Uranian έρωτες και προοπτικές

Θυμίζω πως μια «μυρωδιά» της ερμηνείας όλων
Παπασταύρου Λίντα
Uranian έρωτες και προοπτικές

από τον Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Ο άνθρωπος από την φύση του παρά το ότι είναι ένα τραγικό πρόσωπο λόγω του ότι γεννιέται μα και πεθαίνει μόνος, είναι συνεχώς στην αναζήτηση της αποδοχής κι αυτού που καλούμε έτερον ήμισυ. Τι σημαίνει όμως ο έρωτας; Ποια η πορεία και η εξέλιξη μιας σχέσης; Τι ψυχικό κόστος θα έχει;

Μέχρι σήμερα είχατε γνωρίσει την Uranian μόνο μέσα από πολιτικά και οικονομικά γεγονότα. Ας δούμε όμως και την οπτική της γύρω από σχέσεις.

Θα 'θελα μια νύχτα στ' ανέμου το νησί
να 'βρισκα της μοίρας το ψεύτικο κρασί
εκείνο που σε βγάζει απ' την παγωνιά
να το πιω και να φύγω μακριά

Τι 'ναι αυτό που μας ενώνει
μας χωρίζει μας πληγώνει
είναι ο χρόνος που τελειώνει
και ξανά μένουμε μόνοι

Είμαι αναγκασμένος να σας βάλω λίγο ...δύσκολα ζητήματα.

Hades/Admetos

Σίγουρα και μόνο το όνομα που βλέπει κανείς δεν του προκαλεί και τα καλύτερα συναισθήματα. Όμως αυτός ο άξονας είναι ένας εκ των δυο που θα πρέπει να ελέγξουμε για να δούμε τι κάρμα κουβαλάμε μεταξύ μας (αλλά και μόνοι μας).

Θυμίζω πως μια «μυρωδιά» της ερμηνείας όλων των αξόνων υπάρχει σε πολλά ειδικά άρθρα του astrology.gr και πολύ περισσότερο στο «Οι άξονες της Uranian 3ο Μέρος».

Θα εξετάσω τα Μεσοδιαστήματα των Hades και Admetos σε δυο προσωπικότητες που δεν έχουν κοινά στοιχεία. Ο πρώτος είναι ο Michael J. Fox και ο άλλος ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ο Πάπας Βενέδικτος.

-Ο καρμικός άξονας του Michael J Fox δίνει τις εξισώσεις Κρόνος /Ποσειδώνας= Σελήνη /Δίας= Μεσουράνημα/ Ποσειδώνας = Cupido/Poseidon= Apollon/Admetos= Βόρειος Δεσμός/Cupido= Ουρανός /Kronos= Βόρειος Δεσμός /Ουρανός

Ερμηνεία: Ο άξονας της κακής υγείας. Της κατάλυσης του σώματος. Η τύχη στην ζωή κάποιου. Βαδίζοντας στο άγνωστο. Η αμφισβήτηση του έργου και της ικανότητας. Επαφές μέσω ενός club. Ο κορεσμός. Μαθαίνω με τα λίγα. Επαφές με καλλιτέχνες.

-Και ο καρμικός άξονας του Βενέδικτου «ισούται» με Cupido=Αφροδίτη/Poseidon= Δίας /Κρόνος= Ερμής /Αφροδίτη= Σελήνη/Poseidon= Άρης /Πλούτωνας

Ερμηνεία: Η πίστη. Σεβασμός προς το Θείο. Απώλειες περιουσίας. Γούστο. Η επιρροή της ψυχής στο νου. Μεταφυσικές ανησυχίες!

Υπενθυμίζω τούτο: «Η Uranian είναι πολύ πιο εύκολη από την Κλασική Αστρολογία»

Πάμε να δούμε τώρα την εφαρμογή αυτού του καρμικού άξονα επί συναστριών.

frida

Παράδειγμα Α: Frida Kalho –Diego Rivera

O καρμικός άξονας του Ντιέγκο Ριβέρα προς τον χάρτη της Φρίντα Κάλο δίνει τις εξισώσεις Aries point /Ερμής= Βόρειος Δεσμός /Ποσειδώνας= Ουρανός/Cupido.

Ερμηνεία: H γενική εικόνα. Η επικοινωνία με την κοινή γνώμη. Μυστικές σχέσεις. Ξαφνικός γάμος και καλλιτεχνική πρωτοπορία. Χωρισμοί μα και επανασυνδέσεις.

Και ο καρμικός άξονας της Φρίντα Κάλο προς τον χάρτη του Ντιέγκο Ριβέρα συμφωνεί και ...επαυξάνει. Άρης=Βόρειος Δεσμός/Ερμής=Ωροσκόπος/Άρης= Ποσειδώνας/Poseidon= Πλούτωνας=Ωροσκόπος=Ήλιος /Σελήνη.

Όπερ σημαίνει: Αλληλογραφία. Συγκεντρώσεις. Ο σύζυγος! Αρνούμενοι συμβατικές καταστάσεις. Νέες σκέψεις. Νοιάζομαι! Αλλάζοντας πλάνα στην ζωή. Ιεραπόστολος. Νιώθοντας πως πρέπει να βοηθήσω κάποιον. Καθημερινή επαφή. Δεσμοί φιλίας.

Ο εν λόγω άξονας θα πρέπει να μελετάται και ως πρόοδος (Ηλιακό Τόξο) ή ακόμα και στις διελεύσεις.

lianh

Παράδειγμα Β: Ανδρέας Παπανδρέου – Δήμητρα Λιάνη

Ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου παντρεύτηκε την Δήμητρα Λιάνη. Στις 22/10/1988 ο Ανδρέας Παπανδρέου (εν ενεργεία Πρωθυπουργός της χώρας) κατεβαίνοντας από τη σκάλα του αεροπλάνου, κοιτάει πίσω στην πόρτα και γνέφει χαρακτηριστικά στην Δήμητρα λέγοντας της «Έλα!» Μια κίνηση που τα νοήματα που έκρυβε αλλά και η φυσικότητα που έβγαζε αν γινότανε σε ταινία του Σκορτσέζε θα θέλανε 40-50 φορές να πάνε το ίδιο πλάνο!

Πάμε στον άξονα Hades /Admetos του Ανδρέα Παπανδρέου σε σύγκριση με τον χάρτη της Δήμητρας Λιάνη

«Ισούται» με Βόρειος Δεσμός/Cupido=Πλούτωνας/Hades=Αφροδίτη/Apollon= Aries Point/Βόρειος Δεσμός και ερμηνεύεται ως: Η επισημοποίηση δια μέσω γάμου. Παρακμή. Θλίψη και πτώση. Μια σχέση με κοινές δημιουργίες και επιτεύγματα. Η έξωθεν μαρτυρία στο κοινό.

Ο άξονας Hades /Admetos της Δήμητρας Λιάνη σε σχέση με τον χάρτη του Ανδρέα Παπανδρέου μας δίνει Κρόνος/Admetos=Aries Point/Ουρανός

Ερμηνεία: Καρτερία και υπερπήδηση των εμποδίων. Το να βρεθώ σε δεινή θέση. Ξαφνικά γεγονότα και αποκαλύψεις.

Προχωράμε τώρα στην 22/10/1988 που έγινε το... «έλα» να δεις.

Διελαύνων άξονας Hades/Admetos προς γενέθλιο χάρτη Ανδρέα

=Κρόνος= Ήλιος/Vulcanus= Σελήνη /Δίας = Έχοντας λίγες σωματικές δυνάμεις. Ο χωρισμός με την σύζυγο. Το τέλος της χαράς.

Και από πρόοδο, Hades/Admetos=Σελήνη/Ερμής= Με μέσα μεταφοράς, τα νεαρά κορίτσια!

Για την Δήμητρα Λιάνη, ο προοδευμένος άξονας Hades/Admetos= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Μεσουράνημα/Apollon: H μυστική αγάπη. Μια εξωσυζυγική σχέση. Τα φλας της δημοσιότητας. Talk of the town!

Σε διέλευση ο άξονας Hades/Admetos = Βόρειος Δεσμός/Ουρανός= Βόρειος Δεσμός/Admetos:

Ξαφνικά γεγονότα και αποκαλύψεις. Κάποιες επαφές ψυχαναγκαστικές και σε «κλειστό» κύκλο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved