Μάθημα Uranian-Οι εξισώσεις των σχέσεων

Ο άξονας Βόρειου Δεσμού/Άρη σχετίζεται με την εκδήλωση ερωτικής συμπάθειας και ερωτικού ενδιαφέροντος που αποσκοπεί στη σύναψη ερωτικής σχέσης.

Θυμίζω πως στην Uranian, όπως εξ άλλου και στην Κοσμοβιολογία, ως «άξονας» νοείται το Μεσοδιάστημα δύο πλανητών, ενώ η «εξίσωση» αναφέρεται στην σχέση (όψη) αυτού του σημείου με κάποιον άλλο πλανήτη.

Σήμερα θα γνωρίσουμε τον άξονα Βόρειου Δεσμού/Άρη, που δείχνει τον τρόπο της ερωτικής προσέγγισης και την ερωτική σχέση. Πιο συγκεκριμένα σχετίζεται με την εκδήλωση ερωτικής συμπάθειας και ερωτικού ενδιαφέροντος που αποσκοπεί στη σύναψη ερωτικής σχέσης. Ο σαρκικός έρωτας αποτελεί περισσότερο επακόλουθο ή αποτέλεσμα της ενεργοποίησης του άξονα παρά ταυτόσημη έννοια του.

Επιπλέον, λόγω του ότι ο Βόρειος Δεσμός σχετίζεται με το πλήθος και ο Άρης με τη δράση συχνά θα τον συναντήσετε σε ζητήματα εργασίας.

Ας δούμε πιο αναλυτικά βασικές εξισώσεις στις οποίες συμμετέχει ο άξονας Βόρειου Δεσμού/Άρη.

- Βόρειος Δεσμός/Άρης= Δίας: Πολύ καλή για τη συζυγική ζωή αφού δείχνει ένα γάμο επιτυχημένο ή και καλή συνεργασία μέσα στη σχέση.

- Βόρειος Δεσμός/Άρης= Cupido: Φανερώνει μια σχέση που τα μέλη της αναπτύσσουν μια έντονη και πολύμορφη δράση και παράλληλα ζουν τον ιδανικό έρωτα.

- Βόρειος Δεσμός/Άρης= Zeus: Προοιωνίζει έντονη σεξουαλικότητα ενώ συνδέεται και με την κύηση.

- Βόρειος Δεσμός/Άρης= Κρόνος: Σε αισθηματικό επίπεδο υποδεικνύει το τέλος της ερωτικής προσέγγισης, του φλερτ ή του αρραβώνα ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο δείχνει απώλεια εργασίας.

Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στον άξονα Βόρειος Δεσμός – Άρης μπορεί να δείχνει μια σχέση υπό διάλυση ή «παράνομη», όμως δεν είναι απαραίτητα επιζήμια. Γενικά, προοιωνίζει συμφωνίες που είναι μυστικές ή όπως κοινώς λέγεται κάτω από το τραπέζι. Βέβαια εδώ είναι σημαντικό να μην εμπλέκεται ο Ωροσκόπος αλλά το Μεσουράνημα, προκείμενου να μην είστε οι παθόντες αλλά οι...δράστες!

Η εμπλοκή του Hades στην εν λόγω εξίσωση, θα βγάλει κακές πράξεις και δυσαρέσκεια μέσα στην ερωτική σχέση ή το φλερτ ενώ ο Admetos θα δείξει τη συμμετοχή των ατόμων της ερωτικής σχέσης σε μια ομάδα-κλίκα.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Αν δείτε σε έναν αστρολογικό χάρτη την εμπλοκή του Vulcanus στην εξίσωση Βόρειος Δεσμός/Άρης τότε μιλάμε για τον άνθρωπο... ερωτικό πύραυλο!

Διαβάστε επίσης:

Μάθημα Uranian-Ο άξονας Ερμή-Αφροδίτης

Το πορτρέτο του Υποθετικού Κρόνου (Kronos)

Zeus - Ένας «καυτός» υποθετικός πλανήτης

Περισσότερα άρθρα για την Uranian Astrology μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved