Ερμηνευτικός οδηγός σημείων και πλανητών για την Uranian

Όλα τα σημεία και οι πλανήτες της Uranian με λέξεις-κλειδιά για εύκολη κατανόηση

Παπασταύρου Λίντα
Ερμηνευτικός οδηγός σημείων και πλανητών για την Uranian


Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Επειδή με χαρά βλέπω ότι οι ενδιαφερόμενοι για την Uranian αυξάνονται και πληθύνονται, δράττομαι της ευκαιρίας για να σας δώσω έναν συνοπτικό οδηγό με λέξεις κλειδιά για τις ιδιότητες των πλανητών και των σημείων της. Κατ’ αρχάς, όπως θα διαπιστώσετε σε σχέση με τους πλανήτες της Κλασικής Αστρολογίας, οι ομοιότητες είναι πολλές και ουσιαστικές, αφού η Uranian δεν αποστρέφει το πρόσωπό της από την παραδοσιακή γνώση, απλά εισάγει και τα «καινά δαιμόνια» των Υποθετικών πλανητών.

Meridian (Μεσουράνημα): Η «ψυχή», οι στόχοι, η φήμη, το επαγγελματικό προφίλ που βγάζουμε προς τα έξω, η θέση και ο σκοπός της ζωής, σπουδαστικές-εκπαιδευτικές ανταμοιβές, η στιγμή, το λεπτό, καριέρα, φήμη (καλή ή κακή), επιτεύγματα, γονέας, ικανότητα, εργοδότης, επαγγελματική ζωή και σταδιοδρομία, η αρχή και η κατάληξη (τελικός προορισμός) του ατόμου.

Ήλιος: Το άτομο, ο άνθρωπος, η ζωτικότητα, η φυσική κατάσταση, το εγώ, η υπερηφάνεια, η κυριαρχία, η ημέρα, έπαρση, την τιμή, ο στόχος, η κερδοσκοπία, το σθένος, η επιδεικτικότητα, η δημιουργική ικανότητα, χρυσός, αρχή, η καρδιά, ο νωτιαίος μυελός , το δεξί μάτι του άνδρα, το αριστερό μάτι της γυναίκας, πάνω μέρος της πλάτης.

Ωροσκόπος: Το άμεσο προσωπικό περιβάλλον, ο τόπος, οι στενοί συνεργάτες, οι εγγενείς σχέσεις, το άμεσο περιβάλλον, προσωπικά θέματα, οι στενοί φίλοι, η προσωπική κατάσταση, η ιδιοτέλεια, μόνος μαζί με άλλους, οι κοινωνικές υποθέσεις, το γνώριμο περιβάλλον, στενά επαφές, οικεία θέματα, κοντά.

Widderpunkt: Γεγονότα της επικράτειας ή ακόμα και παγκόσμια, στο δρόμο- ο δρόμος, η σχέση και οι επιρροές του ατόμου σε σχέση με τις παγκόσμιες συνθήκες, γενικά το περιβάλλον, ο καιρός, κοινωνία, οικονομία παγκοσμίως, η πολιτική, η ανθρωπότητα, σφαιρικά, όλα γύρω, τα πράγματα και οι καταστάσεις στο σύνολο τους.

Δεσμοί της Σελήνης: Συγγενές, κοντά, απρόσωπο περιβάλλον, οι συμμετοχές, οι επαφές, οι γραβάτες, τα ομόλογα, οι σύνδεσμοι. Καρμικές επαφές & υποχρεώσεις, Καρμικές συναντήσεις με άλλα πρόσωπα, η ανταλλαγή εμπειριών.

Σελήνη: Η φροντίδα, τροφή, δεκτικότητα, συναισθήματα, διακύμανση συναισθημάτων, συναισθηματικές ανάγκες, η ώρα, το βράδυ, μωρό, μητέρα, αντανακλάσεις, ανήσυχο μυαλό, ανήσυχος, σπίτι, γυναίκα, υγρά, διαθέσεις, ευσυγκινησία, το ασήμι, η σύζυγός, παλίρροια, δεξί μάτι της γυναίκας, το αριστερό μάτι του άνδρα, το στομάχι, ο μαστός, οι αδένες, τα υγρά του σώματος, η μήτρα.

Ερμής: Ευκινησία, διαδικασία σκέψης, η ανάλυση, οι ιδέες, η ψυχική επικοινωνία, κουβέντα, μελέτη, σκέψη, ανήσυχος, τα νεύρα, δόνηση, ανησυχία, αστάθεια, πονηρός, κουτσομπολιά, επιδεξιότητα, λεκτική, η γραφή, η νεολαία, η κριτική, η συζήτηση, οξύθυμος, αντίληψη, διανόηση , μετακίνηση, η γλώσσα, το νευρικό σύστημα, οι βραχίονες, τα χέρια, οι πνεύμονες.

Αφροδίτη: Γλυκύτητα, άνεση, τα συναισθήματα, η αγάπη, η ομορφιά, η τέχνη, κοσμήματα, κοινωνική ζωή, νεαρή γυναίκα, η ευκολία, οι αγάπες, συνεταιρισμός, γοητευτικό, η αδελφοσύνη, απολαύσεις, η πολυτέλεια, η ανοχή, ο λήθαργος, ο τεμπέλης, ο πολιτισμός, η εύκολη ζωή, αισθησιακή ικανοποίηση, ωραία ρούχα, έπιπλα, φιλική, διακόσμηση, κάτω γνάθος, ο θυρεοειδής, οι ωοθήκες, χροιά, φλέβες.

Άρης: Μυϊκή δύναμη, σεξουαλικότητα, εργασία, μάχη- πόλεμος, κουράγιο, βία, σύζυγος, κεφάλι, τα εξωτερικά όργανα αναπαραγωγής, ζήλια, ενθουσιασμός, τραυματισμός (από σπάσιμο, κόψιμο, κάψιμο), πίεση αίματος, δύναμη, αθλητής, μώλωπας, αιχμηρός πόνος, επινεφρίδιοι αδένες, αρρενωπότητα, σημάδια, θυμός.

Δίας: Ελπίδα, χρήμα, επιτυχία, ανάπτυξη, δικηγόρος, μακρινά ταξίδια, ηθική, το πλάσμα του αίματος, υγεία, κρίση (πχ δικαστική), μέση ηλικία, το μέλλον, το μεγάλο μέγεθος, φιλοσοφία, κέρδος και νίκη, το ήπαρ, οι φλέβες, οι μηροί, οι γοφοί, τα τυχερά παιχνίδια, αισιόδοξος, πλούτος, υπερβολή, κερδοσκοπία, γενναιοδωρία, αφθονία.

Κρόνος: Υπευθυνότητα, καθήκον, σοβαρότητα, κυνικότητα, απώλειες, διδασκαλία, ιστορία, άτομα ηλικιωμένα, χωρισμός, παρελθοντικές εμπειρίες, απογοητεύσεις. Παράδοση, τα νύχια, τα δόντια, ο ασθενής, η θλίψη, τα εμπόδια, οι αρμοδιότητες, οι απώλειες, καρμικές υποχρεώσεις, πειθαρχία, περιορισμός και περιοριστικά μέτρα.

Ουρανός: Νέα ξεκινήματα, πρωτοποριακές τεχνικές, τεχνολογία, επανάσταση, αστρολογία, ταχύτητα, σεισμός, καταστροφή, απρόβλεπτα γεγονότα, αυθεντικότητα, έκπληξη, ομοφυλοφιλία, κυκλοφορικό σύστημα, γάμπες, ιδιοφυΐα, ακανόνιστος, ανυπόμονος, η κίνηση, ηλεκτρικά, ευστροφία, μανίες, ανεξάρτητο, την αυτοτέλεια, διορατικός, διαισθητικός, διασπαστικός, βραχύβια κατάσταση.

Ποσειδώνας: Μιμητισμός, αντιγραφή, ρυθμός, χορός, αμνησία, κώμα, πνευματικά, ψευδαίσθηση, ψυχοσωματικά συμπτώματα και ψυχοσωματικές παθήσεις, αέρια, υγρά (ποτά, πετρέλαια κλπ), ρομαντισμός, τηλεφωνικές ερωτικές εκτονώσεις, σεξουαλικές παρεκκλίσεις, χωρίς θεμέλια, σύγχυση, νέφωση, διάλυση, αόρατο, ευαίσθητα, απάτη, ασαφής, πράγματα που είναι «στον αέρα».

Πλούτωνας: Σεξουαλικές ορέξεις και προτιμήσεις, τοξίνες, μεγάλες καταστροφές, μεταμόρφωση, φανατισμός, μεταβολισμός, σωματικά ένζυμα, ο προστάτης αδένας, όργανα αναπαραγωγής, μη ορατή ανάπτυξη, αναπαραγωγή, προστατευτικός, συνεργασία, αργός σχηματισμός, μητρικός, ωρίμανση, μεταλλαγή, διάβρωση.

Οι Υποθετικοί πλανήτες

Cupido: Οικογένεια, γάμος, τέχνη, κοινωνικότητα, συνεργασία, σχολείο, αρμονία, γιορτή, ομάδα, κόμμα, η ανάγκη να ανήκω κάπου. Διπλωματία, κοινή προσπάθεια, συγκέντρωση, φατρίες, αμοιβαιότητα, αδελφότητες, κλίκες, η ευκολία.

Hades: Προβλήματα, μοναξιά, κακόβουλα κουτσομπολιά. Αρχαίες τέχνες, παράνομα, έγκλημα, σκουπίδια, απόβλητα, πόνος, αντίκες, μιζέρια και ένδεια, βρωμιά, ακατάστατη, απόρρητο, επιδείνωση, παρατεταμένη ασθένεια, απειλητικό, ωμότητα, Κακόβουλης, αποστροφή, απειλητικό, τύψεις.

Zeus: Η άμεση επίτευξη των στόχων, την αμεσότητα, δημιουργική, εκρηκτικά, παράσταση, ώθηση, φλογερός, η άσκηση, έλεγχος φωτιάς και ενέργειας, στολές, σκόπιμη ενέργεια.

Kronos: Δικηγόροι, πιλότοι, καπετάνιοι, αεροπόροι, ο Νόμος και οι νόμοι, σεβασμός, τιμές, διδασκαλία, δικτατορία, γονέας, εξουσία, ο αρχηγός, ο ηγέτης, ο προϊστάμενος, ο κυβερνήτης, η άνοδος, γραφειοκρατία, διπλώματα, πύργοι και ουρανοξύστες. Τα μέρη με μεγάλο υψόμετρο.

Apollon: Εμπόριο, μαθηματικά, σπουδές, εμπορική ανάπτυξη, επέκταση, ταξίδια, πολλαπλές δραστηριότητες, αστρολογία, γνώση, μακριά και πλατιά, επιτυχία, ευκαιρίες, επιστήμη, μόρφωση, μάθηση.

Admetos: Ανακύκλωση, παύση, τέλος, αναμονή, μοναξιά, τα λίγα, εξειδίκευση, παροδικά, τα «κολλήματα», απώλεια βάρους.

Vulcanus: Ισχύς, δύναμη, μεγάλη επιρροή, δυναμισμός, εξαναγκασμός, παντοδύναμος, υπερθετικός, ένταση, περιορισμός, υποχρεωτική.

Poseidon: Κατανόηση, πνευματισμός, προπαγάνδα, αλήθεια, πίστη, φιλοσοφία, θρησκεία. Μυστικισμός, δημοσιογραφία, φαντασία, μυαλό, όνειρα, το μέλλον, η Θεία χάρη στον άνθρωπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved