Μάθημα Uranian-Οι εξισώσεις των σχέσεων

Ο άξονας Βόρειου Δεσμού/Άρη σχετίζεται με την εκδήλωση ερωτικής συμπάθειας και ερωτικού ενδιαφέροντος που αποσκοπεί στη σύναψη ερωτικής σχέσης.

Μάθημα Uranian-Οι εξισώσεις των σχέσεων

Θυμίζω πως στην Uranian, όπως εξ άλλου και στην Κοσμοβιολογία, ως «άξονας» νοείται το Μεσοδιάστημα δύο πλανητών, ενώ η «εξίσωση» αναφέρεται στην σχέση (όψη) αυτού του σημείου με κάποιον άλλο πλανήτη.

Σήμερα θα γνωρίσουμε τον άξονα Βόρειου Δεσμού/Άρη, που δείχνει τον τρόπο της ερωτικής προσέγγισης και την ερωτική σχέση. Πιο συγκεκριμένα σχετίζεται με την εκδήλωση ερωτικής συμπάθειας και ερωτικού ενδιαφέροντος που αποσκοπεί στη σύναψη ερωτικής σχέσης. Ο σαρκικός έρωτας αποτελεί περισσότερο επακόλουθο ή αποτέλεσμα της ενεργοποίησης του άξονα παρά ταυτόσημη έννοια του.

Επιπλέον, λόγω του ότι ο Βόρειος Δεσμός σχετίζεται με το πλήθος και ο Άρης με τη δράση συχνά θα τον συναντήσετε σε ζητήματα εργασίας.

Ας δούμε πιο αναλυτικά βασικές εξισώσεις στις οποίες συμμετέχει ο άξονας Βόρειου Δεσμού/Άρη.

- Βόρειος Δεσμός/Άρης= Δίας: Πολύ καλή για τη συζυγική ζωή αφού δείχνει ένα γάμο επιτυχημένο ή και καλή συνεργασία μέσα στη σχέση.

- Βόρειος Δεσμός/Άρης= Cupido: Φανερώνει μια σχέση που τα μέλη της αναπτύσσουν μια έντονη και πολύμορφη δράση και παράλληλα ζουν τον ιδανικό έρωτα.

- Βόρειος Δεσμός/Άρης= Zeus: Προοιωνίζει έντονη σεξουαλικότητα ενώ συνδέεται και με την κύηση.

- Βόρειος Δεσμός/Άρης= Κρόνος: Σε αισθηματικό επίπεδο υποδεικνύει το τέλος της ερωτικής προσέγγισης, του φλερτ ή του αρραβώνα ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο δείχνει απώλεια εργασίας.

Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στον άξονα Βόρειος Δεσμός – Άρης μπορεί να δείχνει μια σχέση υπό διάλυση ή «παράνομη», όμως δεν είναι απαραίτητα επιζήμια. Γενικά, προοιωνίζει συμφωνίες που είναι μυστικές ή όπως κοινώς λέγεται κάτω από το τραπέζι. Βέβαια εδώ είναι σημαντικό να μην εμπλέκεται ο Ωροσκόπος αλλά το Μεσουράνημα, προκείμενου να μην είστε οι παθόντες αλλά οι...δράστες!

Η εμπλοκή του Hades στην εν λόγω εξίσωση, θα βγάλει κακές πράξεις και δυσαρέσκεια μέσα στην ερωτική σχέση ή το φλερτ ενώ ο Admetos θα δείξει τη συμμετοχή των ατόμων της ερωτικής σχέσης σε μια ομάδα-κλίκα.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Αν δείτε σε έναν αστρολογικό χάρτη την εμπλοκή του Vulcanus στην εξίσωση Βόρειος Δεσμός/Άρης τότε μιλάμε για τον άνθρωπο... ερωτικό πύραυλο!

Διαβάστε επίσης:

Μάθημα Uranian-Ο άξονας Ερμή-Αφροδίτης

Το πορτρέτο του Υποθετικού Κρόνου (Kronos)

Zeus - Ένας «καυτός» υποθετικός πλανήτης

Περισσότερα άρθρα για την Uranian Astrology μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved