Η CIA και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

H C.I.A ιδρύθηκε στις 26/7/1947
Παπασταύρου Λίντα
Η CIA και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl_Heinz_Ottinger

Το αρχικό μου θέμα ήταν μόνον οι μυστικές υπηρεσίες και ο ρόλος τους στις λαϊκές εξεγέρσεις αλλά με πρόλαβε η δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, στην οποία βέβαια η CIA έπαιξε πρωταρχικό ρόλο.

Οπότε πάμε σε κάτι πιο πρωτοποριακό. Ο χάρτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν με ώρα γέννησης!

Ο Ωροσκόπος βρίσκεται στην 8η μοίρα του Υδροχόου ενώ το Μεσουράνημα είναι στις 22 του Σκορπιού. Ώρα γέννησης 04:02

Άραγε το Ηλιακό Τόξο επαληθεύει τον θάνατο του; Ας δούμε τους «χρησμούς» της Uranian.

Προοδευμένο Μεσουράνημα= Σελήνη/Hades=Hades/Vulcanus=Ήλιος /Vulcanus= Ήλιος/Σελήνη= Βόρειος Δεσμός/ Admetos.

Οι επαφές και συναντήσεις με γυναίκες είναι πρόβλημα. Μια ζωή εξαρτώμενη από καιρικές και άλλες λοιπές συνθήκες. Το να νοιώθει κάποιος σίγουρος για την δύναμη που έχει. Η εναρμόνιση που υπάρχει μεταξύ ψυχής και σώματος. Προσπαθώντας να κρατήσει επαφές με άτομα αναξιοπαθούντες και καταπιεσμένα. Ένα άτομο όπου θέλει να προσφέρει σε αυτές τις συγκεκριμένες ομάδες.

Προοδευμένος Ωροσκόπος= Admetos= Ωροσκόπος/Άρης= Άρης/Apollon=Ερμής /Admetos= Μεσουράνημα/Vulcanus= Hades /Zeus.

Το να χτυπήσεις ή να χτυπηθείς από άλλους. Επαφή με ανθρώπους που κάθονται πολύ. Ένα άτομο που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και που αδιαφορεί για το τι νοιώθουν οι άλλοι.

Ένα άτομο γεμάτη ασέβεια. η δύναμη που ασκείται σε κάποιον. Κοινή πρακτική. Η ένωση των δυνάμεων για ένα κοινό σκοπό.

Πρόοδος για την ημέρα της δολοφονίας: Σελήνη/Admetos-Ήλιος = Aries Point/Ήλιος= Άρης/Admetos=Aries Point/Hades=Aries Point/Ουρανός = Ωροσκόπος/Σελήνη

Πρόσωπα δημόσιου βίου. Μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Ο τεμαχισμός και τα συντρίμμια. Τρόμος. Καταστολή. Καταστροφή και κακοτυχία. Ξαφνικά γεγονότα. Οι γυναίκες εντός του οικείου περιβάλλοντος.

Ο θάνατος (γενέθλιο)= Ήλιος/Admetos= Aries Point/Poseidon= Βόρειος Δεσμός= Κρόνος= Aries point/Πλούτωνας= Hades/Admetos= Ήλιος /Ερμής= Μεσουράνημα/Βόρειος Δεσμός= Ερμής /Ουρανός

Οι ιδέες και η κουλτούρα. Το «φρένο». Απώλειες λόγω της εχθρότητας Ρίχνοντας όλες τις γέφυρες επικοινωνίας. Το πνευματικό τέλμα.

Η C.I.A

H C.I.A ιδρύθηκε στις 26/7/1947. Θεωρείται η Νο 1 μυστική υπηρεσία, όμως κατά την γνώμη του υπογράφοντος δεν μπορεί να πιάσει την Mossad. Είναι από τις μυστικές υπηρεσίες όπου έχει επισήμως ομάδες κρούσης και εκκαθάρισης.

Οι εξισώσεις των Μεσοδιαστημάτων για τους άξονες του Aries Point και του Μεσουρανήματος δίνουν τα εξής:

Aries Point= Σελήνη/Vulcanus=Δίας /Πλούτωνας= Ποσειδώνας/Vulcanus= Kronos/Vulcanus=Ωροσκόπος/Hades=Μεσουράνημα/Hades=Hades/Admetos

Τo ισχυρό και παντοδύναμο έθνος. Ικανότητα αλλαγής ανάλογα με τις περιστάσεις. Φέρνοντας αλλαγές αλλά και απογοητεύσεις στο πλήθος. Η Μεγάλη και ισχυρή δύναμη. Συνθήκες φτώχιας και οικονομικής ανέχειας. Ένα μυαλό που σκέφτεται στοχαστικά. Οικονομική κατάρρευση

Μεσουράνημα=Μεσουράνημα/Admetos= Άρης/Zeus= Άρης/Kronos= Ήλιος/Zeus= Σελήνη/Apollon= Ήλιος/Kronos= Aries Point/Kronos= Apollon/Poseidon= Kronos/Apollon=Δίας /Vulcanus= Zeus/Apollon

Κυνισμός. Δημιουργία. Ανεξάρτητη λειτουργία και δραστηριότητα. Ηγέτης. Επαφές με ξένα κράτη & υπηρεσίες. Γεννημένοι για «μεγάλα» πράγματα. Το να είναι κάποιος ισχυρός & ανεξάρτητος. Ένας τρόπος σκέψης που ικανοποιεί το κοινό αίσθημα. Για να είναι σημείο αναφοράς για πολλούς. Τα χέρια που κάνουν θαύματα.

CIA & Osama (σε έφαγε ο Obama!)

Η Συναστρία τριών σημείων της CIA με τον Μπιν Λάντεν

Ήλιος (CIA)=Μεσουράνημα/Poseidon=Ουρανός /Ποσειδώνας = Admetos/Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/Πλούτωνας= Σελήνη/Ερμής= Μεσουράνημα/Πλούτωνας= Σελήνη/Admetos= Ήλιος/Ποσειδώνας.

Το τέλος της ζωής. Η επιμονή που φέρνει αποτελέσματα. Συνεργασία!

Το καθημερινό σχέδιο. Μεταμόρφωση. Η ημέρα και η ώρα του τέλους. Η προσωπική στάση αντιμετώπισης του θανάτου.

Ωροσκόπος (CIA): Ερμής /Άρης= Aries Point /Hades= Ωροσκόπος/Σελήνη=Ωροσκόπος/Vulcanus= Άρης /Admetos

Για να διαπραγματευτεί μαζί με άλλους. Ζωή μέσα σε καταφύγια. Οι Ανώτεροι μου.

Μεσουράνημα (CIA)= Αφροδίτη/Zeus= Ερμής/Zeus= Βόρειος Δεσμός/Ουρανός= Μεσουράνημα/Ποσειδώνας= Άρης /Κρόνος

Ο απόγονος. Το να υπακούσει κάποιος σε κάποια εντολή. Τα πρωτόγνωρα πράγματα. Να εξαπατήσει ή να εξαπατηθεί. Τα αίτια θανάτου.

Ήλιος (Osama Bin Laden) = Σελήνη/Βόρειος Δεσμός= Βόρειος Δεσμός/Poseidon= Cupido= Κρόνος /Hades

Η καθημερινή συνύπαρξη. Συμμετοχή με άτομα που έχουμε τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας. Άνεργος. Για να είναι υπό καθεστώς σύλληψης.

Ωροσκόπος (Osama Bin Laden): Aries Point/Ποσειδώνας= Μεσουράνημα/Αφροδίτη= Ήλιος/Δίας= Ωροσκόπος/Apollon.

Το να πιαστεί «κορόιδο» από μια συμπαιγνία πολλών ανθρώπων. Έχοντας κάποια ιδιαίτερα προνόμια

Μεσουράνημα (Osama Bin Laden) = Kronos=Μεσουράνημα/Ουρανός= Zeus/kronos= Ουρανός/Admetos= Ζeus= Hades/Apollon= Άρης/Hades= Ήλιος/Hades.

Ένας τύραννος. Η Κρατική επέμβαση. Μια μη αναμενόμενη αλλαγή. Μεγάλος

στρατηγός. Γνώση ενός μυστικού δόγματος. Η θέληση για εκδίκηση. Οφθαλμός αντί οφθαλμού.

Στην Άπω Ανατολή υπάρχει μια παροιμία που λέει: «Όταν διψάς για εκδίκηση άνοιξε τουλάχιστον δύο τάφους». Και δυστυχώς με τις αλλεπάλληλες ρεβάνς, οι εκατέρωθεν τάφοι -σε Ανατολή και Δύση- διαρκώς πολλαπλασιάζονται.

Οι «επαναστάσεις» στον Αραβικό κόσμο και ο ρόλος των Μυστικών Υπηρεσιών

Οι φτωχοί και πεινασμένοι στην Λιβύη , την Συρία, την Υεμένη, στην Αίγυπτο, το Μπαχρέιν αλλά και σε άλλες χώρες εξεγέρθηκαν. Όμως για να γίνουν αυτές οι εξεγέρσεις, που θυμίζουν κάτι από αλυσιδωτή αντίδραση, ίσως έχουν βάλει την ...χερούκλα τους κάποιες μυστικές υπηρεσίες.

Το ζήτημα βέβαια είναι πολύ πιο σύνθετο από όσο πιθανόν φαντάζεστε. Διότι σε αυτές τις υποθέσεις οι μυστικές υπηρεσίες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον ...διάβολο.

Δηλαδή, πρώτα σε πείθουν πως δεν κάνεις κάτι κακό και κυρίως πως αυτές δεν υπάρχουν. Ειδικά το δεύτερο είναι όλα τα λεφτά.

Ύστερα σε πείθουν πως κάνεις μεγάλο καλό στην πατρίδα και στον εαυτό σου.

Δρουν μυστικά, σε βάζουν σε ένα «τριπάκι» και τελικά επιτυγχάνουν τα ίδια που πετυχαίνει και ο οξαποδώ, όταν δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει.

Η κατασκοπία αντιμέτρων και άντλησης πληροφοριών είναι ουσιαστικά όλο το παιχνίδι. Κατάσκοποι γίνονται (θύματα-νεοσύλλεκτοι) άτομα που μπορούν να ανακατευθούν μέσα στο πλήθος. Πολλές φορές δεν τον γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι πως δουλεύουν για την άλλη μεριά. Αν περιμένετε κατάσκοπους τύπου James Bond τότε καλά κάνετε και βλέπετε τις ταινίες του. Προφανώς ο επαναστάτης της «λιβυκής αντίστασης» δεν γνωρίζει πως τελικά και ο ίδιος είναι θύμα.

Ακόμα και η επανάσταση του 1821 από κάποια «μυστική εταιρεία» οργανώθηκε και έγινε πύρινη λαίλαπα. Οι επαναστάσεις συμβαίνουν όταν ο «Αρχηγός» της χώρας πάψει να παίζει τα παιχνίδια των Μεγάλων ή θεωρήσει πως μπορεί να αυτονομηθεί. Αν οι «πιέσεις» δεν αποδώσουν και παρά τις αποκαλύψεις σκανδάλων ή τις στημένες αποτυχίες ο στόχος δεν αποχωρήσει, τότε ξεσπά η επανάσταση. Τελευταίο παράδειγμα ο Σαντάμ και ο Καντάφι. Αλλά και στην Ευρώπη έχουμε χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως αυτά των Κάρατζιτς –Μιλόσεβιτς και της δικής μας Χούντας των Συνταγματαρχών.

Οι μυστικές υπηρεσίες που δεσπόζουν ανά τον κόσμο είναι η CIA, η Mossad, η FSB (πρώην KGB), η ΜΙ-6 και η Τουρκική ΜΙΤ.

Θα συνεχίσουμε στο Β΄ Μέρος περί επαναστάσεων και μυστικών υπηρεσιών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved