Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΗΓΕΤΗΣ

Αν δεις ότι είσαι ηγέτης ενός κράτους ή κόμματος ή του στρατού κ.λπ., ενώ είσαι απλός πολίτης, δείχνει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και δεν θα σου βγει σε καλό. Αν δεις ένα γνωστό ηγέτη να σε επισκέπτεται στο σπίτι σου, σημαίνει ότι θα δικαιωθείς για μια υπόθεση που είχες αδικηθεί στο παρελθόν.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Βλέπε ΘΕΑΤΡΟ

ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ

Δείχνει ερωτική επιτυχία. Αν το χέρι σου αγγίξει ηλεκτρικό σύρμα και τιναχτεί, θα νιώσεις βαθιά συγκίνηση από ένα φλογερό έρωτα. Άλλοι πιστεύουν πως αν ονειρευτείς ότι σε διαπερνάει ηλεκτρισμός, προμηνύονται είτε απρόσμενα γεγονότα είτε κάποια ασθένεια.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Αν δεις ότι εσύ είσαι ηλεκτρολόγος, θα συναντήσεις ξαφνικά κάποια άτομα που θα σου προσφέρουν ευκαιρίες για μια πολύ επιτυχημένη δουλειά. Αν βλέπεις ηλεκτρολόγο την ώρα που εργάζεται, κάποια γυναίκα από το περιβάλλον σου θα σου εκμυστηρευτεί τον έρωτά της ένα πρόσωπο με το οποίο τελικά θα κάνει έναν ευτυχισμένο γάμο.

ΗΛΙΘΙΟΣ

Αν δεις ηλίθιο ή τον εαυτό σου ως ηλίθιο, να περιμένεις κάποια μεγάλη προστασία.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

Βλέπε ΓΕΡΟΣ

ΗΛΙΟΣ

Αν δεις τον ήλιο φωτεινό σε καθαρό ασυννέφιαστο ουρανό, όλα θα σου πάνε καλά στη ζωή. Αν τον δεις να φέγγει και οι ακτίνες του να πέφτουν πάνω στο σπίτι σου, θα υπάρξει ευημερία σε όλη την οικογένεια. Αντίθετα, αν ο ήλιος έχει άλλο χρώμα ή σκεπάζεται από σύννεφα, τα δεινά σου θα είναι ανάλογα με το πόσο σκούρο χρώμα έχουν τα σύννεφα. Αν έγκυος δει ήλιο να λάμπει, θα κάνει αγόρι. Αν τον δει φυλακισμένος, θα απελευθερωθεί. Αν δεις ότι ξαφνικά χάνεται ο ήλιος και σκοτεινιάζει, δείχνει απώλεια συγγενικού σου προσώπου.

ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΙ

Αν δεις στον ύπνο σου ηλιόσπορους, θα σου κλείσουν ένα ραντεβού. Αν τρως ηλιόσπορους, θα έχεις συνάντηση με ένα πολύ βαρετό πρόσωπο. Αν είναι πολύ αλμυροί, θα έχεις μια δυσάρεστη εμπειρία.

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Αν κόβεις λουλούδια από ηλιοτρόπιο, θα έχεις κέρδη. Αν τρως ηλιόσπορους, θα απολαύσεις τους κόπους σου, αφού πρώτα βασανιστείς. Αν δεις ότι το φυτεύεις, θα βρεις κάτι που το είχες ξεχασμένο.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αν δεις ημερολόγιο με ημερομηνίες γάμου γραμμένες πάνω, οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν δεν έχει τις ημερομηνίες ή έχει άδειες μαύρες σελίδες, δηλώνει απώλεια κάθε είδους. Αν δεις το ημερολόγιο όπου κρατάς τις σημειώσεις σου, κάποιο μυστικό σου θα μαθευτεί. Αν δεις ημερολόγιο άλλου ατόμου, θα μαθευτεί δικό του μυστικό.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Αν το βλέπεις από μακριά, θα έχεις ταραχές εκτός της οικογένειας. Αν δεις ενεργό ηφαίστειο από κοντά, θα έχεις ενδοοικογενειακές φασαρίες.

ΗΧΩ

Αν στον ύπνο σου ακούς την ηχώ σου, θα εμπλακείς σύντομα σε μια πολύ παράξενη ερωτική σχέση. Αν ακούς την ηχώ ξένης φωνής, δυσάρεστα μαντάτα προμηνύονται. Αν μια ελεύθερη γυναίκα, ακούσει στον ύπνο της ηχώ, σημαίνει ότι θα πέσει σε κάποιον ψεύτικο έρωτα. Γενικά, είτε ακούς τη δική σου ή την ηχώ άλλου, σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν πάρεις μια απόφαση, γιατί κινδυνεύεις να πράξεις ανοησίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved