Δευτέρα 29 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 59' 13" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 53' 07" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 20' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 12' 18" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 08' 47" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 02° 52' 44" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 54' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 04' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 24' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 11' 16" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 34' 19" ΤΑΥΡΟΣ
Αλφαβητικό Ευρετήριο ερμηνείας ονείρων

ΔΑΓΚΩΜΑ

Αν κάποιος σε δαγκώσει στο όνειρό σου, έστω και στα αστεία, θα χάσεις μια δίκη, που θα σε ζημιώσει. Αν εσύ δαγκώνεις κάποιον, θα τον βλάψεις άδικα. Αν γυναίκα δει ότι δαγκώνει άντρα, προσπαθεί να τον τυλίξει στα δίχτυα της. Αν μια γυναίκα δαγκώνει μια άλλη, θα μαλώσουν άσχημα για κάποιον άντρα.

ΔΑΔΑ

Αν δεις ότι κρατάς μια αναμμένη δάδα, σημαίνει ότι γρήγορα θα βρεθείς σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και θα διασκεδάσεις με την καρδιά σου.

ΔΑΚΡΥΑ

Γενικά τα δάκρυα δηλώνουν χαρά και ευτυχία. (Βλέπε επίσης ΚΛΑΜΑ).

ΔΑΝΕΙΟ

Αν δεις ότι παίρνεις δάνειο, χωρίς να έχεις ανάγκη, θα έχεις οικονομικές στενοχώριες. Αν όμως έχεις ανάγκη, θα σου δοθεί βοήθεια από φίλους. Αν εσύ δανείζεις άλλους, θα έχεις διαφωνίες και μπερδέματα με φίλους. Αν ένας ασθενής ονειρευτεί το δανειστή του, θα χειροτερέψει η ασθένειά του κι αν του δώσει πίσω τα δανεικά, κινδυνεύει η ζωή του. Αν παίρνεις δάνειο από γυναίκα, να προσέχεις τα κουτσομπολιά.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΔΑΣΟΣ

Αν δεις δάσος ωραίο, με πολλά υγιή δέντρα, θα έχεις κέρδη και ευτυχία, ενώ αν το δάσος είναι ταλαιπωρημένο με καχεκτικά ή ξερά δέντρα, ισχύουν τα αντίθετα. Αν περπατάς μέσα σ’ ένα φωτεινό ευχάριστο δάσος, απολαύσεις θα έχεις. Αν το δάσος είναι πυκνό, δύσβατο και σκοτεινό, θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου. Αν κόβεις ξύλα σε δάσος, κάποια ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί. Αν μέσα στο δάσος υπάρχουν άγρια ζώα, οι αντίπαλοί σου στη ζωή δεν θα σ’ αφήσουν σε ησυχία. Αν το δάσος έχει πιάσει φωτιά, τότε κινδυνεύεις να χάσεις όλα σου τα αγαθά.

ΔΑΧΤΥΛΑ

Αν ονειρευτείς ότι έχεις ωραία δάχτυλα, με καλοσχηματισμένα νύχια αλλά άβαφα, σημαίνει ότι θα πάρεις ανταπόδοση στην αγάπη και θα κάνεις πολλά όμορφα παιδιά.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Αν το βγάζεις από το δάχτυλό σου, σημαίνει απαλλαγή από μια στενοχώρια. Αν είναι χρυσό, δείχνει δόξες και τιμές, ενώ το ασημένιο, δείχνει φτώχια. Αν το δαχτυλίδι που φοράς έχει διαμάντι, πιθανή ασθένεια σε περιμένει. Αν δεις ότι προσφέρεις δαχτυλίδι σε γυναίκα, θα τη βλάψεις ηθικά. Αν το δαχτυλίδι σου έπεσε και χάθηκε, να περιμένεις διαζύγιο ή χωρισμό αν είσαι σε σχέση. Αν έσπασε, δείχνει λογομαχίες, ασθένειες και δυστυχία.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

ΔΕΛΦΙΝΙ

Αν ονειρευτείς δελφίνι σημαίνει χαρμόσυνη είδηση.

ΔΕΝΤΡΟ

Όλα τα δέντρα, σημαίνουν ευτυχία. Αν είναι γεμάτα φύλλα, δηλώνουν πλούτο που θα αυξάνεται διαρκώς. Τα λουλουδιασμένα δείχνουν πρόοδο και αυτά που είναι φορτωμένα καρπούς, δείχνουν ευτυχία. Αν πάνω στο δέντρο υπάρχουν λευκά πουλιά, δηλώνει ευδαιμονία, αλλά αν είναι κοράκια ή άλλα μαύρα πουλιά, τότε περιτριγυρίζεσαι από εχθρούς. Αν το χτυπάει ο άνεμος, οι κόποι σου δεν θα έχουν αποτέλεσμα, ενώ αν δεις ξεριζωμένα δέντρα, να περιμένεις κάποια καταστροφή. Αν δεις ότι έχεις σκαρφαλώσει σε δέντρο, θα φτάσεις στο αποκορύφωμα της επιτυχίας σου. Αν μαζεύεις καρπούς από δέντρο, θα αμειφθείς για τα καλά σου έργα, ενώ αν έχουν πέσει στο έδαφος και τους μαζεύεις, θα κληρονομήσεις κάποια περιουσία.

ΔΕΝΩ

Αν δένεις κάποιο αντικείμενο, θα σιγουρέψεις τις επιχειρήσεις σου. Αν δένεις άνθρωπο, θα κάνεις μια συνεργασία με βαριά καρδιά που τελικά δεν θα αποδώσει. Αν άλλος δένει εσένα, αυτός θα είναι η αιτία που θα παρουσιαστεί στασιμότητα στις δουλειές σου. Αν δένεις ζώο, θα νικήσεις τους εχθρούς σου. Αν δένεις κόμπο, η τύχη σου θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο.

ΔΕΡΝΩ

Αν δεις στον ύπνο σου ότι δέρνεις κάποιον τότε θα του δώσεις δύναμη ενώ αν σε δέρνει, θα σου δώσει δύναμη εκείνος.

ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Αν δεν είσαι στη φυλακή και ονειρευτείς δεσμοφύλακα, κάτι δυσάρεστο προμηνύεται να σου συμβεί.

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Αν δεις ότι πίνεις δηλητήριο, θα έχεις πίκρες και στενοχώριες στη ζωή σου. Αν σου το δίνει κάποιος άλλος να το πιεις, σημαίνει ότι θα σου κάνει κάτι πολύ άσχημο, που δεν το περίμενες ποτέ από αυτόν. Αν δεις ότι πετάς δηλητήριο στο πρόσωπο κάποιου, δείχνει ότι θα κάνεις μεγάλο κακό. Αν ένα φίδι σου πετάει δηλητήριο, θα κινδυνέψεις σοβαρά από έναν εχθρό σου. Αν μια γυναίκα δει ότι δίνει δηλητήριο στον εραστή της, θα έχει άτυχη ερωτική ζωή.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

Γενικά αν δεις στον ύπνο σου δημητριακά, σιτάρι, σίκαλη, βρώμη, αραποσίτι κ.λπ., είναι σημάδι ευημερίας.

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Αν κρατάς διαβατήριο, θα κάνεις μακρινό ταξίδι. Αν δεις ότι το χάνεις, θα έχεις προβλήματα με τις αρχές μιας ξένης χώρας. Αν είσαι ξενιτεμένος και δεις ότι το έχασες, θα ασθενήσεις στην ξένη χώρα και ίσως να μην ξαναδείς την πατρίδα σου.

ΔΙΑΒΑΤΗΣ

ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Αν δεις τον διάβολο από μακριά, κάποια χαρά και επιτυχία θα έχεις. Αν τον πολεμάς, θα αποφύγεις ένα μεγάλο κίνδυνο. Αν του μιλάς, θα σου έλθουν πλούτη. Αν τον αποφεύγεις, κάποιος θα σε καταδιώξει. Αν σε πάρει μαζί του, μεγάλη ευτυχία σε περιμένει. Αν δεις ότι ο διάβολος αρπάζει κάποια γυναίκα, σε περιμένουν πολλά χρήματα. Αν οι διάβολοι είναι πολλοί, πρόκειται να ζήσεις ένα φλογερό ερωτικό πάθος.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αν δεις ότι είσαι μαθητής και γράφεις διαγώνισμα, θα ξαναζήσεις ερωτικά χτυποκάρδια, όπως στα νιάτα σου. Αν διαγωνίζεσαι οπουδήποτε αλλού, σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη.

Μάθε ΕΔΩ τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα, σήμερα!

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Για τους παντρεμένους το διαζύγιο σημαίνει ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να αποφύγουν την οριστική ρήξη μεταξύ τους. Οι ανύπαντροι πρέπει να προσέξουν τον παράγοντα ζηλοτυπία. Αν είσαι παντρεμένος/η και δεις ότι παίρνεις διαζύγιο, θα διαλυθεί κάποια συνεργασία σου, αν όμως είσαι ανύπαντρος, θα παντρευτείς καλόν άνθρωπο. Ένας ηλικιωμένος που βλέπει ότι παίρνει διαζύγιο, μπορεί να χάσει το ταίρι του.

1

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ

DPG NETWORK

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved