Το σεξ στο... Μεσοδιάστημα

Το σεξ είναι ένα ζήτημα που απασχολούσε και εξακολουθεί να απασχολεί τον άνθρωπο από την αρχή της ύπαρξής του.
Παπασταύρου Λίντα
Το σεξ στο... Μεσοδιάστημα

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl_Heinz_Ottinger

Το σεξ πριν πράξεις, τους άξονες αυτούς να κοιτάξεις...

Το σεξ είναι ένα ζήτημα που απασχολούσε και εξακολουθεί να απασχολεί τον άνθρωπο από την αρχή της ύπαρξής του. Δεν είναι λίγες οι φορές που μια σεξουαλική εμπειρία ενώ θεωρητικά πρέπει να είναι μια διαδικασία ηδονής τελικά καταλήγει μεταξύ της σάτιρας και της αρχαιοελληνικής τραγωδίας. Το κακό είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει απομηχανής θεός.

Η διαφορά του ανθρώπου από τα αλλά ζώα του ζωικού βασιλείου είναι, πέραν της γνωστικής συνειδήσεως, η ερωτική συμπεριφορά πρίν, κατά την διάρκεια και με το πέρας της ερωτικής πράξεως.

Κατά τον μεγάλο στοχαστή Λακάν υπάρχει ένα στοιχείο ψευδαίσθησης σε κάθε επιθυμία. Κάθε επιθυμία βασίζεται στη φαντασίωση. Συνήθως πιστεύουμε ότι η φαντασίωση είναι για εκείνους που δεν μπορούν στην πραγματικότητα να απολαύσουν, π.χ. θέλω να κάνω σεξ με έναν συγκεκριμένο τρόπο, θέλω κάτι, δεν μπορώ να το έχω οπότε αρκούμαι στο να το φαντασιώνομαι. Η φαντασίωση ορίζει/σχηματίζει την επιθυμία. Για τον Λακάν το πρόβλημα είναι ότι, σε αντίθεση με τα ζώα, εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε φυσικές επιθυμίες, η φαντασία μας είναι αυτή που μας λέει τι να επιθυμήσουμε.

Θα πρέπει όμως να κατανοήσουμε κάποια πράγματα. Αυτό που για την Helga, την Ρίτα ή την Μαρία ήταν μια ερωτική επαφή, ας πούμε χάλια, για την Ρένα να είναι ονειρική. Αναφέρομαι σε αυτό καθότι η ερωτική πράξη είναι αποτέλεσμα πολλών συνισταμένων καταστάσεων. Ας μην ξεχνάμε πως όπως είχε πει και ο Jung πως η συνεύρεση δυο ατόμων είναι σαν ένα θέμα χημείας.

Οι άξονες & ευαίσθητα σημεία του Σεξ
“ Quid est veritas? “

Η αλήθεια είναι πως το σεξ είναι χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων. Θα σας θέσω μερικά παραδείγματα με άξονες (Α/Β) ή ακόμα και με ευαίσθητα σημεία ( Α/Β-Γ )
Ο άξονας VE/VU (Αφροδίτη/Vulcanus) μιας και αυτός ο άξονας δείχνει την ψυχική ερωτική ισορροπία. Επαφή με ακατάλληλα άλλα σημεία μπορεί να φέρει διαταραχές, μανία κλπ.

Ο άξονας VE/JU (Αφροδίτη / Δίας) θα δείξει το πόσο κάλος και περιποιητικός εραστής (ή ερωμένη) είναι αυτός που κοιτάμε.

Εάν βρείτε σε άνδρα την εξίσωση ZE=VE/VU ή VE=ZE/VU κρατήστε τον ως είδος προς εξαφάνιση μιας και ο οργασμός του είναι απόλυτα ελεγχόμενος και δεν πρόκειται να σας αφήσει. Έτσι, εάν ο πρώην εραστής σας “χτύπαγε” στα ίσα στους χρόνους τον Usain Bolt τώρα αλλάζεται άθλημα και περνάτε στους αγώνες αντοχής. Και αντίο νεύρα.......

Από την άλλη ο άξονας VE/NE δείχνει τις ερωτικές παρεκτροπές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διάσημη ηθοποιός Angelina Jolie. Οπως έχει δηλώσει ευθαρσώς...ο καλύτερος εραστής ήταν ο αδερφός της.

Δείτε χάρτη Jolie HMSXL
Βλέπουμε να προκύπτει η εξίσωση: AP=VE/KR=VE/NE=NE/CU: Λανθασμένα ερωτικά πρότυπα. Ενδο-οικογενειακα θέματα. Ερωτικές παρεκκλίσεις.
Θα πρέπει να κοιτάξουμε και κάποιους άνδρες . Αν και η Uranian έχει πιο πολλούς οπαδούς (σε ποσόστωση εννοούμε) θα πρέπει να δώσουμε και ένα ερέθισμα στις φίλες αναγνώστριες.
Την θέρμη του άνδρα θα την κοιτάτε ΠΑΝΤΑ στον άξονα VE/VU

Ας δούμε τον χάρτη του Θοδωρή
Εδώ θα βάλω τον χάρτη ενός Ελληνα. Σας παρουσιάζω τον χάρτη του Προέδρου του ΠΑΟΚ του Θοδωρή Ζαγοράκη. Τα στοιχεία γεννήσεως τα βρήκα από Ελληνα συνάδελφο και τον ευχαριστώ πολύ.


Ο Ζαγοράκης όπως και ο Ζήσης Βρύζας μεγάλωσαν με αυξημένες τιμές Τεστοστερόνης στο αίμα τους. Δηλαδή με βάση τις ανώτατες τιμές που ορίζει η ΔΟΕ με ανώτατη τιμή 6 ο Ζαγοράκης στα νορμάλ του είχε 6.9
Ας δούμε τον χάρτη του Θοδωρή σε σχέση με τον άξονα VE/VU
VE/VU= MC=ARIES POINT/MARS=ZEUS: Ένας άνθρωπος με τεράστια αποθέματα ενέργειας. Η ενέργεια και η δύναμη που κατευθύνεται κατά βούληση. Εσωτερική δύναμη που λειτουργεί ως κίνητρο. Η ικανότητα να ελεγχθεί η σωματική εκτόνωση και ηδονή













©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved