχεις ανταπόδοση για κάποια καλή σου πράξη. Αν δεις ότι χτυπάς νεκρό, θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για κάτι κακό που έχεις κάνει.

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Αν δεις πως βρίσκεσαι μέσα σε νεκροταφείο, κάποιο αναπάντεχο καλό θα σου συμβεί. Αν το δεις περνώντας απ’ έξω, επιτυχίες θα έχεις στη ζωή σου. Αν είναι πολύ γεμάτο από τάφους, οι υποθέσεις σου θα πάρουν καλό δρόμο. Αν βρίσκεσαι σε αλλόθρησκο νεκροταφείο, κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να πάθει κακό.

ΝΕΟΤΗΤΑ

Αν δεις ότι είσαι νέος, σημαίνει υγεία και μακροζωία. Αν δεις νέα γυναίκα, θα κερδίσεις απροσδόκητα πολλά χρήματα. Αν μιλάς μαζί της, θα πάρεις παρηγοριά για κάποιες στενοχώριες που έχεις. Αν δεις νέους και νέες να διασκεδάζουν, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις. Αν συμμετέχεις στη διασκέδασή τους, θα πάρεις κάποια κληρονομιά. Αν είσαι γέρος και δεις ότι ξανάνιωσες, θα έχεις δυσάρεστες συνέπειες από κάποιες αμαρτίες σου.

ΝΕΡΑΪΔΑ

Αν είσαι άντρας και ονειρευτείς μια νεράιδα ή περισσότερες, σημαίνει ότι επιδιώκεις να ζήσεις έναν εφήμερο και σκοτεινό έρωτα με μια γυναίκα. Αν είσαι γυναίκα και δεις νεράιδα, κινδυνεύει η υγεία σου.

ΝΕΡΑΝΤΖΙ

Γενικά το νεράντζι ή νεραντζιά όπως και να την ονειρευτείς, δεν είναι καλό σημάδι. Είναι αγγελιοφόρος δυστυχιών και κακών μαντάτων.

ΝΕΡΟ

Αν δεις καθαρό και διαυγές νερό, σημαίνει ευτυχία και προκοπή στις δουλειές σου. Αν δεις νερό λασπωμένο και βρώμικο, θα έχεις πολλές έννοιες, στενοχώριες και αντιπαραθέσεις στη δουλειά και στα αισθηματικά σου. Αν δεις λιμνάζοντα νερά, κάποιος κίνδυνος καιροφυλακτεί. Αν το νερό βράζει, δείχνει θυμό και φιλονικία. Αν δεις ότι πίνεις νερό, θα έχεις ευθύτητα και κρίση σε ότι πράξεις.

ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ

Αν δεις νερόμυλο που βρίσκεται σε λειτουργία, δηλώνει ότι θα έχεις προβλήματα στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες.

ΝΕΦΡΟ

Αν δεις ότι έχεις πόνους στα νεφρά, θα σε κυνηγάει μεγάλη ατυχία για καιρό. Για αυτό, για ένα διάστημα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αφού θα πρέπει να απέχεις από οτιδήποτε σχετίζεται με την τύχη και τα τυχερά παιχνίδια. Αν όμως δεις ότι προσφέρεις το νεφρό σου για μεταμόσχευση, είναι καλό σημάδι και να περιμένεις μεγάλες χαρές στο σπίτι σου.

ΝΗΝΕΜΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου θάλασσα λεία και γαλήνια που είναι δηλαδή, σε νηνεμία, σημαίνει ότι στη ζωή σου είναι ήρεμη αλλά και βαρετή.

ΝΗΣΙ

Αν δεις νησί ή βρίσκεσαι σε αυτό, θα κάνεις ένα ευτυχισμένο ταξίδι. Αν δεις ένα μικρό νησάκι και τη θάλασσα να το περιβάλλει είναι καλό σημάδι, εκτός αν είναι ξερονήσι, οπότε δείχνει δυσκολίες.

ΝΗΣΤΕΙΑ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι νηστεύεις, δηλώνει φτώχεια. Αν είσαι ανύπαντρος/η, δείχνει φτωχό γάμο.

ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑ

Αν ακούσεις στον ύπνο σου νιαουρίσματα, σημαίνει ότι δύο άλλα άτομα θα τσακωθούν, προς δικό σου όφελος.

ΝΙΚΗ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι νικάς σε πάλη ή οποιαδήποτε αντιπαράθεση κάποιον αντίπαλό σου, θα νικήσεις όλες τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σου.

ΝΟΜΙΣΜΑ

Αν δεις πως σου χαρίζουν χρυσά νομίσματα τότε θα στεναχωρηθείς.

1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ

DPG NETWORK

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved