H Δήμητρα (Ceres) στην Uranian, μέρος Γ΄

Οι άξονες της Δήμητρας

Παπασταύρου Λίντα
H Δήμητρα (Ceres) στην Uranian, μέρος Γ΄

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Διασημότητα-πολιτική

Η Δήμητρα καταλαμβάνει ξεχωριστή θέση στον χάρτη της Demie Moore, αφού σχηματίζει την εξίσωση Άρης/Hades= Ερμής/Άρης Apollon.

Εδω η Δήμητρα της προσδίδει την επιτυχία μέσω κίνησης και ερωτισμού. Είναι χαρακτηριστικές οι εμφανίσεις της ως χορεύτρια αλλά και ως G.I Jane της πρώτης γυναίκας που πέρασε σχολείο των ΟΥΚ της Αμερικής (U.S.Seals).

Επίσης στον χάρτη του Steve Jobs, η Apple (μήλο) ήταν ένα από τα καλύτερα trademarks του κόσμου. Η Δήμητρα = Ουρανός/Apollon (τεχνολογικά επιτεύγματα και χρήμα)!

Σε πολιτικό επίπεδο το ΠΑΣΟΚ με βάση τον ιδρυτικό χάρτη έχει την Δήμητρα= Ερμής/Αpollon= Κρόνος/Zeus που δείχνει την πρόσκαιρη ικανοποίηση της αγροτιάς αλλά και την ...καταστροφή της. Θυμηθείτε ποιες περιοχές ήταν τα «πράσινα φρούρια» από το 1981 .....οι αγροτικές περιοχές.

Περνάμε τώρα σε μια εντελώς διαφορετική περίπτωση για να εμπλουτίσουμε τα ζητήματα της Δήμητρας.

Ο Goebbels είχε την Δήμητρα = Άδμητος αλλά και Δήμητρα = Βόρειος Δεσμός/Ποσειδώνας= Ερμής/Ποσειδώνας= Zeus/Vulcanus που δείχνει πως το αγέλαστο στυλ αλλά και το πάθος για αφανισμό των άλλων έκαναν ένα λαό να τον θεωρεί ομότιμο του Χίτλερ!

Μια ακόμη περίπτωση είναι ο Χένρυ Κίσινγκερ. Ο «μάγος της διπλωματίας» έχει Δήμητρα =Κρόνος αλλά και Wi/Δίας =Δήμητρα. Τα ...κατορθώματα του θα υπάρχουν στους αιώνες.

Η εμπλοκή της Δήμητρας είναι αναμφισβήτητη σε θέματα διασημότητας και πολιτικής αλλά αν εμπλέκονται κακόβουλοι πλανήτες δείχνουν πως το πιθανότερο είναι τα άτομα να παίζουν έναν όχι και τόσο ευχάριστο ρόλο.

Η διατροφή

Συνεχίζουμε τώρα την ερμηνεία μερικών ακόμα αξόνων της Uranian σχετικά με την επιρροή της στην διατροφή.

Πλούτωνας/Δήμητρα: Τα χρήματα που βγάζω δια μέσω της διατροφής. Έτσι η συμμετοχή του σε εμπόρους ειδών διατροφής ή παρασκευαστές διατροφής πρέπει να είναι δεδομένη. O Steve Fosset έμπορος σόγιας είχε Πλούτωνας/Δήμητρα=WI. Παράλληλα η εταιρεία Τσικίτα (μπανάνες) πλήρωσε το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων τους Κολομβιανούς επαναστάτες.

Άρης /Δήμητρα: Η δραστηριότητα που σχετίζεται με την διατροφή. Πολλές φορές βγάζει βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις με βάση τη διατροφή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν είχαμε Άρης =Δήμητρα το FDA έβγαλε απόφαση που λέει πως τα κοινοποιημένα ζώα είναι ασφαλή για διατροφή από ανθρώπους και ζώα.

Δήμητρα/Παλλάδα: Η γνώση η τεχνογνωσία σε ζητήματα διατροφής. Παράλληλα σε σημείο (Α=Β/Γ) έχουμε τις εξής περίπτωσης: Ludovic Lefevbre chef (17/4/1971 Γαλλία), James Barber τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής Urban Peasant είχε Παλλάδα = WI/Δήμητρα.

Δήμητρα /Admetos: Την συναντάμε σε βουλιμικούς ή σε άτομα με ανορεξία. Για παράδειγμα Ποσειδώνας =Ceres/Admetos (απώλεια βάρους)

Κρόνος/Δήμητρα: Έναρξη δίαιτας για σίγουρα αποτελέσματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved