Τα κριτήρια της Συναστρίας στην Uranian

«Μπορώ να εξουσιάζω τους πάντες εκτός από τους πλανήτες» Ναπολέων.

Τα κριτήρια της Συναστρίας στην Uranian

Η Συναστρία είναι η τεχνική που επιτρέπει να εξετασθεί εάν δύο ή και περισσότερα άτομα ταιριάζουν. Δεν χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ερωτικά θέματα αλλά επίσης για να μελετηθεί η συμβατότητα ή μη με τους γονείς, τα παιδιά, τους φίλους, τους συνεργάτες και λοιπά πρόσωπα που κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει εάν υπάρχουν οι προδιαγραφές για μια αρμονική σχέση. Ωστόσο στην παρούσα φάση θα εστιάσουμε περισσότερο στις ερωτικές – αισθηματικές Συναστρίες.

Παρακάτω παρατίθενται πέντε βασικά βήματα, που ακολουθώντας τα, μπορείτε να έχετε μια σαφή πρώτη εικόνα για τη συμβατότητα μιας Συναστρίας.

1) Ελέγχετε το Μεσοδιάστημα Ήλιος/Σελήνη

Αυτός ο άξονας που αντιπροσωπεύει το γιν και το γιαν, το άνιμους και το άνιμα επιτρέπει να δείτε την πιθανή χημεία, να εξετάσετε πόσο μπορεί να «δεθεί» ένα ζευγάρι ή να προσδιορίσετε το «τι ήμουνα για σένα 'νε..» για να δανειστούμε τους στίχους του γνωστού τραγουδιού...

2) Στη συνέχεια ακολουθεί η εξέταση του γενέθλιου Ήλιου σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη του άλλου.

Στην Uranian Συναστρία, ο Ήλιος παίζει καθοριστικό ρόλο, όχι όμως με την έννοια που συχνά κάποιοι χρησιμοποιούν χαριτολογώντας λέγοντας «είσαι Σκορπιός, είμαι Ιχθύς, άρα θα περάσουμε τρέλα!» αλλά με βάση τη θέση και τις εξισώσεις στις οποίες συμμετέχει. Η εξέταση του Ήλιου θα σας δώσει τη δυνατότητα να ελέγξετε τι προκαλεί ή πως επηρεάζει η φυσική παρουσία, το σώμα του άλλου προσώπου. Αν για παράδειγμα ο Ήλιος πέφτει στον άξονα Σελήνη/Zeus τότε θα προκαλείται έντονη ερωτική διέγερση.

3) Εξετάζετε το Μεσοδιάστημα γενέθλιος Ήλιος του ενός/γενέθλιος Ήλιος του άλλου.

Τον άξονα αυτόν τον συγκρίνετε με τον γενέθλιο χάρτη του πρώτου και με το γενεθλίου χάρτη του δεύτερου προσώπου. Μέσα από τη μελέτη αυτού του Μεσοδιαστήματος θα δείτε πως αυτή η σχέση επιδρά στον καθένα ξεχωριστά. Αν για παράδειγμα το Μεσοδιάστημα Ήλιος/Ήλιος συμπίπτει με το Μεσοδιάστημα Ήλιος/Cupido, τότε αυτό το πρόσωπο είναι αυτό που λέμε... δώρο θεού.

4) Έπειτα ελέγχετε τον προοδευμένο Ήλιο του καθένα, σε σχέση με τον προοδευμένο χάρτη του άλλου.

Αυτό που θα προκύψει εξετάζοντας τον προοδευμένο Ήλιο, είναι το τι φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά ή τι τους απωθεί στην παρούσα φάση. Έτσι αν για παράδειγμα σε μια εξίσωση το εν λόγω Μεσοδιάστημα «ισούται» με τον Ποσειδώνα τότε το τραγούδι «λάθος εποχή ήταν να βρεθούμε» ταιριάζει γάντι αν και ο παθών δεν θα καταλαβαίνει και πολλά αφού θα βρίσκεται στην... εποχή του Μάλμπορο.

5) Τέλος, θα εξετάσετε το Μεσοδιάστημα του προοδευμένου Ήλιου του ενός, προς τον προοδευμένο Ήλιο του άλλου, ως ενιαίο άξονα, θα βρείτε δηλαδή το Μεσοδιάστημα ανάμεσα σε αυτά τα δύο σημεία.

Ύστερα, θα συγκρίνετε τον νέο άξονα με το προοδευμένο χάρτη του κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Η μελέτη αυτού του Μεσοδιαστήματος θα σας υποδείξει τι πρόκειται να συμβεί, να υποστεί και να περάσει η εν λόγω ένωση στην παρούσα φάση.

Διαβάστε επίσης:

Μάθημα Uranian-Οι εξισώσεις των σχέσεων

Μάθημα Uranian-Ο άξονας Ερμή-Αφροδίτης


Περισσότερα άρθρα για την Uranian Astrology μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved