Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΙΑΤΡΟΣ

Βλέπε ΓΙΑΤΡΟΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Αν δεις ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σου ζητάει ή εισπράττει το ενοίκιο, κάποια επαγγελματική ζημιά θα υποστείς. Αν εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης, πάλι στενοχώριες σε περιμένουν. Αν συνοδεύεις κηδεία και στο φέρετρο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης, σύντομα θα έχεις κάποια μεγάλη τύχη, εξαιτίας της οποίας μάλιστα θα γίνεις και εσύ ιδιοκτήτης. Αν δεις ότι είσαι ιδιοκτήτης κάποιου σπιτιού, χωρίς αυτό να ισχύει, σημαίνει ότι η επιθυμία σου να αποκτήσεις ένα σπίτι ή κάτι άλλο δεν πρόκειται να εκπληρωθεί σύντομα.

ΙΔΡΩΤΑΣ

Αν δεις ότι έχεις ιδρώσει, θα απαλλαγείς από τις αγωνίες σου. Αν είσαι άντρας και δεις γυναίκα ιδρωμένη, θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σου. Αν δεις άντρα ιδρωμένο, θα σε ωφελήσει καταβάλλοντας κόπο ο ίδιος.

ΙΕΡΕΑΣ

Βλέπε ΠΑΠΑΣ

ΙΕΡΕΙΑ

Αν δεις ιέρεια αρχαίου ναού με τα πέπλα της, πρόσεχε τη γυναίκα που αγαπάς, γιατί δεν είναι μόνο μαζί σου. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί τον εαυτό της ως ιέρεια, καλύτερα να μην πάει σε ραντεβού εκείνη την ημέρα γιατί θα εκτεθεί.

ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ

Αν δεις κάποιον να κλέβει χρήματα ή σκεύη από εκκλησία, πρόσεξε να μη σε μπλέξουν σε κάποια δόλια επιχείρηση. Αν δεις ότι εσύ είσαι ο ιερόσυλος και κλέβεις κάτι από εκκλησία, θα υποπέσεις σε παράπτωμα για το οποίο ενδέχεται και να φυλακιστείς.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ

Αν βρίσκεσαι στον ιππόδρομο, είτε παρακολουθείς είτε στοιχηματίζεις, θα έχεις περιπλοκές στη δουλειά σου, από τις οποίες τελικά θα υποστείς ζημιά.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Αν δεις ότι χάνεις την ισορροπία σου και προσπαθείς να ισορροπήσεις ή προσπαθήσεις να ισορροπήσεις κάποιον άλλον ή ένα αντικείμενο, κινδυνεύεις να χάσεις κάτι ή τη δουλειά σου. Αν δεις ότι τελικά καταφέρνεις να ισορροπήσεις, έτσι θα συμβεί και στην πραγματικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved