H Δήμητρα (Ceres) στην Uranian, μέρος B΄

Οι άξονες της Δήμητρας

Παπασταύρου Λίντα
H Δήμητρα (Ceres) στην Uranian, μέρος B΄

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Σε συνέχεια του πρώτου άρθρου για τις σύγχρονες έρευνες σχετικά με την σημασία της Δήμητρας (Ceres) στην Uranian, θα κάνουμε μια παρουσίαση της ερμηνείας μερικών αξόνων (Α/Β) που συμμετέχει.

Ερμής /Δήμητρα: Δείχνει πολλές φορές την ανάγκη για να πληροφορηθούμε για ζητήματα που σχετίζονται με κάποιες «τιμές» πχ της HDL και να αντιληφθούμε τι επιπτώσεις υπάρχουν επί του σώματος μας.

Αφροδίτη /Δήμητρα: Ένας άξονας που σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα να ελέγχετε σε περιόδους κύησης, μιας και δείχνει κατά πόσο γίνεται ομαλά η ανάπτυξη του εμβρύου εντός της μήτρας. Επίσης δείχνει και κάποιες απόψεις ή προτιμήσεις που σχετίζονται με την διατροφή.

Ποσειδώνας /Δήμητρα: Ζητήματα που σχετίζονται με επιδόσεις, φήμη αλλά και διατροφικά συμπληρώματα υπό υγρή μορφή.

Παράδειγμα, ο Robert Cade, «εμπνευστής» του περίφημου αθλητικού αναψυκτικού «Gatorade» (ένα ισοτονικό ποτό με γεύση πορτοκάλι που περιείχε ηλεκτρολύτες, άλατα και κυκλαμικό άλας). Γεννημένος στις 26 Σεπτέμβριου 1927 είχε την εξίσωση Ποσειδώνας/Δήμητρα = WI.

Cupido/Δήμητρα: Εκμετάλλευση trademark και καλλιτεχνικών (κι όχι μόνο) δικαιωμάτων γίνονται κάτω από αυτό τον άξονα. Παράδειγμα η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών του Steve Jobs η Apple (το μήλο-τρόφιμο), η οποία καλεί τις 4 κορυφαίες εταιρείες μουσικής να πωλούν από την πλατφόρμα της τα τραγούδια με το κομμάτι καταπολεμώντας έτσι κατά ένα ποσοστό την πειρατεία.

Χείρων/Δήμητρα: Διατροφικές επινοήσεις ή και ιδιοτροπίες.

Παράδειγμα ο Ελβετός Δρ. Maximilian Oskar Bircher-Benner που στις αρχές του 20ου αιώνα επινόησε το θρεπτικό σύμφυρμα. Παρότι σήμερα είναι σχεδόν ολότελα ξεχασμένο, αποτέλεσε τη βάση πάνω στη οποία αναπτύχθηκε το σύγχρονο ρεύμα της υγιεινής διατροφής. Στην ιδιωτική κλινική του στη Ζυρίχη κατόρθωσε να θεραπεύει πολλούς ασθενείς με βαριά και χρόνια νοσήματα χρησιμοποιώντας μέσα και τρόπους ανάξια λόγου για το ιατρικό κατεστημένο της εποχής του, όπως η ηλιοθεραπεία, το μασάζ, οι ασκήσεις αναπνοών και η αυστηρή εφαρμογή μιας δίαιτας που απέκλειε το κρέας και τις επεξεργασμένες τροφές. Ο ίδιος υποστήριζε ότι το μούσλι με μήλα έχει τη ίδια θρεπτική αξία με το μητρικό γάλα και ότι γιατρεύει σιγά-σιγά αλλά σταθερά πλήθος παθήσεων του πεπτικού συστήματος. Ο εν λόγω γιατρός είχε στον χάρτη του Δήμητρα =Χείρωνας.

Επίσης η Terry Schiavo που είχε συγκλονίσει την Αμερική με την υπόθεση της http://en.wikipedia.org/wiki/terri_schiavo_case

είχε στον χάρτη της Χείρωνα/Δήμητρα=Wi.

Συνεχίζεται....

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved