Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει το όνειρο που είδες

Ξεκλείδωσε τα σημάδια του υποσυνείδητου σου, ερμηνεύοντας τα Όνειρα σου!

Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΔΑΓΚΩΜΑ

Αν κάποιος σε δαγκώσει στο όνειρό σου, έστω και στα αστεία, θα χάσεις μια δίκη, που θα σε ζημιώσει. Αν εσύ δαγκώνεις κάποιον, θα τον βλάψεις άδικα. Αν γυναίκα δει ότι δαγκώνει άντρα, προσπαθεί να τον τυλίξει στα δίχτυα της. Αν μια γυναίκα δαγκώνει μια άλλη, θα μαλώσουν άσχημα για κάποιον άντρα.

ΔΑΔΑ

Αν δεις ότι κρατάς μια αναμμένη δάδα, σημαίνει ότι γρήγορα θα βρεθείς σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και θα διασκεδάσεις με την καρδιά σου.

ΔΑΚΡΥΑ

Γενικά τα δάκρυα δηλώνουν χαρά και ευτυχία. (Βλέπε επίσης ΚΛΑΜΑ).

ΔΑΝΕΙΟ

Αν δεις ότι παίρνεις δάνειο, χωρίς να έχεις ανάγκη, θα έχεις οικονομικές στενοχώριες. Αν όμως έχεις ανάγκη, θα σου δοθεί βοήθεια από φίλους. Αν εσύ δανείζεις άλλους, θα έχεις διαφωνίες και μπερδέματα με φίλους. Αν ένας ασθενής ονειρευτεί το δανειστή του, θα χειροτερέψει η ασθένειά του κι αν του δώσει πίσω τα δανεικά, κινδυνεύει η ζωή του. Αν παίρνεις δάνειο από γυναίκα, να προσέχεις τα κουτσομπολιά.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΔΑΣΟΣ

Αν δεις δάσος ωραίο, με πολλά υγιή δέντρα, θα έχεις κέρδη και ευτυχία, ενώ αν το δάσος είναι ταλαιπωρημένο με καχεκτικά ή ξερά δέντρα, ισχύουν τα αντίθετα. Αν περπατάς μέσα σ’ ένα φωτεινό ευχάριστο δάσος, απολαύσεις θα έχεις. Αν το δάσος είναι πυκνό, δύσβατο και σκοτεινό, θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου. Αν κόβεις ξύλα σε δάσος, κάποια ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί. Αν μέσα στο δάσος υπάρχουν άγρια ζώα, οι αντίπαλοί σου στη ζωή δεν θα σ’ αφήσουν σε ησυχία. Αν το δάσος έχει πιάσει φωτιά, τότε κινδυνεύεις να χάσεις όλα σου τα αγαθά.

ΔΑΧΤΥΛΑ

Αν ονειρευτείς ότι έχεις ωραία δάχτυλα, με καλοσχηματισμένα νύχια αλλά άβαφα, σημαίνει ότι θα πάρεις ανταπόδοση στην αγάπη και θα κάνεις πολλά όμορφα παιδιά.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Αν το βγάζεις από το δάχτυλό σου, σημαίνει απαλλαγή από μια στενοχώρια. Αν είναι χρυσό, δείχνει δόξες και τιμές, ενώ το ασημένιο, δείχνει φτώχια. Αν το δαχτυλίδι που φοράς έχει διαμάντι, πιθανή ασθένεια σε περιμένει. Αν δεις ότι προσφέρεις δαχτυλίδι σε γυναίκα, θα τη βλάψεις ηθικά. Αν το δαχτυλίδι σου έπεσε και χάθηκε, να περιμένεις διαζύγιο ή χωρισμό αν είσαι σε σχέση. Αν έσπασε, δείχνει λογομαχίες, ασθένειες και δυστυχία.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

ΔΕΛΦΙΝΙ

Αν ονειρευτείς δελφίνι σημαίνει χαρμόσυνη είδηση.

ΔΕΝΤΡΟ

Όλα τα δέντρα, σημαίνουν ευτυχία. Αν είναι γεμάτα φύλλα, δηλώνουν πλούτο που θα αυξάνεται διαρκώς. Τα λουλουδιασμένα δείχνουν πρόοδο και αυτά που είναι φορτωμένα καρπούς, δείχνουν ευτυχία. Αν πάνω στο δέντρο υπάρχουν λευκά πουλιά, δηλώνει ευδαιμονία, αλλά αν είναι κοράκια ή άλλα μαύρα πουλιά, τότε περιτριγυρίζεσαι από εχθρούς. Αν το χτυπάει ο άνεμος, οι κόποι σου δεν θα έχουν αποτέλεσμα, ενώ αν δεις ξεριζωμένα δέντρα, να περιμένεις κάποια καταστροφή. Αν δεις ότι έχεις σκαρφαλώσει σε δέντρο, θα φτάσεις στο αποκορύφωμα της επιτυχίας σου. Αν μαζεύεις καρπούς από δέντρο, θα αμειφθείς για τα καλά σου έργα, ενώ αν έχουν πέσει στο έδαφος και τους μαζεύεις, θα κληρονομήσεις κάποια περιουσία.

ΔΕΝΩ

Αν δένεις κάποιο αντικείμενο, θα σιγουρέψεις τις επιχειρήσεις σου. Αν δένεις άνθρωπο, θα κάνεις μια συνεργασία με βαριά καρδιά που τελικά δεν θα αποδώσει. Αν άλλος δένει εσένα, αυτός θα είναι η αιτία που θα παρουσιαστεί στασιμότητα στις δουλειές σου. Αν δένεις ζώο, θα νικήσεις τους εχθρούς σου. Αν δένεις κόμπο, η τύχη σου θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο.

ΔΕΡΝΩ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι δέρνεις κάποιον τότε θα του δώσεις δύναμη ενώ αν σε δέρνει, θα σου δώσει δύναμη εκείνος.

ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Αν δεν είσαι στη φυλακή και ονειρευτείς δεσμοφύλακα, κάτι δυσάρεστο προμηνύεται να σου συμβεί.

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Αν δεις ότι πίνεις δηλητήριο, θα έχεις πίκρες και στενοχώριες στη ζωή σου. Αν σου το δίνει κάποιος άλλος να το πιεις, σημαίνει ότι θα σου κάνει κάτι πολύ άσχημο, που δεν το περίμενες ποτέ από αυτόν. Αν δεις ότι πετάς δηλητήριο στο πρόσωπο κάποιου, δείχνει ότι θα κάνεις μεγάλο κακό. Αν ένα φίδι σου πετάει δηλητήριο, θα κινδυνέψεις σοβαρά από έναν εχθρό σου. Αν μια γυναίκα δει ότι δίνει δηλητήριο στον εραστή της, θα έχει άτυχη ερωτική ζωή.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

Γενικά αν δεις στον ύπνο σου δημητριακά, σιτάρι, σίκαλη, βρώμη, αραποσίτι κ.λπ., είναι σημάδι ευημερίας.

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Αν κρατάς διαβατήριο, θα κάνεις μακρινό ταξίδι. Αν δεις ότι το χάνεις, θα έχεις προβλήματα με τις αρχές μιας ξένης χώρας. Αν είσαι ξενιτεμένος και δεις ότι το έχασες, θα ασθενήσεις στην ξένη χώρα και ίσως να μην ξαναδείς την πατρίδα σου.

ΔΙΑΒΑΤΗΣ

ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Αν δεις τον διάβολο από μακριά, κάποια χαρά και επιτυχία θα έχεις. Αν τον πολεμάς, θα αποφύγεις ένα μεγάλο κίνδυνο. Αν του μιλάς, θα σου έλθουν πλούτη. Αν τον αποφεύγεις, κάποιος θα σε καταδιώξει. Αν σε πάρει μαζί του, μεγάλη ευτυχία σε περιμένει. Αν δεις ότι ο διάβολος αρπάζει κάποια γυναίκα, σε περιμένουν πολλά χρήματα. Αν οι διάβολοι είναι πολλοί, πρόκειται να ζήσεις ένα φλογερό ερωτικό πάθος.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αν δεις ότι είσαι μαθητής και γράφεις διαγώνισμα, θα ξαναζήσεις ερωτικά χτυποκάρδια, όπως στα νιάτα σου. Αν διαγωνίζεσαι οπουδήποτε αλλού, σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Για τους παντρεμένους το διαζύγιο σημαίνει ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να αποφύγουν την οριστική ρήξη μεταξύ τους. Οι ανύπαντροι πρέπει να προσέξουν τον παράγοντα ζηλοτυπία. Αν είσαι παντρεμένος/η και δεις ότι παίρνεις διαζύγιο, θα διαλυθεί κάποια συνεργασία σου, αν όμως είσαι ανύπαντρος, θα παντρευτείς καλόν άνθρωπο. Ένας ηλικιωμένος που βλέπει ότι παίρνει διαζύγιο, μπορεί να χάσει το ταίρι του.

ΔΙΑΘΗΚΗ

Αν γράφεις τη διαθήκη σου, θα έχεις οικονομικές και οικογενειακές διενέξεις. Αν κάποιος άλλος γράφει τη διαθήκη του, θα σου έρθουν ανέλπιστα έσοδα. Αν ανοίγεται διαθήκη ενώπιον σου, θα κληρονομήσεις κέρδη αλλά και προβλήματα. Αν είσαι ανύπαντρος/η και δεις ότι γράφεις διαθήκη, θα χάσεις το ταίρι σου. Αν γυναίκα παντρεμένη γράφει διαθήκη, θα γεννήσει αγόρι. Αν είσαι φτωχός και διαβάζεις διαθήκη ενός άλλου προσώπου, θα έχεις κέρδη, ενώ αν είσαι πλούσιος, κάποιος επιβουλεύεται τα αγαθά σου.

ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Αν είσαι ανύπαντρος/η και δεις διαμάντι στον ύπνο σου, δηλώνει ότι θα παντρευτείς άνθρωπο πλούσιο με σπουδαία θέση. Αν ένας ανύπαντρος δει ότι προσφέρει διαμάντι στην αγαπημένη του, θα πρέπει να προσέξει πολύ στην επιλογή συζύγου. Αν ονειρευτείς ότι φοράς διαμαντικά, θα πάρεις στενοχώρια από κάποιο φίλο. Πολύ κακό όνειρο είναι να δεις ότι έχασες διαμαντικά, γιατί προοιωνίζονται πολλές συμφορές.

ΔΙΗΓΗΣΗ

Αν δεις ότι εσύ διηγείσαι, θα έχεις επιτυχία σε κάποια υπόθεσή σου. Αν σου διηγούνται άλλοι, κάποιο πρόσωπο θα χρησιμοποιήσει τη γοητεία του για να σε κατακτήσει.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Αν δεις ότι περνάς έξω από δικαστήριο, μια υπόθεση που σε απασχολεί θα αργήσει να πάρει τέλος. Αν είσαι κατηγορούμενος και δικάζεσαι στην αίθουσα, να περιμένεις ασθένεια. Αν κριθείς αθώος, θα ξενοιάσεις από οικογενειακές σκοτούρες. Αν κριθείς ένοχος, πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα. Αν μπαίνεις σε άδεια αίθουσα, είναι κακό σημάδι για τη δική σου υγεία ή κάποιου συγγενούς σου. Αν είσαι προφυλακισμένος και δεις ότι καταδικάζεσαι, είναι σημάδι αθώωσης, ενώ αν δεις ότι σε αθωώνουν, δείχνει το αντίθετο.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γενικά, όπως κι αν τον δεις, μπελάδες και προβλήματα προμηνύονται. Αν όμως δεις ότι κάτι σου δίνει, σημαίνει ότι θα πάρεις κάποια χρήματα, που τα είχες ξεγράψει. Αν δεις ότι παντρεύεσαι δικηγόρο, θα παντρευτείς ένα άτομο που δεν θα έχει καλό χαρακτήρα.

ΔΙΧΤΥ

Αν δεις στον ύπνο σου δίχτυα, θα έχεις μπερδέματα στις υποθέσεις σου.

ΔΙΨΑ

Αν δεις ότι διψάς, κάποιο επαγγελματικό σχέδιο ετοιμάζεις, από το οποίο όμως θα πάρεις μια στενοχώρια. Αν κάποια γυναίκα σου προσφέρει νερό επειδή διψάς, τότε θα γλυτώσεις κάποιον καταστροφικό κίνδυνο, αλλά θα είσαι πάντοτε εκτεθειμένος.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Αν δεις δολοφόνο στον ύπνο σου, θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες. Αν συζητάς μαζί του, κινδυνεύεις να συλληφθείς επ’ αυτοφώρω να απατάς τον/τη σύντροφό σου. Αν τον δεις να εγκληματεί, σημαίνει ότι θα έχεις μπερδέματα σε κάποια υπόθεσή σου. Αν δεις ότι εσύ είσαι ο δολοφόνος, σημαίνει ότι είσαι πολύ ευέξαπτος και έχεις παράλογη συμπεριφορά ή να περιμένεις φιλονικία μέσα στην οικογένειά σου.

ΔΟΝΤΙΑ

Αν δεις ότι έχεις όλα σου τα δόντια, σημαίνει ευημερία μακροζωία. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν αν τα δόντια είναι λευκά και υγιή. Αν δεν έχεις καθόλου δόντια, σημαίνει οικονομικές δυσχέρειες και σοβαρή ασθένεια. Τα ίδια ισχύουν αν τα δόντια είναι ασθενικά και κιτρινωπά. Αν κάποιο δόντι κουνιέται αλλά δεν πέφτει, πρόσεξε γιατί οι υποθέσεις σου κρέμονται σε μια κλωστή. Αν πέφτει το δόντι σου, απώλεια δικού σου ατόμου σημαίνει. Αν κάποιοι σε χτυπήσουν και χάσεις το δόντι σου, κάποιο ατύχημα πρόκειται να τους συμβεί. Αν δεις ότι έχασες όλα σου τα δόντια, απόλυτη καταστροφή προβλέπεται. Αν έχεις χρυσά δόντια, κακό προμήνυμα είναι ενώ αν είναι ασημένιο κάτι θα κερδίσεις. Από οποιοδήποτε άλλο υλικό, ατύχημα ή ξαφνική απώλεια προβλέπονται.

ΔΟΥΛΕΙΑ

Βλέπε ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΡΟΜΑΚΙ

Αν το δρομάκι είναι σκοτεινό, σημαίνει ότι οι γείτονες κουτσομπολεύουν. Αν είναι φωτεινό, μπροστά σου απλώνεται ένας εύκολος δρόμος. Το αδιέξοδο δρομάκι σε προτρέπει να σκεφτείς προσεκτικά πριν ενεργήσεις.

ΔΡΟΜΟΣ

Αν περπατάς σε δρόμο ευθύ και καλοστρωμένο, όλες οι δουλειές σου θα πάνε κατ’ ευχή. Αν είναι ανηφορικός κι εσύ τον ανεβαίνεις, θα θριαμβεύσεις σε οτιδήποτε σε δυσκολέψει. Αν ο δρόμος είναι κατηφορικός, θα περάσεις στενοχώριες και αν είναι χαλασμένος, θα παρασυρθείς από την κακιά ζωή. Αν δίπλα στο δρόμο υπάρχουν πράσινα δέντρα και θελκτικά χωράφια, θα έχεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με ενδιαφέροντα σύζυγο και πολλά χαρούμενα παιδιά. Αν έχει γκρεμό, θα βιώσεις πολλές ερωτικές απογοητεύσεις. Αν ονειρευτείς ότι περπατάς σε δρόμο άγνωστο, γεμάτο εμπόδια, προμηνύονται ταλαιπωρίες και προσωπικοί αγώνες με αμφίβολο αποτέλεσμα.

ΔΥΟ

Ο αριθμός δύο είναι το σύμβολο του ζευγαρώματος, του «παντρέματος» με την ευρεία έννοια. Στο όνειρο, δείχνει ένωση, συμβιβασμό, συνεταιρισμό, σύνδεση και όλες τις σχετικές έννοιες.

ΔΥΟΣΜΟΣ

Αν δεις δυόσμο στον ύπνο σου, θα περιμένεις με ηρεμία για μια υπόθεση που ξέρεις ότι θα αργήσει, αλλά θα εκπληρωθεί σίγουρα.

ΔΩΜΑΤΙΟ

Αν δεις δωμάτιο περιποιημένο, φωτεινό και καθαρό, υπόσχεται ευχάριστες στιγμές και οικογενειακή ευτυχία. Τα αντίθετα, αν το δωμάτιο είναι σκοτεινό, ακατάστατο και βρώμικο. Αν δεις ότι είσαι σε δωμάτιο ξενοδοχείου, θα κάνεις παράνομο ραντεβού. Αν ένας τοίχος στο δωμάτιο είναι γκρεμισμένος, δείχνει απιστία συζύγου ή κάποια επερχόμενη καταστροφή.

ΔΩΡΟ

Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και δεις ότι δέχεσαι ακριβά δώρα, θα επιτύχεις στο γάμο σου. Αν κάνεις δώρο σε φίλο ή δίνεις χρήματα σε ένα ίδρυμα για αγαθοεργία, προμηνύεται ότι θα κάνεις κερδοφόρες δουλειές.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved