H Δήμητρα (Ceres) στην Uranian, μέρος Δ΄

Οι άξονες της Δήμητρας
Παπασταύρου Λίντα
H Δήμητρα (Ceres) στην Uranian, μέρος Δ΄

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να σας εντρυφήσουμε ακόμα σε πιο βαθειά μονοπάτια. Η Δήμητρα σχετίζεται με τα ζητήματα διατροφής μα και όχι μόνο. Έχει να κάνει με την ικανότητα να δίνει λύσεις ή ακόμα να υπόσχεται πως μπορεί να δώσει λύσεις.

Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά της Αρχαιοελληνικής Θεότητας της Δήμητρας: Η Δήμητρα είχε απαρνηθεί την θεϊκή καταγωγή της και δεν κατοικούσε στον Όλυμπο. Η Δήμητρα, όταν ο Πλούτωνας έκλεψε την κόρη της, περιπλανήθηκε πεινασμένη και ταλαιπωρημένη. Πήρε μορφή γριάς και μεγάλωσε τον Δημοφώντα ταΐζοντάς τον αμβροσία ενώ με την ρητορική της ικανότητα και πειθώ, κόντρα σε κάθε λογική, υπόσχεται πως το παιδί θα μεγαλώσει σαν βασιλιάς και δεν θα αρρωστήσει ποτέ.

Δύο από τους μεγαλύτερους ρήτορες και πολιτικούς –στρατιωτικούς του 20ου αιώνα ήταν ο Winston Churchill και ο Adolph Hitler. Δυο προσωπικότητες όπου είχαν ιδιαίτερη επιρροή όχι μόνο στον λαό τους, στην ανθρωπότητα μιας και κατέφεραν να φτιάξουν την ιστορία του 20ου αιώνα.

Ο Τσόρτσιλ έπασχε από μόνιμη κατάθλιψη, είχε πρόβλημα με την άρθρωση του λόγου ενώ ήταν υπεύθυνος για την στρατιωτική ανάκαμψη. Είχε λοιπόν την κάτωθι εξίσωση:

Δήμητρα = Wi/Βόρειος Δεσμός= Ουρανός/Cupido= Ερμής/Δίας= Πλούτωνας/Admetos:

Η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο μου. Η συστράτευση μαζί με άλλους σε ένα εγχείρημα. Ξαφνικό κάλεσμα να πράξω τα δέοντα. Το χάρισμα της ομιλίας. Ευγλωττία. Αυτά που λέω αν και πονούν τελικά αρέσουν. Συμβάλλοντας στο να τελειώσει κάτι.

Ο Χίτλερ είχε : Δήμητρα =Wi/Hades= ASC/Ηλιος= Αφροδίτη/Kronos= Δίας/Zeus= Άρης/kronos= ASC/Admetos:

Συμβάλλοντας σε μια μεγάλη καταστροφή. Πείνα. Προβάλλοντας κάποια νέα ήθη και ιδεώδη. Ενασχόληση με μηχανές. Μαζική παράγωγη ειδών διατροφής. Αποφάσεις αυταρχικές. Δεν μετανιώνω. Η απόσυρση, η παραίτηση.

Ας δούμε όμως και κάτι με την κλασική αστρολογία που σας αρέσει και δεν θέλω να στερήσω τα πορίσματα ούτε από την Κλασική. Όλοι σας λίγο-πολύ θα έχετε δει στην τηλεόραση το παιδί-θαύμα της Βρετανικής κουζίνας το Jamie Oliver που έχει καταφέρει τους Βρετανούς να τρώνε κάπως πιο υγιεινά. Η Δήμητρα είναι ο πρώτος πλανήτης πίσω από τον Ήλιο και είναι σημειοδότης, σε σχέση με το που προσανατολίζεται το άτομο αλλά και ποιος ο πραγματικός του σκοπός.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο. Η Δήμητρα είναι πίσω από τον Ήλιο και μάλιστα σε σχηματισμό «Δάκτυλο του Θεού» (Finger of God) με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα που δείχνει ότι ήταν «πλασμένος» για μια ανάλογη δουλειά και αποστολή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved