Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΘΑΛΑΣΣΑ

Αν βλέπεις τη θάλασσα φουρτουνιασμένη, φουρτούνες προμηνύονται και στη ζωή σου. Αν είναι ήρεμη και το νερό φαίνεται να κινείται από το αεράκι, χωρίς όμως να έχει κύμα, όλα θα πάνε καλά στις δουλειές και το σπίτι σου. Αν το νερό είναι τελείως λείο και ακίνητο, οι δουλειές σου θα παρουσιάσουν στασιμότητα. Αν το νερό είναι θολό, προβλήματα οικονομικά ή άλλα σε περιμένουν. Αν περνάς πάνω από θάλασσα με βάρκα ή πλοίο, θα πάρεις ανέλπιστη κληρονομιά. Αν περπατάς πάνω στη θάλασσα χωρίς να βουλιάζεις, όλα θα σου έρθουν ευνοϊκά, ενώ αν βουλιάζεις, θα έχεις κάποιο ατύχημα. Αν όμως τελικά σώζεσαι και δεν πνίγεσαι, δηλώνει ότι θα γλυτώσεις τον κίνδυνο από το ατύχημα.

ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ

Αν δεις ότι πίνεις θαλασσινό νερό, θα έχεις βάσανα πολλά αλλά καλή υγεία. Αν δίνεις σε άλλον να πιει θαλασσόνερο, θα τον βοηθήσεις. Αν ποτίζεις φυτά με θαλασσινό νερό, θα χάσεις τις ευκαιρίες που θα βελτίωναν τη ζωή σου. Αν δεις βροχή από θαλασσόνερο, είναι ένδειξη κάποιας καταστροφής.

ΘΑΜΝΟΣ

Αν οι θάμνοι είναι ανθηροί, θα λάβεις ευχάριστες ειδήσεις από συγγενείς σου. Αν είναι γεμάτοι αγκάθια, τότε πρόσεχε, γιατί οι υποθέσεις σου θα περιπλακούν και θα έχεις ζημιές. Αν δεις θάμνους ξεριζωμένους, θα ματαιωθεί το συνοικέσιό σου. Αν δεις θάμνο ξεριζωμένο μπροστά στο σπίτι σου, κάποιο μεγάλο εμπόδιο σε περιμένει. Αν μπλέξεις μέσα σε θάμνους ακανθώδεις, κάποιος σου έχει στήσει παγίδα.

ΘΑΝΑΤΟΣ

Όταν βλέπεις στον ύπνο σου πως πεθαίνεις εσύ ή ένα μέλος της οικογένειάς σου, θα γλυτώσεις από μεγάλες στενοχώριες. Μόνο αν δεις ότι σε θάβουν ζωντανό, θα πάθεις κάποιο μεγάλο κακό. Αν δεις ότι πέθανε κάποιος δικός σου που βρίσκεται μακριά, θα επιστρέψει. Αν δεις όμως ότι εσύ ή κάποιος πέθανε μέσα στο σπίτι σου, θα έχεις οικογενειακά προβλήματα. Αν δεις ότι κάποιος ανασταίνεται από το θάνατο, αυτός θα έχει προβλήματα στα οποία εσύ θα συμμετέχεις.

ΘΑΥΜΑ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι γίνεσαι μάρτυρας σε θαύμα που γίνεται από κάποια Θεία Δύναμη, θα σου συμβεί κάτι αναπάντεχο και καθόλου συνηθισμένο. Αν δεις ότι το θαύμα πραγματοποιείται από άνθρωπο, θα μπλέξεις με κάποιον που έχει ασεβή χαρακτήρα.

ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ

Αν δεις ότι σε θαυμάζουν ή ο ίδιος θαυμάζεις τον εαυτό σου, δείχνει ότι εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους και τους αποδίδεις προτερήματα που δεν έχουν. Το όνειρο δείχνει ότι είσαι επιρρεπής στην απάτη και την αυταπάτη.

ΘΕΑΤΡΟ

Αν παίζεις στο θέατρο εσύ, ο κόσμος θα σε έχει σε μεγάλη υπόληψη. Αν δεις ότι παρακολουθείς παράσταση στο θέατρο, λύπες, πίκρες ή ασθένεια θα γευτείς. Αν δεις ότι παρακολουθείς κωμωδία, το πρόσωπο που είστε μαζί σε απατά. Αν βλέπεις κωμωδία και γελάς, χαρές και διασκεδάσεις σε περιμένουν. Αν παίζεις σε κωμωδία ως ηθοποιός, θα προσπαθήσεις να εξαπατήσεις πολύ κόσμο, αλλά θα σε αντιληφθούν και θα κινδυνέψεις. Αν είσαι σε θεωρείο θεάτρου, θα προοδεύσεις στη ζωή σου. Αν δεις ότι είσαι στα παρασκήνια, κάτι προσπαθείς να κρύψεις. Αν δεις τον ή τη σύντροφό σου να παίζει στο θέατρο, κάποια ατιμία που έκανε θα βγει στην επιφάνεια και θα ρεζιλευτεί. Η ψυχολογική σημασία του ονείρου, πάντως, είναι πως αν παίζεις εσύ στο θέατρο είσαι ένα άτομο με πολύ έντονα συναισθήματα και πάθη, τα οποία πρέπει να συγκρατήσεις για να μην εκδηλωθούν με υπερβολική ορμητικότητα.

ΘΕΙΑΦΙ

Αν δεις ότι ραντίζεις τα αμπέλια σου με θειάφι, είναι καλό σημάδι για τη σοδειά και την προκοπή σου. Αν όμως το δεις με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, δείχνει απογοήτευση, αποτυχία και στενοχώρια.

ΘΕΙΟΣ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι σε επισκέπτονται οι θείοι σου, κάποιοι συγγενείς σε έχουν ανάγκη και πρέπει να τους βοηθήσεις. Αν δει ότι τσακώνεσαι με θείους ή άλλους κοντινούς συγγενείς, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις συμφέρουσες για σένα. Αν τρώτε μαζί, θα προσπαθήσουν πονηρά να σε ζημιώσουν. Αν τους επισκέπτεσαι και σε καλοδέχονται, θα ζητήσεις βοήθεια και θα σου δοθεί, ενώ αν σε δέχονται με δυσαρέσκεια ή εχθρότητα, ισχύουν τα αντίθετα.

ΘΕΜΕΛΙΑ

Αν δεις ότι βάζεις θεμέλια σε νέα οικοδομή, θα παντρευτείς γρήγορα και αν είσαι παντρεμένος/η οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν βάζεις θεμέλια σε άμμο, οι δουλειές θα πάνε άσχημα, ενώ αν δεις ότι βγάζεις τα θεμέλια από το σπίτι σου, θα μάθεις για θάνατο κοντινού συγγενή.

ΘΕΟΣ

Αν προσεύχεσαι μπροστά στο Θεό ή ότι ο Θεός σε ευλογεί, θα αισθανθείς μεγάλη παρηγοριά για τις στενοχώριες σου. Αν δεις ότι μιλάς προς το Θεό, μεγάλη χαρά σε περιμένει.

ΘΕΡΙΖΩ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι θερίζεις τότε θα σε βρει μεγάλη χαρά.

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ

Βλέπε ΣΟΜΠΑ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Αν απλώς βλέπεις ένα θερμόμετρο, οι φίλοι σου προσπαθούν να σε παρασύρουν σε λάθος δρόμο. Αν βάζεις θερμόμετρο μόνος σου για να ελέγξεις τη θερμοκρασία σου, θα καταλάβεις ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να σε βλάψουν κι έτσι θα λάβεις τα μέτρα σου.

ΘΗΛΙΑ

Αν σου βάζουν θηλιά στο λαιμό, κάποιος ή κάποιοι, δήθεν φίλοι, θα σε βλάψουν. Αν βάζεις εσύ θηλιά στο λαιμό κάποιου άλλου, θα τον βλάψεις εξαιτίας της διαγωγής σου. Αν είσαι άντρας και δεις ότι περνάς θηλιά σε λαιμό γυναίκας, θα καταφέρεις με τον τρόπο σου να την κάνεις δική σου. Αν είσαι άντρας και δεις τη θηλιά περασμένη γύρω από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος (όχι στο λαιμό), τότε θα έχεις μπλεξίματα, ανάλογα ποιος σε δένει: αν είναι γυναίκα, θα σε σύρει σε σχέση ή γάμο που εσύ δεν επιθυμείς, ενώ αν είναι άντρας, θα σου προτείνει συνεργασία και στη συνέχεια θα σε εξαπατήσει.

ΘΗΡΙΟ

Αν δεις κάποιο θηρίο να σου επιτίθεται, δείχνει ότι κάποιος εχθρός σου προσπαθεί να σε βλάψει. Αν στο όνειρο ξεφύγεις από την επίθεση του θηρίου, ο εχθρός σου δεν θα τα καταφέρει. Αν ένα άγριο θηρίο εξημερώνεται, θα φτιάξουν οι σχέσεις με τους αντιπάλους σου. Αν χαϊδεύεις θηρίο, θα αναγκαστείς να τα φτιάξεις με τους εχθρούς σου για το συμφέρον σου. Αν δεις ένα ήρεμο ζώο να μετατρέπεται σε θηρίο, σημαίνει ότι θα μαλώσεις με κάποιον δικό σου.

ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Αν δεις ότι ανακάλυψες θησαυρό και είσαι ανύπαντρος/η, θα κάνεις τυχερό γάμο.

Αν είσαι σε γάμο, θα έχεις επαγγελματική επιτυχία.

ΘΟΡΥΒΟΣ

Όταν ακούσεις δυνατό θόρυβο στο όνειρό σου, περίμενε μια έκπληξη που θα φέρει βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΘΡΑΝΙΟ

Αν δεις μαθητικά θρανία στον ύπνο σου, σημαίνει πως οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει στη δουλειά σου έως τώρα πάνε χαμένες.

ΘΡΗΝΟΣ

Αν βλέπεις ή ακούς κάποια άτομα να θρηνούν στον ύπνο σου, απώλεια χρημάτων ή φίλου προμηνύεται.

ΘΡΟΝΟΣ

Αν δεις χρυσοστόλιστο θρόνο, στον οποίο μάλιστα κάθεσαι, σημαίνει πλούτη και τιμές. Αν είσαι γυναίκα, θα κάνεις καλό γάμο. Αν σε γκρεμίζουν από θρόνο, δυστυχία και φτώχεια προβλέπεται. Αν δεις να κάθεται στο θρόνο οτιδήποτε άλλο εκτός από άνθρωπο, προμηνύεται μεγάλη καταστροφή.

ΘΥΕΛΛΑ

Η Θύελλα προμηνύει καταστροφές, αλλά όλα θα είναι περαστικά. Θεωρείται καλό όνειρο μόνο για τους καταδίκους και τους αρρώστους.

ΘΥΜΑΡΙ

Αν βλέπεις, μαζεύεις ή μυρίζεις θυμάρι, θα πάρεις χαρά. Μόνο αν το τρως θα νιώσεις πίκρα. Αν είσαι ξενιτεμένος και δεις θυμάρι στο όνειρό σου, δεν θα γυρίσεις στην πατρίδα σου.

ΘΥΜΟΣ

Αν βλέπεις ότι είσαι εσύ θυμωμένος, θα θριαμβεύσεις στο περιβάλλον σου. Αν βλέπεις άλλον θυμωμένο, θα ακούσεις άσχημα νέα. Αν είσαι ανύπαντρος/η και βλέπεις το πρόσωπο που αγαπάς θυμωμένο, θα μαλώσετε σύντομα για κάποιον ασήμαντο λόγο.

ΘΥΡΩΡΟΣ

Αν δεις ότι ασκείς το επάγγελμα του θυρωρού, χωρίς να είσαι, κάποιοι θα σε υποτιμήσουν. Αν όμως αυτό είναι το επάγγελμά σου, θα έχεις επιτυχία. Αν δεις κάποιον άλλο ως θυρωρό, τότε ή θα ακουστούν κουτσομπολιά σε βάρος σου ή κάποιος σε παρακολουθεί. Αν μιλάς με θυρωρό, δηλώνει απιστία από το ταίρι σου, ενώ αν σκοτώνεις ή δεις πεθαμένο θυρωρό, σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από μπελάδες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved