Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΛΑΒΑ

Αν δεις λάβα να τρέχει από βουνό, θα αποκτήσεις σοβαρά κέρδη από λαχείο. Αν η λάβα σε κυνηγά και εσύ τρέχεις, οι κληρονόμοι σου καιροφυλακτούν για να σου φάνε χρήματα. Αν η λάβα είναι σβηστή, θα κάνεις κάποια αποτυχημένη επιχείρηση.

ΛΑΒΑΡΟ

Αν δεις ότι κρατάς κάποιο λάβαρο, δείχνει επιμονή και πίστη στους στόχους σου. Επίσης ότι έχεις αποφασίσει να πολεμήσεις για να επιτύχεις οτιδήποτε θελήσεις.

ΛΑΒΗ

Αν δεις ότι κρατάς λαβή μαχαιριού, σπαθιού κ.λπ. είναι ένδειξη δύναμης. Αν την κρατάει κάποιος άλλος, η δύναμη είναι δική του. Αν σου δίνουν να πιάσεις μια λαβή, σημαίνει ότι θα πετύχεις στις υποθέσεις σου, εφόσον καταβάλεις προσωπική προσπάθεια.

ΛΑΒΡΑΚΙ

Αν το ψαρεύεις ή το αγοράζεις, θα μάθεις ευχάριστα νέα. Αν τρως λαβράκι, οι κόποι από την εργασία που κάνεις δεν θα πάνε χαμένοι.

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ

Αν δεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε λαβύρινθο, θα βρεις μεγάλες δυσκολίες στα σχέδιά σου, τις οποίες όμως θα υπερπηδήσεις, μετά από μεγάλα βάσανα και κόπους. Αν δεις ότι είσαι χαμένος σε λαβύρινθο και τελικά βρίσκεις διέξοδο, θα ανακουφιστείς από τις δυσκολίες της ζωής σου.

ΛΑΓΟΣ

Αν δεις λαγό στον ύπνο σου, θα σε βρει κάποια συμφορά, εξαιτίας της δειλίας του χαρακτήρα σου ή θα κάνεις κάποιο άτυχο ταξίδι. Αν τον σκοτώσεις, δείχνει ότι θα βλάψεις κάποιο πρόσωπο χωρίς λόγο. Αν δεις ότι τρως λαγό, θ’ ακούσεις πικρά λόγια.

ΛΑΔΙ

Αν δεις λάδι στον ύπνο σου, θα ξεφύγεις από κάθε κακοτυχία. Αν δεις έντιμη γυναίκα να αλείφεται με λάδι, είναι γενικά καλό σημάδι. Αν δεις άντρα να αλείφεται με λάδι, σημαίνει διαπόμπευση για εκείνον, εκτός αν το λάδι απαιτείται στο επάγγελμά του, λαδέμπορος, ζωγράφος κ.λπ.

ΛΑΚΚΟΣ

Αν δεις ότι σκάβεις κάποιο λάκκο, θα ακούσεις για την απώλεια ενός συγγενούς σου. Αν πέφτεις σε λάκκο, θα κινδυνέψεις σοβαρά, αν όμως δεις ότι βγαίνεις από αυτόν, θα γλυτώσεις τον κίνδυνο από θαύμα. Αν δεις ότι πηδάς πάνω από ένα λάκκο και δεν πέφτεις μέσα, θα γλυτώσεις από κάποια παγίδα που σου έχουν στήσει άτομα, τα οποία για σένα είναι υπεράνω υποψίας.

ΛΑΜΠΑ

Ότι λάμπα κι αν δεις στον ύπνο σου (ηλεκτρική, φακό, λυχνάρι), αν ανάβει και φωτίζει, είναι καλό σημάδι για σένα και την οικογένειά σου. Αν δεις λάμπα σβησμένη ή σπασμένη, κάποια καταστροφή προμηνύεται. Αν δίνεις λάμπα σε άλλον, σημαίνει ότι δεν έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς μια ευκαιρία και την προσφέρεις σε άλλον. Αν σου δίνουν λάμπα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προκόψεις. Αν αγοράζεις λάμπα, θα φτάσεις σε σημείο να ζητιανεύεις αυτά που κάποτε ήταν δικά σου.

ΛΑΜΠΑΔΑ

Αν πρόκειται για γιορτινή λαμπάδα, είναι καλό όνειρο. Σημαίνει γλέντια και διασκεδάσεις.

ΛΑΜΨΗ

Αν δεις λάμψη να εκπέμπεται από κάτι που είναι φυσικό να λάμπει, θα βρεις ανταπόκριση στα συναισθήματά σου. Αν η λάμψη προέρχεται από κάτι που δεν λάμπει στην πραγματικότητα, θα σου δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις. Αν δεις ότι εσύ λάμπεις, θα αποκαλύψεις τα δικά σου μυστικά. Αν δεις αστέρι να εκπέμπει μια ασυνήθιστα έντονη λάμψη, τότε κάποια ευκαιρία που περίμενες θα έρθει άμεσα.

ΛΑΣΠΗ

Η λάσπη στο όνειρο, δηλώνει μια αχαλίνωτη φιλαργυρία. Αν δεις ότι λερώνεσαι με λάσπη, θα βιώσεις μια μεγάλη προσβολή. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι λερώνεσαι με λάσπη ή αν απλώς βλέπεις λάσπες, θα δεχτείς κάποια ανήθικη πρόταση.

ΛΑΧΑΝΟ

Αν δεις ότι μαγειρεύεις ή τρως λάχανο, δείχνει μετριοπάθεια, ταπεινότητα και στασιμότητα στα σχέδιά σου. Αν δεις ότι καλλιεργείς ή μαζεύεις λάχανα, θα έχεις λιγότερα κέρδη από αυτά που περίμενες.

ΛΑΧΕΙΟ

Αν αγοράζεις λαχείο, θα κάνεις κακή τοποθέτηση των χρημάτων σου.

Αν δεις ότι κέρδισες οικονομικές δυσκολίες, μικρές ή μεγάλες, σε περιμένουν.

Αν πάλι δεις ότι δεν κληρώθηκε το λαχείο σου, κάποιο απροσδόκητο κέρδος σε περιμένει.

ΛΕΒΑΝΤΑ

Αν ονειρευτείς λεβάντα, θα ζήσεις έναν ευτυχισμένο έρωτα. Αν όμως είσαι έγγαμος/η, δείχνει απιστία. Τα ίδια ισχύουν αν δεις ότι μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μυρίζει άρωμα λεβάντα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε λειτουργία τότε η οικογένειά σου θα μάθει χαρμόσυνα νέα.

ΛΕΚΕΣ

Αν δεις λεκέδες στα ρούχα σου ή στα κλινοσκεπάσματα, δηλώνει ότι ο κόσμος σε υποτιμάει εξαιτίας της διαγωγής σου. Αν καθαρίζεις το λεκέ, άδικα προσπαθείς να αποκαταστήσεις την υπόληψή σου. Αν δεις ότι κάποιος άλλος έχει λεκέ, θα δεχτεί προσβολή από σένα.

ΛΕΜΟΝΙΑ

Το δέντρο Λεμονιά και τα λουλούδια του έχουν συσχετιστεί με το γάμο και τις ερωτικές σχέσεις. Γενικά είτε δεις το δέντρο ανθισμένο ή τα λουλούδια του είναι πολύ καλό οιωνός για όλες τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν όμως η λεμονιά έχει λεμόνια επάνω της, σημαίνει ότι οι καλές ερωτικές μέρες έχουν περάσει και σύντομα οι πίκρες θα έρθουν στη σχέση σου. Αν κόβεις λεμόνι, θα γεμίσεις υποψίες για το ταίρι σου, ενώ αν το τρως οι υποψίες σου θα επιβεβαιωθούν. Αν δεις ότι βάζεις λεμόνι στο φαγητό, σημαίνει πως κάνεις πολλές άσκοπες σπατάλες, μόνο και μόνο για την ευχαρίστηση της στιγμής.

ΛΕΦΤΑ

Αν ονειρευτείς πως έδωσες, δάνεισες ή πλήρωσες χρήματα, σύντομα θα λάβεις κάποιο ποσό με απρόσμενο τρόπο.

Αν δεις ότι σου δίνουν χρήματα χέρι με χέρι, θα περάσει καιρός για να μαζέψεις τα χρέη σου.

Αν σου δίνουν χρήματα σε φάκελο, κινδυνεύεις να συλληφθείς για παράνομες δοσοληψίες.

Αν δεις ότι σου δίνουν χρήματα (όχι κέρματα) από φιλανθρωπία επειδή βρίσκεσαι σε ανάγκη, θα κάνεις πετυχημένες δουλειές με πολλά κέρδη.

Αν σου δίνουν κέρματα, τότε θα υποστείς εξευτελισμό.

Αν βλέπεις ότι κρατάς χρήματα άλλων και αντιστέκεσαι στον πειρασμό να τα πειράξεις, θα κληρονομήσεις από συγγενή σου κάτι που έχει μεγάλη αξία.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Αν δεις ότι οδηγείς λεωφορείο, σημαίνει ότι έχεις τον έλεγχο των υποθέσεών σου. Αν οδηγείς λεωφορείο σε ίσιο δρόμο, σημαίνει ότι στην πορεία όλα θα σου έρθουν καλά. Αν ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες, στροφές κ.λπ., θα φτάσεις μεν στον προορισμό σου, αλλά θα σου τύχουν πολλές δυσκολίες στο δρόμο σου.

ΛΙΒΑΔΙ

Ένα καταπράσινο λιβάδι συμβολίζει την επιτυχία, ενώ ένα ξερό λιβάδι δείχνει αποτυχία.

ΛΙΒΑΝΙ

Αν δεις λιβάνι, σημαίνει ότι θα βιώσεις τον ιδανικό έρωτα. Αν σε λιβανίζουν, θα σου ανατεθεί κάποια υπόθεση ή θα δοκιμάσεις κάποια θλίψη. Αν εσύ λιβανίζεις άλλους, θα μάθεις ευχάριστη είδηση. Αν μυρίζεις μοσχολίβανο στον ύπνο σου, η πολυτέλεια θα περιβάλλει τη ζωή σου.

ΛΙΜΑΝΙ

Γενικά είναι καλό σημάδι, ειδικά αν είναι γαλήνιο. Αν δεις ότι είσαι μπροστά σε ένα λιμάνι, θα απαλλαγείς από αυτά που σε βασάνιζαν. Αν είσαι σε πλοίο ή βάρκα αγκυροβολημένα σε λιμάνι, δηλώνει επαγγελματική στασιμότητα προς το παρόν, που όμως θα σου βγει σε καλό. Αν ταξιδεύεις και πιάνεις λιμάνι πριν φτάσεις στον προορισμό σου, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις και θα κάνεις καινοτομίες στη δουλειά σου. Αν δεις ότι τελικά φτάνεις στο λιμάνι του τελικού σου προορισμού, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και όπως ακριβώς τα σχεδίαζες.

ΛΙΜΝΗ

Αν δεις ότι μπαρκάρεις σε λίμνη, είναι κακό σημάδι.

Αν ονειρεύεσαι ταξίδι σε μια μικρή λίμνη με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα δεις την αγάπη σας να παίρνει τέλος.

Αν βλέπεις δέντρα και η φυλλωσιά τους καθρεφτίζεται σε λίμνη, σύντομα θα βαρεθείς το πρόσωπο που νομίζεις ότι αγαπάς.

ΛΙΟΝΤΑΡΙ

Αν απλώς το δεις, θα μιλήσεις μ’ ένα πολύ σπουδαίο πρόσωπο που κατέχει ανώτερη θέση. Αν μαλώνεις με λιοντάρι, θα συγκρουστείς μ’ έναν πολύ αποφασιστικό αντίπαλο. Αν το λιοντάρι σε νικάει, θα βγεις χαμένος από αυτή τη σύγκρουση. Αν είσαι πλούσιος και βρεις στον ύπνο σου τομάρι λιονταριού, θα βρεις κάτι που είναι πολύτιμο για τους εχθρούς σου, ενώ αν είσαι φτωχός, θα πλουτίσεις.

ΛΙΡΕΣ

Αν είδες στον ύπνο σου λίρες τότε θα χαρείς πολύ.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Αν δεις ότι κάνεις λογαριασμούς, μια ευτυχία σε περιμένει σύντομα. Αν δεις ότι σου φέρνουν να πληρώσεις λογαριασμούς, κάποιος φίλος θα σου ζητήσει δανεικά. Αν δεις ότι εσύ ζητάς να πληρωθείς κάποιο λογαριασμό, θα εμπλακείς σε φιλονικία με κάποιο φίλο. Αν γυναίκα δει ότι της ζητούν να πληρώσει λογαριασμό, το πρόσωπο που αγαπά την απατά.

ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ

Τα λουκούμια δείχνουν μικρές στενοχώριες. Αν δεις το ταίρι σου να σου προσφέρει λουκούμι, να περιμένεις χαρά και λύπη μαζί στο επόμενο ραντεβού σας.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Αν είσαι άγαμος άντρας και δεις ότι κρατάς λουλούδια, σύντομα θα κάνεις πρόταση γάμου στην αγαπημένη σου, ενώ αν είσαι παντρεμένος, τρέφεις ακόμα θερμά αισθήματα για το ταίρι σου. Αν είσαι γυναίκα και κρατάς κόκκινα λουλούδια, σύντομα θα λάβεις ευχάριστα ερωτικά νέα. Αν είναι άσπρα, σε αγαπούν με τρυφερότητα, αν είναι κίτρινα, πικρή είδηση θα πάρεις, ενώ αν είναι πράσινα, οι ελπίδες για τη σχέση σου δεν χάθηκαν. Αν μαζεύεις πολύχρωμα λουλούδια σε κάποιον αγρό, ευχαρίστηση θα πάρεις, αλλά αν έχουν αγκάθια, το ταίρι σου θα σε πικράνει. Αν δεις ότι βγάζεις προσεκτικά τα αγκάθια από λουλούδια, η σύνεσή σου θα αναγνωριστεί και θα υπερπηδήσεις τα εμπόδια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν κρατάς ψεύτικα λουλούδια, ερωτική προδοσία θα έχεις. Αν βλέπεις λουλούδια μέσα σε λάσπη ή σκουπίδια, ο ερωτικός σου δεσμός κινδυνεύει.

ΛΟΥΤΡΟ

Αν είσαι μέσα σε ένα ζεστό λουτρό και νιώθεις ευχαρίστηση, έτσι θα νιώσεις και στην πραγματικότητα. Αν κάνεις μπάνιο ή ντουζ με τα ρούχα, κάτι δυσάρεστο θα σου συμβεί, ενώ αν βγαίνεις από το λουτρό χωρίς ρούχα, θα δεχτείς μια προσβολή. Αν δεις κάποιον άλλον σε λουτρό, θα μάθεις ένα μυστικό του. Αν δεις τη σύντροφό σου γυμνή, θα αποκαλυφθούν πράγματα για το παρελθόν της που θα σε στενοχωρήσουν πολύ. Αν βλέπεις πολλούς ανθρώπους μέσα σε λουτρό, κάποιοι θα σε προσβάλλουν.

ΛΟΦΟΣ

Αν ανεβαίνεις ένα λόφο δείχνει επιτυχία, ενώ αν τον κατεβαίνεις πολλές στενοχώριες σε περιμένουν. (Βλέπε επίσης ΒΟΥΝΟ)

ΛΥΚΟΣ

Όπως και αν τον δεις είναι κακό σημάδι. Αν ο λύκος είναι δεμένος, σημαίνει ότι οι εχθροί σου δεν θα μπορέσουν να σε βλάψουν. Μόνο αν τον σκοτώσεις, απαλλάσσεσαι από τη στενοχώρια και την καταστροφή.

ΛΥΝΩ

Ισχύουν τα αντίθετα από το ΔΕΝΩ.

ΛΥΠΗ

Αν δεις ότι εσύ είσαι λυπημένος/η, θα νιώσεις μια μεγάλη χαρά. Αν δεις λυπημένο κάποιον άλλον, θα σου πει πολύ ευχάριστα νέα.

ΛΥΡΑ

Αν δεις στον ύπνο σου αυτό το σπάνιο μουσικό όργανο, να ξέρεις ότι η λύρα δηλώνει αγνή και ειλικρινή αγάπη.

ΛΥΧΝΑΡΙ

Αν δεις στο όνειρό σου λυχνάρι αναμμένο τότε ένας έρωτας θα μπει στη ζωή σου πολύ γρήγορα. Αν το λυχνάρι είναι σβηστό τότε θα συναντήσεις ένα σημαντικό πρόσωπο. Αν εσύ ανάψεις ένα λυχνάρι, τότε θα δεις πρόοδο στη ζωή σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved