Uranian - Συστήματα οικοθεσίας μέρος Β΄

Οι οίκοι στην Uranian astrology σύμφωνα με τους αστρολόγους της σχολής του Αμβούργου

Παπασταύρου Λίντα
Uranian - Συστήματα οικοθεσίας μέρος Β΄

από τον Karl Heinz Ottinger



Karl Heinz Ottinger

Στο πρώτο μέρος είδαμε τα τρία από τα συνολικά έξι συστήματα οικοθεσίας της Uranian. Ακολουθούν τα υπόλοιπα.

4-Το Ωροσκόπιο του Μεσουρανήματος

Είδαμε στο πρώτο μέρος το Ωροσκόπιο της Γης. Τώρα αν βάλουμε ακμή ASC την μηδενική Ζυγού & MC την μηδενική Καρκίνου τότε έχουμε το Ωροσκόπιο του Μεσουρανήματος. Αυτό θα μας δείξει τις δράσεις μα και την ψυχική αυτονομία του ατόμου.

Tesla

Ο χάρτης που θα μελετήσουμε είναι του Νίκολα Τέσλα, το μεγαλύτερο μυαλό του 19ου αιώνα, που γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1856 στο χωριό Σμiλιαν της σημερινής Κροατίας. Είχε περίπου 700 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πολλές από τις εφευρέσεις του δεν έχουν (;) βρει εφαρμογή ακόμη, αφού έχουν σχέση με την λεγόμενη «τεχνολογία UFO» η και με άλλες μυστικές στρατιωτικές εφαρμογές. Και να μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά έγιναν πριν το 1900!

Η γνωριμία του με τον Έντισον ήταν επιζήμια αφού δεν του έδωσε ούτε ένα σεντ των πνευματικών δικαιωμάτων από τις πατέντες του.

Ο Ωροσκόπος του πέφτει εντός του 8ου οίκου: Επαφές με άτομα που είναι θλιμμένα. Θλίψη. Οι γνωριμίες με κάνουν να «πονάω».

Το MC πάλι, είναι εντός του 4ου οίκου: Μου αρέσει να μένω σπίτι. Φτιάχνοντας χρήσιμα πράγματα-πατέντες –κατασκευές.

5-Το Ωροσκόπιο της Σελήνης

Εδώ σαν MC παίρνουμε την θέση της Σελήνης. Ο χάρτης μας πληροφορεί για τα θηλυκά πρόσωπα την αλληλουχία σώματος, πνεύματος, καρδιάς κι συναισθήματος. Η ακριβής λέξη που χρησιμοποιεί ο Witte στο πρωτότυπο είναι Gemut.

Το παράδειγμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι του Dominique Strauss-Kahn. Η ιστορία του με τις γυναίκες είναι λίγο πολύ ...γνωστή!

Dominique_Strauss-Kahn

Ο Ουρανός του πέφτει στον 12ο οίκο: Ξαφνικά γεγονότα προκαλούν θλίψη –πόνο εγκλεισμό σε φυλακή, νοσοκομείο ή κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Vulcanus στον 12ο οίκο: Βιώνοντας επίδειξη ισχύος από τρίτους. Περιορισμός. Φυλάκιση.

6-Το Ωροσκόπιο του Ηλίου

Τώρα αν βάλουμε την μηδενική του Αιγόκερω εκεί όπου βρίσκεται ο Ήλιος θα μας βγάλει το Ωροσκόπιο του Ηλίου. Αυτό θα δείξει τα σωματικά ζητήματα του ατόμου.

Ο χάρτης που θα μελετήσουμε είναι του δικτάτορα και Στρατιωτικού Γεωργίου Παπαδόπουλου. Ο χάρτης είναι διορθωμένος βάσει γεγονότων.

Papadopoulos

Ο Ποσειδώνας στον 12ο οίκο του χάρτη οικοθεσίας του Ηλίου: Εξορία. Έχθρες μέσα από μυστικά, μυστικές υπηρεσίες. Μυστικές εγκαταστάσεις κι καταφύγια.

Ο Zeus στον 12ο οίκο του χάρτη οικοθεσίας του Ηλίου: Εργοστάσια- εργοτάξια. Εργασία σε κλειστούς χώρους.

Ο Hades στον 12ο οίκο του χάρτη οικοθεσίας του Ηλίου: Άσχημο κι επώδυνο τέλος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved