Μάθημα Uranian-Ο άξονας Ερμή-Αφροδίτης

Η εξίσωση Ερμής-Αφροδίτη συνδέεται με το γλυκομίλητο πρόσωπο και την ικανότητα του ατόμου να ξεχωρίσει και να εκτιμά το ωραίο

Μάθημα Uranian-Ο άξονας Ερμή-Αφροδίτης

Ο άξονας (το Μεσοδιάστημα δηλαδή) Ερμή – Αφροδίτης, θα μπορούσε να αποδοθεί με μια φράση ως «όμορφα λόγια».

Και η εξίσωση Ερμής-Αφροδίτη συνδέεται με το γλυκομίλητο πρόσωπο και την ικανότητα του ατόμου να ξεχωρίσει και να εκτιμά το ωραίο.

Σε έναν ανδρικό αστρολογικό χάρτη μπορεί να εξεταστεί για να ελεγχτεί το καλό γούστο στις όμορφες γυναίκες, ενώ σε ένα γυναικείο χάρτη θα υποδείξει κατά πόσο η γυναίκα διαθέτει λεπτό γούστο, κομψότητα και καλαισθησία.

Πάμε τώρα σε κάποιες λεπτομέρειες, σχετικές με τις Uranian εξισώσεις:

- Όταν το γενέθλιο Μεσουράνημα «ισούται» με τον γενέθλιο άξονα Ερμή-Αφροδίτης, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο με έμφυτη καλλιτεχνική κλίση.

- Η συμμετοχή του Ωροσκόπου στην εξίσωση Ερμή – Αφροδίτης υποδεικνύει τον άνθρωπο – χαμαιλέοντα δηλαδή αυτόν που μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα.

- Αν σε ένα γενέθλιο αστρολογικό χάρτη η Σελήνη «ισούται» με τον άξονα Ερμή – Αφροδίτη τότε το άτομο θα ξεχωρίζει για τη την νεανική ομορφιά ενώ θα τρέφει αγάπη για τις τέχνες.

- Σε επίπεδο συγγραφής, αν η εξίσωση Ερμή-Αφροδίτης «ισούται» με τον Ποσειδώνα και τον Υποθετικό Κρόνο (Kronos), τότε το έργο μπορεί να απογειωθεί μέσα από όμορφες ιστορίες και ήρωες που είναι βγαλμένοι από παραμύθι.

- Τέλος σε επίπεδο σχέσεων η εξίσωση Ερμής-Αφροδίτη = Ποσειδώνας, δείχνει τάσεις απιστίας. Η βασική πληροφορία είναι ότι το άτομο έχει την ικανότητα να ξεγλιστρά σαν χέλι, ως εκ τούτου η παρουσία αυτής της εξίσωσης στον αστρολογικό του χάρτη θα είναι το πρώτο σοβαρό...τεκμήριο που θα έχετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved