Uranian-Τα Μεσοδιαστήματα του Χείρωνα με τους Υποθετικούς

Στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (μεγάλες «δυνάμεις»

από τον Karl Heinz Ottinger





O Χείρωνας ανακαλύφθηκε το 1977. Αυτός ο σχετικά πρόσφατα ανακαλυφθείς πλανητοειδής έχει στην «πλάτη» του 35 χρόνια μελέτης-έρευνας και στατιστικής και μόλις τα τελευταία 5 με 7 χρόνια αρχίζουν να βγαίνουν αξιόπιστα συμπεράσματα και αποτελέσματα από την λειτουργικότητα των Μεσοδιαστημάτων του, τόσο στην Κοσμοβιολογία όσο και στην Uranian.

Αυτός ο χρόνος κρίνεται ως επαρκής και κάθε αναφορά είναι πλέον δόκιμη, σε αντίθεση για παράδειγμα με την σπουδή κάποιων «φωστήρων» του διαδικτύου που ξαφνικά άρχισαν να «σερβίρουν» ερμηνείες των Μεσοδιαστημάτων της Έριδας, η οποία ανακαλύφθηκε πριν από πέντε χρόνια...

Λίγος σεβασμός στο αναγνωστικό κοινό και την ίδια την αστρολογία, δεν βλάπτει...

Στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (μεγάλες «δυνάμεις» στην Αστρολογία) λίγο πριν το millenium έβγαλαν βιβλίο με τον Χείρωνα στην Κοσμοβιολογία. Ας δούμε όμως τα μεσοδιαστήματα μαζί με τους υποθετικούς της Uranian.

Cupido/Χείρωνας: «Η Τέχνη ως υπεραναπλήρωση σωματικών ή ψυχικών αδυναμιών» .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα βλέπουμε στον χάρτη της διάσημης ζωγράφου της Frida Kahlo. Είχε την εξίσωση Χείρωνας=Άρης/Cupido.

O άξονας Αρης /Cupido λέει: Ο άξονας της ενέργειας για ζητήματα γάμου και σχέσεων. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ο Χείρωνας πρόσθεσε την ερωτική εξιδανίκευση αλλά και την ανάγκη να διακριθεί μέσω της Τέχνης

Hades/Χείρωνας: Συνήθως το συναντάμε σε άτομα με μια ιδιόμορφη ψυχοπαθολογία. Κάποιο συμβάν «στιγματίζει» και αλλάζει άρδην την ζωή και την συμπεριφορά. Το βρίσκουμε σε άτομα όπου θέλουν να «βγάζουν» στην επιφάνεια πράγματα και θεωρίες συνωμοσίας αλλά και που θέλουν να «ξεκαθαρίζουν» τον κόσμο από οτιδήποτε είναι βρώμικο (με βάση τα πιστεύω τους και την ιδεολογία τους).

Παράδειγμα ο Julian Assange της Wikileaks που έχει την εξίσωση: Ουρανός=Hades/Χείρωνας (Ουρανός η δημοσιότητα - πολιτική, η δημοσίευση και οι νέες τεχνολογίες ).

Επίσης, την εξίσωση Hades=Apollon=Χείρωνας είχαν οι Milosevic, Hitler και Karadzic. Δηλαδή, ό έχων γνώση του παρελθόντος. Μια μυστική επιστήμη. Οι μυστικές έρευνες.

Χείρωνας/Zeus : Το άτομο έχει μια ροπή στο να μάχεται (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) . Αναζητά όμως την ασφάλεια ίσως από φόβο τραυματισμού. Το άτομο από φόβο μπορεί να στραφεί απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό αλλά και στους άλλους.

Χείρωνας /Admetos: Το συναντάμε σε άτομα με εμμονή και ακλόνητες πεποιθήσεις. Επίσης σε περιπτώσεις που κάποιος αποκτά εξουσία αλλά που δεν μπορεί να την εξασκήσει πλήρως ή που για κάποιο τρόπο διακόπτεται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο J.F.Kennedy όπου ο άξονας Χείρωνα/Admetos ακουμπά τον Ερμή/Hades αλλά και το Aries Point και τον ASC.

Χείρωνας/Kronos: Δείχνει την αδυναμία της κυβέρνησης για να λειτουργήσει σωστά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο δείχνει άτομα με ιδιαίτερες ευαισθησίες απέναντι σε κάποιες ασθενείς κοινωνικές ομάδες.

Κλασσικό παράδειγμα ο Γάλλος πολιτικός Λέων Γαμβέττας ο οποίος είχε την εξίσωση: Χείρωνας/Kronos=Σελήνη=Aries Point/Kronos=Kronos/Poseidon, που δείχνει πολιτικό ήθος, ρητορεία αλλά και πολιτικό επίπεδο!

Χείρωνας/Poseidon: Διαπραγματευτική ικανότητα. Η ικανότητα της έμπνευσης και πειθούς. Μετατρέποντας ένα μειονέκτημα σε προτέρημα.

Ένα κλασικό παράδειγμα είναι του Jean Paul Belmondo όπου έχει ASC/Ουρανός=ASC/Ποσειδώνας= Vulcanus που μας δίνει την γοητεία του ηθοποιού.

Χείρωνας/Apollon: Εδώ έχουμε ένα άτομο όπου από πείσμα και μόνο θα διακριθεί. Μη αντέχοντας την οποία απόρριψη δουλεύει για να διακριθεί και να γίνει αποδεκτός.

Χείρωνας/Vulcanus: Ο έλεγχος της ισχύος. Βλέπουμε άτομα με ψυχική ή σωματική δύναμη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα θα το βρείτε στον χάρτη του Έλληνα Kickboxer Μιχάλη Ζαμπίδη όπου στο εν λόγω μεσοδιάστημα βρίσκουμε τον Ουρανό. Δεν είναι τυχαίο πως η γροθιά του «τρέχει» με 140 χλμ ανά ώρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved