Cupido-Οι Uranian προϋποθέσεις ενός γάμου

Η επιλογή ενός γάμου είναι σημαντική υπόθεση. Τόσο σημαντική που χρειάζεται ενδελεχής έλεγχος
Παπασταύρου Λίντα
Cupido-Οι Uranian προϋποθέσεις ενός γάμου

Από τον Karl-Heinz Ottinger

Η επιλογή ενός γάμου είναι σημαντική υπόθεση. Τόσο σημαντική που χρειάζεται ενδελεχής έλεγχος της ημερομηνίας τελέσεως του γάμου διότι ο δρόμος της χαράς από το δρόμο του δικηγόρου ή του συμβούλου σχέσεων δεν απέχει και πολύ.
Μια φίλη μου, η Helga, πηρε την απόφαση να παντρευτεί τον άνδρα που είχε αγαπήσει και που πίστευε πως θα έμεναν για πάντα μαζί. Ωστόσο υπάρχει μια παροιμία που λέει να μην πιστεύεις το ποτέ του μεθυσμένου και το για πάντα του ερωτευμένου.
Η κίνηση της ήταν τουλάχιστον βεβιασμένη. Ας δούμε πως σκεφτόμαστε με βάση το σύστημα της Uranian

Ο Υποθετικός πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με το θέμα του γάμου είναι ο Cupido που έχει μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο σε 262.5 έτη. Ο Cupido έχει ως σύμβολο ένα συνδυασμό Δια και Αφροδίτης. Αυτός ο συνδυασμός μας δείχνει την κοινωνική επέκταση του Δία και την καλλιτεχνική φύση της Αφροδίτη. Η συμμετοχή του σε άξονες (Α/Β) ή σε ευαίσθητα σημεία (Α+Β-Γ) μας φέρνει στο μυαλό την έννοια της συντροφικότητας. Υποδεικνύει τις ομάδες ατόμων, τις λέσχες, τα κόμματα, τους οργανισμούς, την συντροφικότητα.
Σήμερα (9/12/2010) ο Cupido βρίσκεται στις 18 μοίρες και 17΄ του Τοξότη, ενώ η θέση του στον κύκλο των 90 μοιρών είναι στις 77 και 17΄.

Αξιολογώντας τα δεδομένα ενός γάμου, το πρώτο που μας ενδιαφέρει, είναι το να έχουμε ένα «καθαρό» άξονα της τέλεσης του γάμου ΑΡΗΣ/Cupido και επιπροσθέτως τον άξονα ΣΕΛΗΝΗ/Cupido. Το μεν πρώτο θα μας δείξει το την τέλεση του γάμου (πολλές φορές και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό) ενώ το δεύτερο σηματοδοτεί την πορεία αυτού.


Στον χάρτη γάμου της Helga έχουμε ΑΡΗΣ/Cupido=Hades/Poseidon που σημαίνει πως ο άξονας του γάμου (και μιλάμε για εκείνη την στιγμή) είναι προϊόν ηλιθιότητας , ανωριμότητας και κάποιων χυδαίων και ιδιοτελών σκέψεων.
Ο άξονας που δείχνει την πορεία είναι ΣΕΛΗΝΗ/Cupido. Σε αυτόν τον άξονα έχουμε ως σημείο επαφής τα παρακάτω σημεία. ΑΦΡΟΔΙΤΗ/Apollon=ΔΙΑΣ/ΚΡΟΝΟΣ. Αυτό σημαίνει πως η εξέλιξη του γάμου (MOON/Cupido)= κοινά επιτεύγματα και ενασχολήσεις (VENUS/Apollon) και τελικά μας δείχνουν πως η σχέση δεν έχει καμιά πιθανότητα επιτυχίας μιας και είναι περισσότερο συμφέρον ή καθήκον παρά αγάπη (ΔΙΑΣ/ΚΡΟΝΟΣ).

Ας δούμε τώρα αυτήν την εφαρμογή σε ένα ακόμη γενέθλιο ωροσκόπιο. Θα χρησιμοποιήσουμε το χάρτη μιας επώνυμης-celebrity, για την οποία λίγο-πολύ όλοι μπορεί να έχουμε μια οπτική γύρω από το θέμα και τη ζωή της
Θα εξετάσουμε τον χάρτη της Δούκισσας της Υόρκης και πριγκίπισσας Sarah Ferguson
H Sarah Ferguson παντρεύτηκε τον δεύτερο κατά σειρά γιο της Βασίλισσας της Αγγλίας. Ο γάμος τους διαλύθηκε το 1992

Βρίσκουμε τον άξονα MARS/ Cupido που σχηματίζει τις εξής εξισώσεις:
Σημείο τέλεσης γάμου (ΑΡΗΣ/Cupido)= ΔΙΑΣ=Hades/Apollon=Cupido/Admetos=Zeus/Kronos:


Σε δύσκολους καιρούς και σε δύσκολες συνθήκες, τελικά εγώ καλοπερνάω. Λειτουργώντας αρμονικά στους κόλπους μιας ομάδας. Ένα μεγάλο φινάλε. Χρήματα μέσα από εχθροπραξίες

Πάμε τώρα να βρούμε το άλλο σημαντικό σημείο το ΣΕΛΗΝΗ/Cupido που μας δείχνει την εξέλιξη του γάμου.
ΣΕΛΗΝΗ/Cupido=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ=Aries Point/Poseidon= ΕΡΜΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ:

Μοιχεία-κίνδυνος διαζυγίου, η διαφορετική κουλτούρα, τα νεύρα και η εκβάθυνση.

Ελπίζω σιγά- σιγά να εξοικειώνεστε με την Uranian κι αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε...



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved