Το πορτρέτο του Υποθετικού Κρόνου (Kronos)

Το πορτρέτο του Υποθετικού Κρόνου (Kronos)

Πολλές φορές με μπερδεύουν με το Κρόνο της κλασσικής όμως άμα μας δεις δίπλα – δίπλα θα καταλάβεις πως είναι απλά συνωνυμία ενώ δεν αποκλείεται να είμαι και θύμα συνωμοσίας στο όλο θέμα διότι ο Κρόνος κάπου -κάπου δουλεύει και σκοτεινά εγώ πάλι απλά προχωρώ ανοδικά.

Προς διευκόλυνσή σου γράφομαι με λατινικούς χαρακτήρες Kronos ενώ εκείνος με ελληνικούς Κρόνος. Αυτός όπως ξέρετε φέρνει περιορισμούς, αγαπά τις αντιξοότητες και τις κακουχίες και του αρέσει να δικάζει και να κρίνει. Εμένα πάλι μου αρέσει να προικίζω τους ανθρώπου με ταλέντα και χαρίσματα και χαίρομαι οι δυνατότητες να γίνονται ικανότητες. Για αυτό το λόγο δίνω στον άνθρωπο ιδιότητες με τις οποίες μπορεί να προοδεύσει και να ξεχωρίσει.

Μπορεί να τα πηγαίνω καλά με τα ζητήματα εξουσίας, τις αρχές και τα θέματα διοίκησης και κυβέρνησης αλλά παράλληλα επιδιώκω την αυτονομία. Όμως μη με συγκρίνεις ή με μπερδέψεις με τον Ουρανό γιατί εγώ δεν πάω κόντρα στους θεσμούς και τους νόμους αντίθετα είμαι υπέρ της τήρησης τους.

Στο γενέθλιο χάρτη θα σου υποδείξω:

Τι καταγραφές υπάρχουν σχετικά με την πατρική φιγούρα

Αν θα φτάσεις ψηλά κυριολεκτικά ή μεταφορικά

Αν θα γίνεις πιλότος , καπετάνιος, αξιωματούχος, ανώτερος ή κυβερνητικό υπάλληλος

Αν θα ζήσεις σε ψήλο κτήριο ή βουνό

Αν θα καταφέρεις να γίνεις ικανό αφεντικό

Εγώ, ο Ερμής και ο Poseidon ευθυνόμαστε για το αν το μυαλό του αφεντικού σου παίρνει στροφές ή όχι, αλλά φυσικά και για το δικό σου. Επίσης διατάγματα και αποφάσεις τα κάνω εγώ μαζί με τον Ερμή το φτεροπόδαρο. Δεν είμαι το τζίνι που πραγματοποιεί ευχές και επιθυμίες αυτά είναι κόλπα του Δία και του Απόλλωνα αλλά αν θέλεις να φτάσεις στα ανώτερα κλιμάκια οποιουδήποτε τομέα είμαι ο πλανήτης σου.

Τώρα αν έχεις σπίτι νοικιασμένο και θέλεις να δεις πως θα τα πας με την ιδιοκτήτρια σου ο άξονας Σελήνη/Kronos θα σου δείξει. Αν σε ενδιαφέρει αν θα είσαι οικονομικά ανεξάρτητος στη ζωή σου δες Δίας/Kronos. Αν θέλεις να δεις τη μεγάλη αγάπη κοίτα τον άξονα Αφροδίτη/ Kronos.

Τέλος, σου ξαναθυμίζω άλλο Κρόνος και άλλο Kronos!

Διαβάστε επίσης:

KRONOS - Ένας υποθετικός πλανήτης με... κύρος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved